בלוג עדכונים: אוכל - המטבח
את זה שאוכל טוב לא בהכרח מצריך שעות של עבודה אנחנו כבר יודעים מזמן. עכשיו הגיע הזמן גם ליישם את זה עם מתכונים נהדרים שלא דורשים יותר משניים-שלושה מצרכים. איך אומרים? כל המוסיף גורע, וכאן זה לגמרי נכון
| 5 חשיפות | 3/25
מעבר לעבודה שאנחנו מציעים כאן דרכים מדליקות להכין את אחד המאכלים הכי אהובים בעולם, אנחנו בעיקר מספקים פתרונות לתקתוק זריז של ארוחת ערב לילדים בתחילת השבוע. אז איזו פיצה אתם מעדיפים? אנחנו חייבים לנסות את השיטה עם מגש הקרח
| 5 חשיפות | 3/22
השבוע מלא התהפוכות בעיר הביא את תושביה לוותר על פינוקים - ובכללם ארוחת שף - בניסיון לחסוך כסף. אז על מה הם ויתרו, אתם תוהים? על המון תענוגות. לראות ולרייר
| 2 חשיפות | 2/29
על פי נתוני "לקט ישראל", כל משפחה בישראל זורקת לפח מזון בשווי אלפי שקלים בשנה. כדי לא לבזבז ירקות, פירות ושאריות בחג הזה, קיבלנו מצחי בוקששתר מתכונים שווים שיצילו את החומרים העודפים שיש לכם בבית. מי אמר שחיסכון לא יכול להיות טעים?
| 6 חשיפות | 3/25
החל משיפור יכולת הריכוז ועד להתפתחות תקינה: לשילוב דגים בתפריט הילדים ובני הנוער יש אין ספור יתרונות. וכן, בניגוד למה שאתם כנראה חושבים, ממש לא מסובך להכין אותם ויש לנו אפילו מתכון בריא שיוכיח את זה
| 5 חשיפות | 3/20
בארוחה האחרונה של חגי תשרי הנוכחיים אין בשר, ואיכשהו יש לנו הרגשה שזה לא יפריע לאיש, כי בכל זאת כמה אפשר. מה שכן יש זה קציצות דגים חריפות, לחמניות ביתיות רכות, פסטה מהירה אך חגיגית, סלט וקינוח שמתקתקים בדקות
| 6 חשיפות | 3/24
אחרי שהתענגנו על שבת חורפית גשומה וקרירה, אנחנו חוזרים לשגרה עם סיר חריימה מנצח, שווארמה ביתית מעולה ולחמניות רכות ללוות את כל הטוב הזה. חוץ מזה יש גם סלט מרענן בכיוון אסייתי, ולקינוח בבקה שוקולד שלא יישאר ממנה זכר לשבת בבוקר
| 5 חשיפות | 3/25
בלילה בלילה, כשאנחנו לגמרי לבד, אנחנו מרשים לעצמנו לחלום את החלומות הפרועים ביותר. אחד מהם, וכזה שחוזר על עצמו ללא הפסקה, הוא חלום על אבוקדו מושלם בלי גלעין. השבוע מתברר שמישהו שם למעלה הקשיב לנו והיום כבר ניתן להשיג אבוקדו ללא גלעין, וכזה שאפשר לאכול את כולו, כולל הקליפה
| 7 חשיפות | 3/23
יום העצמאות ה-70 כבר דופק בדלת ועם כל הכבוד לקבבים, לנקניקיות, לסטייקים ולהמבורגרים – אין תענוג גדול יותר מדג צלוי על האש. אז איך בוחרים את הדג הנכון, איך חותכים אותו ומה עושים אחר כך? כל השלבים מא' עד ת'
| 5 חשיפות | 3/22
נערכים למנגל המסורתי? כחלק מההיערכות, עשו לעצמכם טובה ותקראו את המדריך הזה (כן, אפילו לפני שאתם הולכים לקצב). מדובר אומנם במאכל פשוט להכנה, אבל אם לא תקפידו על הבשר הנכון, התיבול והצלייה - הוא פשוט יתפשל, וחבל
| 4 חשיפות | 3/23
אוקיי, התשובה היא חומוס, וגם טחינה, בננה ועוד הפתעות - זה מה שקורה כשמסעדה אמריקאית מחליטה להמציא שייק טעים ומזין שיהיה גם טבעוני. עוד מישהו פה חושב שהם מתחילים לאבד את זה?
| 9 חשיפות | 2/26
איזה יופי של קלאסיקה יש לנו השבוע: צלי טוב של בשר שייטל, שיוצא מהתנור שלם ונפרס על השולחן, תפוחי אדמה שתמיד, אבל תמיד מצליחים, תירס עם שדרוג מיוחד, סלט חסה טעים שבטעימים וקינוח קליל ומרענן שאתם כנראה הולכים לאמץ לחיים
| 5 חשיפות | 2/27
כן, יש לנו מתכון מסודר בשבילכם - אבל מתכון זה לא תמיד מספיק. בשביל פריקסה שווה באמת, עם לחמניות בדיוק בדרגת שמנוניות הנכונה וביסים שמהונדסים אחד אחד, כדאי שתעקבו אחרי הטיפים הבאים
| 4 חשיפות | 2/26
חיילים בשדה קרב, ניסוי של צבא ארצות הברית, התגייסות של הממשלה מצד אחד ושל התעשייה מצד שני – וסוף קראנצ'י במיוחד שכולנו מנשנשים עד היום. בקיצור, מישהו חייב להפוך את הסיפור של החטיף הכי אמריקאי שיש לסרט הוליוודי
| 2 חשיפות | 2/26
הרקע לעליית המחיר הוא הגידול בדרישה לבשר בקר בסין בעקבות וירוס שפגע בתעשיית החזירים במדינה. יבואני בשר מקומיים טוענים כי המחסור בשוק העולמי עשוי להביא בהמשך למחסור ואף לעליית מחירים של בשר מעובד. מחיר בשר החזיר באירופה עלה לאחרונה בכ–50%
| 5 חשיפות | 3/23
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.