נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: אוכל - המטבח

אוכל - המטבח | אל האתר | הזנה
עדכון: 25-4-2024 4:51:00 (עדכון)
| דירוג: 3/1775 ( 5 4 3 2 1 )
14/2/2016 1:19 כתוב שזה שילוב של שמן זית וקנולה? אז מה
כשאומרים לנו שמדובר בשילוב של שמן זית וקנולה אנחנו מדמיינים משהו סביב החצי חצי. במציאות, מסתבר שמדובר בנגיעת שמן זית (10%) בים של שמן קנולה (90%), וזו רק דוגמה אחת מיני רבות. אז איך זה שהחברות עדיין לא מחויבות לשקיפות בתוויות שעל גבי המוצרים?
| 15 חשיפות | 3/165
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

11/2/2016 21:00 בלי פספוסים: כך מכינים פאי רועים אנגלי
תשכחו מכל מה שידעתם על אוכל בריטי! אה, לא ידעתם כלום? זה בסדר, גם מיכל לויט לא. פאי רועים אחד אחרי, והנה היא כבר חוזרת עם מתכון עשיר ומסורתי וגם סיפור עם מוסר השכל על גאווה, שאריות ודעה קדומה
| 22 חשיפות | 3/226
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

22/2/2016 0:54 רוצים כזה! המכשיר החדש שאופה כפות בצק תוך דקות
יש דברים שפשוט ברור לנו מראש שהם כיף גאוני וטהור. קחו למשל מכשיר שאופה כפות מאיזה בצק שבא לכם תוך 3 דקות בלבד. בזמן שהוא יעשה את דרכו לחנויות, אנחנו פשוט נשב פה ונפנטז: כרגע אנחנו מתלבטים אם להתחיל במרק כתום וסמיך או בקצפת עם תותים
| 19 חשיפות | 3/147
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

21/2/2016 2:35 אוהבים קינוחים, אבל על אמת? הגיע הזמן להוכיח
העולם נחלק לשלוש קבוצות: אלה שאוהבים מתוק ויכולים לזהות טירמיסו תפוזים גם מתוך שינה, אלה שאוהבים מתוק כי יש בו סוכר, ולא משנה מה עוד, ואותם עלובי החיים שלא מתחברים למתוק, שעליהם אין לנו מה להגיד. אז לאיזו קבוצה אתם שייכים?
| 15 חשיפות | 3/151
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

21/2/2016 21:37 בלי שמרים: 3 לחמי מופת מהירים של ארז קומרובסקי
רק לעתים מאוד נדירות אנחנו פוגשים בספר בישול שכל מה שאנחנו מכינים ממנו מצליח, וב"מצליח" אנחנו מתכוונים ליוצא מעלף. הספר החדש של ארז קומרובסקי הוא אחד כזה - הנה 3 מתכונים מתוכו, שתוכלו לבדוק בעצמכם
| 13 חשיפות | 3/142
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

24/2/2016 21:14 10 טיפים לעבודה עם בצק שמרים
עם יד על הלב, נכון שגם אתם מפחדים מעבודה עם בצק שמרים? האמת היא שאנחנו מבינים אתכם - אבל ממש אין סיבה. הנה עצות וטיפים שיהפכו את הכל לברור ופשוט יותר, והכי חשוב - יוציאו הכל מהתנור מריח נפלא וטעים פצצות
| 20 חשיפות | 3/154
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

21/2/2016 0:03 שתינו את המילקשייק המטורף שכל העולם מדבר עליו
זה מוגזם, זה מושחת, זה אמריקאי, אבל תראו לנו את הבן אדם שנשאר אדיש אל מול התמונות של המילקשייקים האלה, שאנשים בניו יורק שורדים בשבילם תור של ארבע וחצי שעות. מזל שאנחנו מכירים את מיכל נתניהו, שבדיוק נמצאת בסביבה והתנדבה לטעום את הפלא בעצמה, ושרדה כדי לספר
| 11 חשיפות | 3/163
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

