בלוג עדכונים: אוכל - המטבח
מעולם לא העלינו על דעתנו להכניס את הבטטות שלנו למקפיא לפני שאנחנו צולים אותן בתנור, אבל וואו כמה אנחנו שמחים שנחשפנו לשיטה הזאת - ומוטב מאוחר מאשר אף פעם. בטטה אוורירית, מתוקה ומרוכזת כמו בחלומות מכינים רק ככה
| 3 חשיפות | 3/31
חלק גדול מאיתנו לא עומדים בפיתוי, ולמראה כל מתכון מושחת חושבים אוטומטית איך נחתוך את הסוכר לפחות ב-40 אחוז, ונדפוק את המערכת. אז לא, אי אפשר להפחית סוכר ולצפות ששום דבר לא ישתנה מלבד המתיקות. מורידים סוכר? תראו מה אתם מעוללים לעוגיות שלכם
| 6 חשיפות | 3/32
לחלקנו אין זמן, לרובנו אין סבלנות, כולנו עצובים ומה שבטוח שהוא שלאף אחד מאיתנו אין מצב רוח להשקיע במתוקים מפוארים, שכל כך מנוגדים לאיך שהחיים שלנו נראים בשבועיים האחרונים. אבל הנשמה עדיין צמאה למתוק, ולכן אספנו עבורה את הפינוקים המתוקים הכי כיפיים שאפשר להכין ב-5 רגעים או פחות
| 5 חשיפות | 3/30
כמה שהפסטה יוצאת רכה וידידותית מהסיר, ככה היא יבשה, צמיגית ולא אטרקטיבית אחרי לילה במקרר. אז מה, נתחיל לבשל פסטה רק בכמויות קטנות? ממש לא, פשוט נאמץ את הטיפ הזה, שמחזיר אותה לחיים בתוך חצי דקה
| 5 חשיפות | 3/31
כי בתי הספר מתחילים לחזור לפעילות, והילדים שוב הולכים לחזור רעבים הביתה כשאתם בעבודה
| 5 חשיפות | 3/28
אם מבטיחים לנו שעל ידי פעולה אחת קטנה, תפוחי האדמה שלנו ייצאו מהתנור אפויים לשלמות ואפילו טעימים וקריספיים יותר - ברור שננסה. הנה ההסבר המלא, עכשיו רק נשאר לוודא שיש מלח ים בבית
| 4 חשיפות | 3/28
קלאסיות ומיוחדות, מטוגנות ואפויות, מפוצצות קלוריות ושפויות, עם שמרים ובלי: זהו, לחנוכה הקרוב אתם מסודרים עם מתכונים קומפלט
| 6 חשיפות | 3/31
קציצות בתנור הן הרבה יותר פשוטות להכנה מקציצות מטוגנות, הרבה יותר בריאות ומשאירות הרבה פחות בלגן מטבח. הדבר היחיד שהיה חסר זה דרך לפתור את בעיית היבשושיות שלפעמים מאפיינת אותן, שיכולה לבאס את כל המנה. אז יודעים מה? אנחנו חושבים שעלינו על משהו
| 4 חשיפות | 3/29
הגלגול המחודש של המסעדה ההודית הוותיקה, השווארמה של ארז קומרובסקי, המסעדה של דנה לי ברמן שהפכה למדוברת הרבה לפני שנפתחה וגם המסעדה שלא מעט תל אביבים נוסעים בשבילה לקריית אונו. רוצים להיכנס לעניינים? בתיאבון
| 4 חשיפות | 3/27
קציצות צלויות עם פרוסות של תפוחי אדמה (הכל באותה תבנית), שעועית ירוקה מוקפצת וטראפלס שכיף להכין לבד או עם הילדים, על בסיס ממרח לוטוס. אם אתם במצב לארוחת שבת, אנחנו מאוד ממליצים לכם על האחת הזאת
| 6 חשיפות | 3/31
אנחנו יודעים שזה לא ברומו של עולם, אבל תודו שזה מטריד: קונים שקית תפוצ'יפס, מקבלים בקושי שליש. התרגלנו והכל, אבל מעולם לא הפסקנו לתהות - על מה ולמה? אז מסתבר שלא רק שיש הסבר הגיוני, הוא גם מתחיל בעובדה שהשאירה אותנו עם פה פעור: זה לא אוויר, מה שיש שם בשקית
| 5 חשיפות | 3/29
נכון שלפעמים הלימונים עולים כל כך הרבה שאתם חושבים לפני כל כוס תה שאתם שותים? ונכון שלפעמים הם כל כך זולים שדודה שלכם מהמושב מביאה לכם ארגזים? אז מצאנו טיפ ששומר על הלימונים כמה חודשים טובים. קחו את הארגז מהדודה, ואל תגלו לבני דודים
| 6 חשיפות | 2/34
איך משפרים את המרקם והאם חייבים להתפיח את הבצק?
| 3 חשיפות | 2/39
אנחנו חובבים רציניים של בשר, קשה לנו להתכחש לעובדה הזאת. אבל אם יש משהו שאנחנו אוהבים אפילו יותר זה לעבוד מעט ולקבל הרבה - בטח במטבח. אם גם אתם כמונו, אתם לא יכולים לפספס את 5 הנתחים הבאים
| 5 חשיפות | 2/37
כשמתחשק לנו מרק חורפי מושלם ואין לנו אף רעיון, כשכל מה שיש לנו במזווה זה עגבניות משומרות אבל בא לנו על גורמה, רגע אחרי שקנינו תפוזים ולפני שבחרנו את המתכון לעוגה המנצחת ואפילו כשהשכנים נופלים עלינו לשקשוקה של שבת בבוקר: אלה הכתבות מ"על השולחן" שקראנו שוב ושוב, וכדאי לכם גם
| 6 חשיפות | 3/32
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.