בלוג עדכונים: אוכל - המטבח
בהיעדר פירורי לחם יש הרבה תחליפים שאפשר להוסיף לתערובת הקציצות - מקורנפלקס, דרך בייגלה מרוסק ועד שקדים טחונים. אנחנו כאן בשביל להסביר לכם למה הבחירה הראשונה שלכם צריכה להיות דווקא קוואקר - אפילו אם יש פירורי לחם בבית
| 9 חשיפות | 3/37
פעולת קילוף שיני שום היא ממשימות המטבח השנואות והמעצבנות ביותר, ועם זאת, נחוצה עבור כל כך הרבה מתכונים מעולים. ובכן, תתכוננו לשכוח מהבלגן ותכירו שיטה גאונית שמבטיחה שיני שום חלקלקות ואפס מאמץ. על לא דבר
| 8 חשיפות | 3/34
תפוח עץ טרי חתוך לפלחים רעננים יכול להיות פינוק טבעי מקסים. הצרה היא שמהר מאוד פלחי התפוח משחירים והחשק לאכול אותם צונח לרצפה. מה עושים כדי למנוע מהם להשחיר? זה קל מאוד, וזה אפילו לא כולל מי מלח או לימון
| 8 חשיפות | 3/45
מכירים את התחושה שבצק השמרים שאתם מנסים לעצב לרצועה פשוט לא מוכן לשתף איתכם פעולה, כאילו היה מינימום ילד בן שנתיים ולא תערובת של קמח, מים ושמרים? אנחנו מכירים אותה יותר מדי טוב, ולכן חשים חובה לחלוק איתכם את הפתרון שלנו למצב המכעיס הזה. עובד כמו קסם!
| 11 חשיפות | 3/43
הילדים יאהבו ממש כל אחת משלוש המנות האלה, אבל היופי הוא שהמבוגרים יאהבו אותן לא פחות: לביבות חתיכיות של גבינות וירקות, כדורי טונה אפויים ולחמניית סופר פשוטה שמחביאה בתוכה את כל המהות של ארוחת ערב ישראלית. צאו לדרך
| 9 חשיפות | 3/45
מתחילים בפאי רועים (ומפצירים בכולם לא לאכול ממנו יותר מדי כי יש עוד מלא אוכל), ממשיכים באורז לבן משודרג ברמות ובסלט ירוק עם נתחים מוקפצים של בקר, ומסיימים בחיתוכיות שוקולד שהן בדיוק מה שמתחשק לכם אחרי כל זה
| 10 חשיפות | 3/52
"בשקית התפוצ'יפס יש רק 3 מרכיבים, כף ורבע שמן, עשירית כפית מלח ותפוחי אדמה. החקלאים הם השותפים האמיתיים שלנו בייצור". צפו בסרטון המלא שמראה כיצד תוך 15 דק' תפוחי האדמה הטריים יוצאים כצ'יפס פריך וטעים
| 11 חשיפות | 3/46
אין דבר יותר מבאס מצ'יפס קר. עם פיצה קרה אנחנו יכולים להתמודד, שניצל קר זה כבר סטייה אהובה, אבל צ'יפס קר זה פשוט לא כיף, לא טעים וממש לא מגרה. עם כל הכבוד למחבת ולמיקרו - הנה דרך שתחזיר אותו לחיים במהירות ויעילות, ויפה שעה אחת קודם. יודעים מה? אפילו יממה
| 8 חשיפות | 3/45
עוגה בחושה, כשמה כן היא: אוסף של מרכיבים שנבחשו בקערה ונאפו לכדי עוגה. עכשיו, מה תעשו אם נגיד לכם שהכלי הנכון ביותר לפעולה הזו הוא בכלל לא כף אלא מטרפה? אלה הסיבות, ואתם מוזמנים לבדוק אותנו
| 7 חשיפות | 3/47
מתחילים עם הסיר הצבעוני היפהפה שבתמונה, שבקרוב יצטרפו אליו הקציצות של אמא שושנה, ממשיכים עם אורז לבן עם אטריות ולצידו סלט תפוחי אדמה מפתיע ומצוין, ומסיימים בעוגת קיץ קלה ומושלמת
| 7 חשיפות | 3/43
המסעדה בתל אביב של יוצא עזורה שכל השפים עפים עליה, מסעדת הבשרים עם מקרר היישון האימתני שגוררת שבחים, הדוכן בשוק הכרמל עם הסירים הכי יפים שראינו לאחרונה, ההמבורגר המעולה בגבעתיים, הקונדיטוריה עם הוויטרינה המחרפנת בבאר שבע ועוד מסעדות לוהטות שעושות חשק להזמין מקומות ולהיכנס לאוטו
| 7 חשיפות | 3/36
לשחר בן ימיני נמאס שרצים אליה עם ערימת מפיות כי נוזל לה רוטב על הסנטר ומהערות על תיאבון/קיבולת/אכילה. אבל יותר מהכל - נמאס שממהרים להעיר לנשים גרגרניות בעוד שגברים גרגרנים נחשבים נורמטיביים, כאילו שמצופה מהם להיות כאלו ואישה גרגרנית היא מופע על טבעי. טור דעה
| 6 חשיפות | 3/38
בניסוי זה נבחן איך אפשר לזרז הבשלה של אבוקדו בעזרת בננה, ונראה כיצד המרחק בין האבוקדו לבננה משפיע על ההבשלה
| 6 חשיפות | 3/41
השילוב של סוכר מקורמל ושל מלח, שמעצים טעמים אחרים, יוצר שלם שגדול מסכום חלקיו
| 7 חשיפות | 2/35
עד היום הכרנו שתי שיטות מרכזיות להכנת אורז: בראשונה מטגנים את האורז, מוסיפים מים ביחס מסוים ומבשלים על אש נמוכה, ובשנייה פשוט מבשלים את האורז כמו פסטה בהרבה מים רותחים. אז הפעם אנחנו רוצים להציג לכם שיטה שלישית, פחות מוכרת, שלפי מה שמבטיחים לנו - יש לה 100 אחוזי הצלחה
| 7 חשיפות | 3/41
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.