נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: אוכל - המטבח

אוכל - המטבח | אל האתר | הזנה
עדכון: 7-5-2024 21:00:00 (עדכון)
| דירוג: 3/1777 ( 5 4 3 2 1 )
1/5/2016 21:20 שמש העמים: חלמונים כבושים הם הדבר הבא
מי שטעם כבר מאוהב, מי שלא שמע יכול לקחת רגע להגיד "מה?", ואז לנסות: טרנד כבישת החלמונים הוא הדבר הלוהט הבא, עם טעם אוממי קסום וצבע כתום משגע. אחרי שהתרגלנו להפריד ביצים בשביל הלבן, הגיע הזמן לעלות כיתה. קבלו מתכון
| 15 חשיפות | 3/114
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

4/5/2016 1:32 סודות המטבח: 20 טיפים שיהפכו אתכם לטבחים טובים יותר
כולנו רוצים לשפר את יכולות המטבח שלנו, ומתברר שיש כמה שיטות לעשות את זה יחסית בקלות. השריית ירקות במי קרח, טיפול נכון בסכינים, בחירת מדויקת של סוג המלח, וגם שיטה לשמור על טריות של אבוקדו גם שלושה ימים אחרי. לקצוץ ולשמור
| 9 חשיפות | 3/97
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

10/5/2016 2:23 חומוס, הדור הבא
חומוס עם אגוזים? מסבחה עם תרנגולת מפורקת? חומוס גורמה ב-85 שקלים? באינסטינקט בא לנו לצעוק: לא, לא ולא, תעזבו לנו את החומוס במנוחה. מזל שאייל דץ האמיץ החליט לא לשפוט ופשוט לנסות את מנות החומוס המיוחדות שכובשות לאחרונה את ישראל. הוא חזר עם בשורות מפתיעות
| 10 חשיפות | 3/92
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

11/5/2016 2:10 גאווה לאומית: 20 דברים שלא ידעתם על חומוס
משפחת אובמה משוגעת על חומוס, לבנון אחראית על הצלחת הגדולה בעולם, ואם תחפשו מספיק טוב תמצאו בירה עשויה מהקטנית הפופולרית. לכבוד יום העצמאות ויום החומוס הבינלאומי, הנה כמה עובדות מסקרנות על גרגר הזהב שכולנו אוהבים לאהוב, וגם להתווכח עליו
| 12 חשיפות | 3/114
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

10/5/2016 7:25 המהפכה של חמסה: חומוס להכנה ביתית
לא רק טחינה: אחרי שלוש שנים של פיתוח ומחקרי טעימה נולד חומוס חמסה להכנה ביתית – ללא חומרים משמרים, שמביא מהפיכה של ממש. בונוס - מתכון לחומוס סלק
| 9 חשיפות | 3/124
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

10/5/2016 23:54 מה החומוס הכי טוב בישראל?
במדינה בה כל אחד בטוח שהחומוסיה הסודית שלו היא הדבר האמיתי, קשה להכתיר את החומוס הטוב ביותר בישראל. אבל בהחלט אפשר לנסות. רגע לפני יום העצמאות, מיטב המוחות התכנסו למבחן טעימה עיוור שבסופו נמצא המנצח. במילה אחת: מהפך
| 15 חשיפות | 3/176
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

4/5/2016 23:39 הדור הבא: הממולאים החדשים של עומר מילר
פלפל אדום עם אורז ברוטב עגבניות? עומר מילר חושב שהגיע הזמן שתפתחו קצת את הראש: פרחי ברוקולי וכרובית ממולאים בשר טלה, כרוב ממולא שמתבשל עם עצמות צלויות וגם פלפל חריף (כן כן) במילוי של דגים קצוצים. 3 מתכונים של ממולאים שהולכים להפוך למסורת
| 13 חשיפות | 3/88
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

2/5/2016 3:04 אימפריות נופלות: קינוח השוקולד המדהים שמשגע את הרשת
קינוח מושקע ומושחת במיוחד מככב במסעדה ניו יורקית וכובש את הרשת בימים האחרונים. אנחנו באופן אישי לא מצליחים להפסיק לצפות במגדל השוקולד הזה מתמוטט בחן כשהשכבה העליונה פשוט נמסה לתוך שלוש השכבות שתחתיה. יקום קורס לתוך עצמו, גרסת השוקולד
| 10 חשיפות | 3/127
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

