בלוג עדכונים: אוכל - המטבח
קחו זרעים ומים, הוסיפו קצת סבלנות והרבה מדע, ותקבלו מזון טעים, עשיר ובריא. מתכון בסימן צמיחה
| 5 חשיפות | 3/39
עד לא מזמן אהבנו את הביצים המקושקשות שלנו פשוטות, עם מלח ושום דבר מעבר לזה, כי הטעם של הביצה הוא הרי העיקר. אבל אז מצאנו תחליף למלח שלא משנה את הטעם - אבל כן הופך אותו, אין דרך אחרת להגיד את זה, לטעים יותר. איך יכול להיות? קוראים לזה אוממי
| 5 חשיפות | 3/37
לשתם, השקעתם, והבצק לחלה או לעוגת השמרים מסרב בעיקשות להכפיל את נפחו? אנחנו יודעים למה זה קורה, ואנחנו גם יודעים מה הדבר הנכון לעשות במקרה כזה. אז דבר ראשון, בלי פאניקה
| 6 חשיפות | 3/31
אתם באמצע השניצלים, סיבוב ראשון כבר במחבת, ופתאום - בום! נגמרו פירורי הלחם, ואלה שהייתם בטוחים שראיתם בארון התגלו כפרי דמיונכם ותו לא. אז מה עושים? נרגעים, ומשתמשים באחד התחליפים הבאים. משהו מכל אלה בטוח יש לכם בבית
| 7 חשיפות | 3/38
אין הנאה גדולה יותר מלשבת כל המשפחה ביחד סביב השולחן, לאכול ולפטפט על אירועי היום, הבעיה היא שעד שהרגע הזה מגיע - הנשמה יכולה להספיק לצאת שלוש פעמים. אז קבלו את התרומה הקטנה שלנו למאמץ המלחמתי: מתכונים קלים, מהירים וסופר מוצלחים לארוחות ערב שכולם יאהבו
| 7 חשיפות | 2/37
זוכרים את שיטת הכפית? אז הגיע הזמן לשכוח אותה. 7 דרכים שונות לאחסון מלפפונים יצאו לתחרות, אחת חזרה מנצחת - עם מלפפונים שנשארו טריים קרוב ל-3 שבועות
| 6 חשיפות | 3/33
ידוע שבצק שמרים צריך את הזמן שלו, אבל ידוע גם שלא תמיד אכפת לנו מה ידוע, ושלפעמים אנחנו צריכים שהבצק יתפח מהר. השיטות הבאות יכולות לקצר את זמן ההתפחה בעד 50 אחוז, אבל די באלאק, תשתמשו בהן רק כשבאמת צריך, סבבה?
| 6 חשיפות | 3/36
השילוב ההיברדי בין רטבים בטעמים הדומים לאלו שכולנו מכירים כקטשופ ומיונז, לא היה אמור לעורר הרבה הדים. בפועל ממרח המיוצ'ופ של היינץ הסעיר את הרשתות החברתיות והפך לוויראלי הרבה לפני שחלק מהאנשים טעמו אותו בכלל. מה גרם לו להיות כ"כ מדובר?
| 5 חשיפות | 3/35
אתם יושבים בנוחות על הספה. לפניכם הטלוויזיה ומעליכם המזגן וכנראה שאין שום סיכוי שיוציאו אתכם משם. השאלה היא מה אוכלים ואיך מעבירים ערב שלם עם נשנוש טעים בלי להזמין משלוח ובלי ללכת להביא טייק אווי ממסעדה. התשובה היא כמובן מטבלים ומשהו כיפי לטבול בהם. זה מהיר וקל להכנה ויש לנו אחלה טיפים כיצד לעשות את זה
| 5 חשיפות | 3/35
נכון, חופש גדול וגם ככה הזמן איבד את המשמעות שלו פחות או יותר, אבל עדיין צריך להכין ארוחת ערב לכל המשפחה שמחכה להתכנס יחד בערב סביב צלחות עמוסות כל טוב. אלה 3 ההצעות שלנו
| 6 חשיפות | 3/29
אם נערום את זמני ההכנה של כל המתכונים האלה זה על גבי זה, לא נגיע אפילו לשעה אחת. ככה אנחנו אוהבים את ארוחות השבת שלנו: טעימות פצצות, חגיגיות ונהדרות, אבל שאנחנו נטרח בשבילן יום שלם? עד כאן
| 6 חשיפות | 3/39
הפעם אנחנו עם מנה עיקרית קלילה שבקלילות, אבל אל דאגה, מצטרפות אליה 3 תוספות רבות משמעות, שביחד הופכות את הארוחה לכזאת שיוצאים ממנה שבעים ושמחים, אבל לא מפוצצים ונפוחים. סמכו עלינו עם זה
| 9 חשיפות | 3/41
כל ספר חדש של לייזה פאנלים, היא חגית ביליה הנהדרת, הוא סיבה למסיבה בשביל חובבי הבישול, אבל לא רק בשבילם. מתוך "לפני, אחרי ותוך כדי" שיצא ממש לפני שנייה בחרנו להביא לכם מתכונים של עוגות דווקא, כי למה שנזיל פה ריר לבדנו. ואנחנו מדברים פה בליגה של עוגת קצף וקצפת
| 5 חשיפות | 2/29
לאחרונה התנסחה לנו אמת מאוד מפתיעה על בראוניז, והיא שמכל מתכון אפשר להכין בראוניז מצוינים, אם רק מקפידים על כמה כללים חשובים. ובכל זאת, יש טריק אחד זעיר במיוחד שיקפיץ את הבראוניז שלכם (לא משנה איזה) - גם מבפנים וגם מבחוץ
| 5 חשיפות | 3/32
מקפיאים ענבים? אנחנו שמחים לשמוע, אבל עוד יותר שמחים לספר לכם על עוד המון מאכלים שרק מחכים שתקפיאו אותם ותגלו עולם חדש, אפילו פירות - והכי מכולם פסיפלורה. יש לכם עוד? הכי נשמח לשמוע!
| 4 חשיפות | 3/31
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.