בלוג עדכונים: אוכל - המטבח
אם נפתח כל מקפיא שני בישראל, כנראה שנמצא בתוכו בשר טחון. אחד המצרכים הכי שכיחים במטבחי המדינה הוא פתח נפלא להמון מתכונים מפתיעים ושונים. אמפנדס, קציצות עם מנגולד, צ'ילי קון קרנה עם בירה לבנה, עוגת כרוב, ואורז כמובן. הכל כאן
| 16 חשיפות | 3/154
הנענע משחירה אחרי משמרת של חצי שבוע במקרר, מהפטרוזיליה אתם זורקים לפחות חצי וגם הכוסברה נשארת ירוקה גג יומיים-שלושה? ככה זה, קונים טרי טרי ונרקב מהר מהר. טיפ פשוט אחד שפורסם בעמוד הפופולרי "אמהות מבשלות ביחד" מבטיח פתרון ארוך טווח
| 17 חשיפות | 3/153
פתאום לכולם בא על חלה, ולא פלא - בשבוע שבו חלה אחת ספציפית כיכבה במהדורות החדשות אך הגיוני שהאהבה לפחמימה הרכה והמתוקה הזאת תזקוף ראש. אז מה עושים? אופים! דאגנו לכם לטיפים של מומחים, מדריך קליעה, מתכוני בסיס נפלאים וגם הפתעות למתקדמים
| 8 חשיפות | 3/139
כל כך קל להכין בטטה, אז למה לקלקל את זה עם טיפים ושדרוגים, אתם בטח אומרים לעצמכם, וגם די צודקים. אבל רגע: מה אם יש לנו טיפ שלא מוסיף עבודה בכלל, ומוציא לכם את קליפות הבטטה רכות, מתוקות וקרמליות להפליא? יש לנו הרגשה שתמשיכו לקרוא
| 12 חשיפות | 3/144
בטור השני שלהן מציעות אורנה אגמון ואלה שיין, שעד לפני שנתיים חגגו את פסח במסעדתן המיתולוגית, שני מתכונים ביתיים, קלילים, טעימים, בריאים וכשרים לפסח, ולא פחות חשוב - גם אין ספור רעיונות לתוספות ושדרוגים. ואפילו לא צריך ביצים
| 13 חשיפות | 3/143
פלפלים ממולאים של דודה חנה (דודה של יונית צוקרמן, לא שלנו), קציצות עוף ברוטב כרישה ופטריות, חלה טובה שתספוג את כל הרטבים האלה, סלט ירקות צלויים וקינוחים אישיים מרשימים עם מקום לאלתורים יצירתיים. סופ"ש גשום אחרון+זמן ביתי פנוי? יאללה, אנחנו מה זה מוכנים
| 14 חשיפות | 3/148
לקחנו סדנה פרטית אצל השף לאון אלקלעי מטוני וספה (גם אתם יכולים!) וחזרנו עם ה-מתכון לפיצה, כולל המון טיפים והמלצות. איזה מזל שאנחנו חמודים, והחלטנו לחלוק אתכם את הכל
| 13 חשיפות | 3/142
אחרי שנתנו לו לשבת אצלנו בארון כמה שבועות, פתחנו את מכשיר הסו ויד שקיבלנו והפכנו את המטבח הביתי למעבדת ניסויים קטנה של בישול בוואקום. התוצאות היו טעימות, יפהפיות ועסיסיות. אז למי כדאי להשקיע במכשיר כזה, ומה חשוב לדעת עליו לפני?
| 12 חשיפות | 3/147
נכון שתמיד רציתם לדעת איזה טעם יש לקיט קאט ביפן ולצ'יפס בקולומביה? מהיום אתם יכולים. חברה בשם יוניברסל יאמס מתחילה לשלוח לישראל מארזי חטיפים חודשיים ממדינות שונות בעולם. רק תזכרו שיום ההולדת שלנו מתקרב
| 15 חשיפות | 3/149
וזה רק החלק הראשון של החדשות המצוינות. החלק השני הוא שארבעת הטעמים שמככבים בליין הטבעוני הראשון של החברה הם מהמפנקים והאהובים, או במילים אחרות: צ'אנקי מאנקי טבעוני, אנחנו מחכים לך
| 12 חשיפות | 3/155
לקראת שתי הארוחות הפרטיות שיבשל בפרויקט קאזה סן פלגרינו, מאיר אדוני החליט לפרגן לנו את המתכון שלו לקוסקוס - שמוגש עם צלעות טלה, טרשי דלעת וסלט חומוס. לנו נותר רק לתהות מה עוד הוא מכין בבית, לילדים, ולמרבה השמחה גם את זה הוא חולק איתנו
| 11 חשיפות | 3/140
ידעתם, למשל, שיש חפיץ שכל מטרתו ליצור לכם קציצות עגולות ויפות? ומה לגבי הכף שתכליתה להוציא מצנצנת הריבה את השאריות העקשניות? והתפוחן עם הפטנט הגאוני לריקון? כלי המטבח שבכלל לא ידענו שאנחנו רוצים
| 15 חשיפות | 3/129
הגעתם למקום הנכון. לביבות תפוחי אדמה, לביבות בטטה, וגם לביבות קישואים, לביבות גבינות, לביבות ירק ושילובים אחרים - מטוגנים ואפויים. העיקר שיהיה חנוכה שמח
| 11 חשיפות | 3/151
איזה שמן הכי מומלץ לטיגון, אילו מזונות ממש אסור לטגן והאם טיגון עמוק זה באמת כזה גרוע? תכינו את המחבתות
| 14 חשיפות | 3/144
בראוניז הם יצורים חמקמקים: יצא לנו לטעום כאלה שהיו לא יותר מריבועי חנק בטעמי קקאו זול, ולחלופין קוביות פאדג'יות, עשירות ומהממות בטעמן, שגבלו בחוויה רוחנית. אנחנו כאן בשביל להבטיח שאלה שאתם עומדים להכין יהיו מהסוג השני
| 12 חשיפות | 3/138
« 1 ...
9 10 11 (12) 13 14 15 ...
150 »
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.