19/5/2016 21:02 4 מתכונים לפיקניק צמחוני מושלם
עונת הפיקניקים בישראל מצומצמת במיוחד: רק התחיל האביב, והופ - כבר שיא הקיץ. אז אם יש לכם רק שבועיים-שלושה, לא כדאי להשקיע בארוחת פיקניק מפנקת באמת? הנה כל מה שצריך, מירקות קלויים ועד קאפקייקס אביביים. רק לשים בסל ולצאת לאחו
| 11 חשיפות | 3/110
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

16/5/2016 22:06 טעמנו את ההמבורגר הצמחוני של ברגר קינג
התלבטנו רבות את מי לשלוח לטעום את התקווה החדשה של חובבי הג'אנק פוד שפנו לצמחונות. בסופו של דבר בחרנו דווקא בקרניבור שמקפיד לשמור על תזונת פאסט פוד קבועה, והיה מוכן להתנדב לניסוי. איך זה נגמר? כמו מסיבת טבעול שיצאה לחלוטין משליטה
| 7 חשיפות | 3/85
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

15/5/2016 22:10 למה אנחנו כל כך אוהבים קינוחים מוגזמים?
מה קרה שהפסקנו להסתפק בסופלה שוקולד ונכנענו לקינוחים שנראים כמו אביבית בר זוהר? אם תשאלו את דור בביוף, הוא יאשים את השילוב של שני שקרים מנחמים - הסוכר והאסתטיקה. נראה שאין איך להתחמק מזה: הקרואסון-חמאה של היום הוא הלחם האחיד של אתמול
| 9 חשיפות | 3/103
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

16/5/2016 1:54 מהודו באהבה: 4 מתכונים שתמיד חלמנו להכין
האוכל ההודי תופס תאוצה ברחוב - וזה בדיוק הזמן לצלול לעומק המטבח העשיר, המגוון והצבעוני הזה עם "לאושר יש טעם של קארי", ספר הבישול החדש של אפרת דביר. קבלו את הקלאסיקות שבלעדיהן פשוט אי אפשר: מצ'יקן ביריאני, דרך אלו גובי ועד סמוסות מתפצחות בפה
| 14 חשיפות | 3/116
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

15/5/2016 22:06 הדבר הבא: קינוח בלון הליום אכיל במסעדת מישלן בשיקגו
אנחנו אוהבים קינוחים, מאוד אוהבים קינוחים, בדיוק מהסיבה הזו שמחנו לשמוע על הקינוח המופרע הבא מבית היוצר של מסעדת אליניה בשיקגו. למרות זה נשמע ונראה כמו בדיחה, מדובר בקינוח בלון הליום אמיתי לחלוטין, שמוגש על ידי אחד השפים המוערכים בעולם. וכן, אפקט ההליום הילדותי הוא לגמרי חלק מהחבילה
| 19 חשיפות | 3/116
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

16/5/2016 20:19 האם פנקייק על מקל הוא הדבר הבא? בדקנו
יצא לנו כבר להיתקל בסרטונים של אג מאסטר, אותו מכשיר קטן שספק אופה ספק מטגן חביתות ושאר מאכלים בצורת גליל. אבל רק לאחרונה שמנו עליו יד בעצמנו, ומיד בדקנו: האם באמת יש משהו בפנקייק ובחביתה בצורת עמוד, שאין בגרסתם הרגילה?
| 9 חשיפות | 3/94
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

23/5/2016 2:49 מנות ילדים: 4 מתכונים שהילדים שלכם יאהבו
מוצאים את עצמכם מתלבטים כל ערב מחדש מה להכין לילדים? ספר הבישול של אביגייל מייזליק יפתור לכם את הבעיה: ניוקי אנגרי בירדס, חטיפי פינגווינים, חיפושיות קרקר או עכברוני תפוחי אדמה. מתקתקים בעצמכם בחמש דקות או הופכים לפעילות משפחתית במטבח - כך או כך, הדרך לחיוכים מובטחת. לכו על זה
| 14 חשיפות | 3/155
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.