בלוג עדכונים: אוכל - המטבח
גם את הדברים הפשוטים צריך לדעת איך להכין, ולכן גייסנו לשורותינו את עומר מילר, שישתף אותנו כאן מדי שבוע במנות שהוא אוהב לבשל ולאכול. והפעם: איך עומר מילר מעדיף את השניצל שלו, ולמה תמיד כדאי להוסיף לו פירה - כן כן, אפילו בתוך הפיתה
| 21 חשיפות | 3/185
הרצון למתוק אינו טעם נרכש, אלא צורך ביולוגי שנולדים אליו – אז איך בכל זאת מנהלים אורך חיים בריא ומאוזן? כל מה שרציתם לדעת על סוכר והפתרונות לשגרה ללא צורך בפשרה
| 11 חשיפות | 3/146
כולנו אוהבים פיצה, אבל האם אתם באמת יודעים מה ההבדל בין מרגריטה למרינרה, מה זה בדיוק פיצה נפוליטנית ולמה לקלצונה קוראים קלצונה? אם אתם והפיצה שלכם בקשר ארוך טווח, הגיע הזמן להכיר אותה לעומק. בואו נשחק
| 18 חשיפות | 3/190
מכירים את זה, שכל דבר שג'יימי אוליבר מכין מיד עושה חשק להכין אותו גם? אז הפעם הוא עשה לנו את זה עם דייסה. כן כן, מה ששמעתם - עם שיבולת שועל והכל
| 13 חשיפות | 3/118
הניחו רגע לפרג והחלבה, ותפתחו את הראש לטוויסט הפורימי הבא: אוזני המן עם גבינת עזים, פרמזן ואפילו גבינה צפתית. מתכונים ידידותיים ופשוטים באדיבות אריה אברמוביץ', הקונדיטור הראשי של קונדיטוריה שני
| 11 חשיפות | 3/124
אם שמעתם על טרנד האפייה עם תה ירוק (מאצ'ה) ואם לא - אחרי הכתבה הזאת אין לנו שום ספק שתמהרו לנסות את זה בבית. נעמה גאון כבר אימצה את אבקת הפלאים הזאת מזמן, ועכשיו היא חולקת איתנו את המתכונים השווים שלה. יהיה ירוק
| 9 חשיפות | 3/162
מרק בחורף? הצחקתם אותנו, כולם יודעים שמרק זה ממש לא עניין של מזג אוויר. אירופיים ואסייתיים, חלקים או גסים - עומר מילר אוהב את כולם, אבל בחר את השלושה שבלעדיהם אי אפשר: עוף, גריסים וחרירה עם סיפור. קדימה, היום מעמידים סירים
| 15 חשיפות | 3/172
לקחנו סדנה פרטית אצל השף לאון אלקלעי מטוני וספה (גם אתם יכולים!) וחזרנו עם ה-מתכון לפיצה, כולל המון טיפים והמלצות. איזה מזל שאנחנו חמודים, והחלטנו לחלוק אתכם את הכל
| 11 חשיפות | 3/129
סלט גרגירי חומוס עם שומר, סלט אנטיפסטי חם עם עוף צלוי, סלט ניסואז עם טונה אדומה, סלט עדשים שחורות וסלט סלקים קלויים. כן, מתברר שגם סלט יכול להיות ארוחה שלמה ומשביעה. מסעדת זופה מגישה חמישה מתכונים שיהפכו את האביב שלכם לשמח הרבה יותר
| 11 חשיפות | 3/104
הכל כבר נאמר על היעילות היפנית, ששוברת שיאים חדשים כל הזמן. הפעם נראה שמישהו שם היה ממש רעב ועסוק, והוא הלך קצת רחוק מדי. הכירו את שעון הבנטו, שבתוכו תוכלו למצוא ארוחה מיקרוסקופית ומדויקת שאמורה לסגור לכם את הרעב המציק של הצהריים. מה נאמר, יש לנו הרגשה שלנו זה לא היה מספיק
| 12 חשיפות | 3/123
רגע לפני שבייק אוף ישראל מחממת תנורים עם אתגרי האפייה המטורפים שלה, החלטנו לצאת לחיפוש משלנו אחרי העוגות הכי מושקעות, מאתגרות ומופרעות בעולם. ההפתעה האמיתית, אגב, מחכה בתמונה האחרונה
| 12 חשיפות | 3/126
נוף עתאמנה אסמעיל פותחת צוהר לעולמן הסודי של נשים ערביות ומלמדת כיצד ממלאים ומקפלים מנטי, פטאייר, ספיחה בעלבקייה ושאר כיסני בצק מהמטבח המסורתי. על הדרך היא מעדכנת אותם ברוח טעמי המקור ומצעידה אותם אל המטבח הערבי המודרני
| 9 חשיפות | 3/123
הילדים שלכם מבשלים? שיחקתם אותה. כדי לשכלל את היכולות או סתם בשביל הכיף - קבלו הצעות לשלל סדנאות ברחבי הארץ, החל בקורסים שנתיים ומקיפים לבשלן החובב שלכם, דרך סדנאות ייחודיות לפורים הקרוב ועד לסדנת פיצה מהירה בסניפי דומינו'ס
| 11 חשיפות | 3/120
בעוד אנחנו כאן בישראל עדיין מתלבטים בין דוך לסיבוב, מיכל לויט נחשפה למלחמת החומוס האמיתית שמתרחשת כבר מאות שנים סביב מאפה אחד של קמח חומוס ושמן זית. נשמע סתמי? אולי, אבל כמו בהרבה מקרים אחרים - התענוג האמיתי נמצא בדברים הפשוטים
| 9 חשיפות | 3/110
מכיוון שעוד לא נתקלנו באדם שלא אוהב טבעות בצל - יצאנו למסע חיפוש אחר המתכונים הכי מבריקים לתענוג המטוגן הזה. זה מתחיל בסוד לטבעות הבצל הכי פריכות שתפגשו, ונגמר במתכון לטבעות הבצל המופלאות של ברגר קינג
| 13 חשיפות | 3/149
« 1 ...
3 4 5 (6) 7 8 9 ...
150 »
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.