23/2/2016 20:07 חדש ויעיל: סדרת "ארוחה ברגע"
ארוע ההשקה החגיגי של סוגת חשף לראשונה את סדרת "ארוחה ברגע" - סדרת ארוחות אישיות, מזינות וטעימות שפונה לכולם, כולל שומרי כשרות וצמחוניים
| 14 חשיפות | 3/143
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

22/2/2016 21:13 ניסינו וזה עובד: ביצה בקן של פטריות
אנחנו אנשים שאוהבים את זה פשוט, בלי קשקושים מיותרים, אבל במקרה הזה מדובר במנה שלא רק נראית כמו דוגמנית - היא גם טעימה כמו שרק שילוב מושלם של פטריית ענק, גאודה וביצה עין יכול להיות. חשבתם שהטריק הזה מצליח רק לאחרים? תראו, זה הצליח גם לנו!
| 18 חשיפות | 3/163
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

25/2/2016 21:18 מתכון כמעט סודי לחמוצים יפניים
מיכל לויט נסעה עד יפן וחזרה עם כל הסודות של מסורת ההחמצה היפנית: משיטות עתיקות של נזירי שינטו, דרך החמצה בשבבי דגים ועד לשיטה גאונית ופשוטה להחמצה בשקית אטומה, שאף אחד לא צריך לדעת עליה חוץ מכם. בכל זאת, מדובר בסוד יפני שמור
| 11 חשיפות | 3/237
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

3/3/2016 21:10 פסטה פלוס: 4 מתכונים של מסעדת גוז' ודניאל
הגיע הזמן להרגיע קצת עם ספגטי הבולונז הקלאסי, ולקבל בברכה 4 מנות איטלקיות שעושות כבוד אמיתי לפסטה: לינגוויני ציידים, פפרדלה זנב שור, רוטלה במילוי זוקיני וגבינות ופסטה עם מרווה ודלעת - באדיבות מסעדת גוז' ודניאל
| 11 חשיפות | 3/126
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/2/2016 2:21 הכריכים הכי יפים שראינו בחיים
לא, אנחנו לא מגזימים. כשנתקלנו בבלוג המופלא של שקמה יעקבי, TivonEat, תכף ידענו שמצאנו קסם אמיתי: הכריכים האלה, בהשראת בנטו יפני, גם נראים נהדר, גם הכי פשוטים להכנה, וכאילו זה לא מספיק - הם גם טבעוניים למהדרין. התאהבנו
| 12 חשיפות | 3/156
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

7/3/2016 2:18 מה אתם יותר אוהבים - אוכל או אנשים?
אנחנו אוהבים את החברים שלנו, אוהבים את המשפחה שלנו, לפעמים אפילו יכולים ליהנות משיחת מסדרון טובה. אבל בחדרי חדרים, אם היו שואלים אותנו עם מי יותר בא לנו לבלות את הערב - חבר טוב או סטייק טוב - אין לנו ספק במי היינו בוחרים. ואתם?
| 22 חשיפות | 3/216
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

28/2/2016 21:13 האם צריך לשטוף אורז לפני הבישול? סוף סוף יש תשובה
העולם נחלק לשניים: אלה שברור להם שאורז חייב להישטף לפני הבישול, ואלה שאין להם שום ספק שאורז יוצא מעולה כשמעבירים אותו ישר מהשקית לסיר. בניגוד לרוב הקונפליקטים בחיים, כשנוגע לשטיפת אורז האמת היא לא איפשהו באמצע
| 20 חשיפות | 3/257
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

27/2/2016 23:50 טיגון בריא – זה אפשרי
איזה שמן הכי מומלץ לטיגון, אילו מזונות ממש אסור לטגן והאם טיגון עמוק זה באמת כזה גרוע? תכינו את המחבתות
| 14 חשיפות | 3/134
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.