בלוג עדכונים: אוכל - המטבח
עמלתם וטרחתם על עוגה מהממת לשבת, ועכשיו אתם רוצים לאחסן אותה בקירור אבל חוששים שהיא תתייבש? לא עוד! הפתרון הגאוני לאחסון מושלם של שאריות עוגה מונח לכם ממש מתחת מאף וידרוש מכם פחות מדקה של עבודה
| 7 חשיפות | 3/41
נכון ברור שהתשובה היא לא, כי חיידקים וסלמונלה ואלוהים ישמור? אז מתברר שדווקא אפשר - כל עוד שומרים על כמה תנאים פשוטים. יאללה, רצנו להפשיר בשר טחון ואחר כך להתחרט, רק כי אפשר
| 11 חשיפות | 3/46
לגלען אפרסק זה קל. כלומר, כשמדובר באפרסק קל לגלעון - אבל כולנו יודעים שרבים האפרסקים הסוררים, שלא מוכנים להשתחרר מהגלעין עד שהשיש דביק לגמרי והפרי קווץ' אחד גדול. אז תתכוננו להיות מופתעים לגמרי, כי מתברר שהכלי הטוב ביותר למשימה הוא בכלל לא סכין
| 6 חשיפות | 3/40
בין הדרכים להפוך עוגת שוקולד - כל עוגת שוקולד - לעוד יותר שוקולדית ועשירה מסתתר מרכיב אחד מפתיע, וקוראים לו אבקת אספרסו. מה זה בדיוק אבקת אספרסו, איך משתמשים בה ומה הקסם שהיא מחוללת בבלילה? הכל כאן (כולל פתרונות למי שאין לו כזו בבית)
| 7 חשיפות | 3/43
תוספת אחת קטנה למי הבישול - ומובטחת לכם מנת התפודים הכי פריכה והכי מעולה הידועה לאדם המודרני. קוראים לה סודה לשתייה, וזה מה שהיא עושה לתפוחי האדמה שלכם
| 6 חשיפות | 2/40
אחרי שנים שבהן היינו בטוחים שביצה קשה משלשום היא כבר לא טובה לאכילה, או לכל הפחות גבולית, כמה שמחנו לגלות שהמציאות היא אחרת לגמרי, ולשם שינוי דווקא לטובתנו! אז כמה זמן אפשר לשמור ביצה קשה במקרר?
| 8 חשיפות | 2/41
רגע, ומה עם ביצים קשות? אולי תתפלאו לשמוע, אבל התשובה היא לא שלילית מוחצת. מתי מותר להקפיא ביצים, איך עושים את זה ולא פחות חשוב - איך מפשירים אותן אחר כך? כל התשובות בפנים
| 7 חשיפות | 3/40
ירקות צלויים יכולים להיות נשנוש נחמד, או לחלופין מנה מבריקה עם טעמים שלא שוכחים. בן רחמני, הבעלים של מסעדת 416 הטבעונית שנשרפה ועכשיו מנסה להשתקם, חולק את המתכון לשמן שהופך כל ירק למנה מעולה
| 7 חשיפות | 3/43
את הזיטי שבתמונה אנחנו מכירים כל כך טוב שאנחנו מתפלאים שעדיין לא נעשינו דומים לו (ואולי כן?), סלט ירקות עם חזה עוף לא צריך להכיר בשביל לאהוב וחצ'פורי מפיתה של הסופר זה פשוט העקיצה של החיים
| 7 חשיפות | 3/42
אחת של סלט עם חזה עוף, אחת של המבורגר ביתי בגרסה קלילה והשלישית - לביבות פרסה וגבינת פטה. כן קייטנות, לא קייטנות - בערב מתכנסים כל המשפחה ביחד, ואוכלים משהו טעים. אלה ההמלצות שלנו
| 7 חשיפות | 3/53
אז מה יש לנו הפעם? מנה אחת שיש בה גם קציצות, גם אורז וגם המון המון ירקות, לוביה מוקפצת שחוגגת את הקיץ עם מינימום הפרעות, סלט קליל שכולו חיים ועוגת תפוחים שתספק גם את חובבי השוקולד. תאמינו לנו, לא צריך יותר
| 11 חשיפות | 3/40
פותחים עם סלט יווני פריך ורענן, עוברים ללחמניות שום אווריריות שיספגו את הרוטב שנשאר בצלחת, ואז עוברים למנות העיקריות - סיר אדום בוהק עם קציצות דגים עסיסיות ברוטב חרפרף, ופשטידת בטטה קלילה ופשוטה. ומה לקינוח? טארט מהמם לכבוד שיא עונת התאנים
| 7 חשיפות | 3/40
מתחילים עם סלט קפרזה ופוקצ'ה אוורירית בטירוף, כדי שיהיה לרוטב איפה להיספג, ממשיכים עם פאייה יפה וטעימה טעימה עם נתחים של דג בס ומסיימים בבראוניז שהם לא בראוניז, הם מתת האל לאנושות
| 7 חשיפות | 3/38
המכונה החדשה מבית נינג'ה, שמיועדת להכנה ביתית של גלידה, מפגינה תוצאות מצוינות בכל הגזרות שבדקנו: גלידה פשוטה, ג'לאטו וסורבה. אז למה אנחנו עדיין ממליצים לכם לשקול אם אתם רוצים אחת כזאת בבית?
| 7 חשיפות | 3/39
כבר שנים אנחנו מחפשים את האחד שלנו, המיקסר שיוכל ללוש בצק מ-2 קילו קמח בלי ליילל ובלי להישחק, ואם אפשר גם בלי ליפול מהשיש. הדאבו פרו 5740 קיבל הרבה משימות במטבח שלנו, והתמודד איתן באצילות מעוררת השתאות. אז מה בכל זאת האותיות הקטנות?
| 10 חשיפות | 3/54
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.