בלוג עדכונים: אוכל - המטבח
פסטה היא לא מאכל שלוקח המון זמן להכין, ועדיין - הדרך לחצות את זמן ההכנה כמעט בחצי גרמה לנו להתרגשות אמיתית. אז תעשו כבוד לטיפ הפסטה הכי חשוב שתכירו, שזוכה בימים אלה לתחייה מחודשת - והכי בצדק
| 5 חשיפות | 3/22
אם רק היינו יכולים לדעת שהשבוע הזה יהיה פחות קשה מקודמו, כנראה היינו קצת יותר רגועים. אז את זה אנחנו לא יכולים להבטיח, אבל הצעות לארוחות חמות שיקבצו את כל המשפחה יחד ויהוו רגע של שפיות - את זה אנחנו יכולים בהחלט
| 6 חשיפות | 3/22
מנת בריאות טעימה וקלילה של בורגול וירקות צלויים, מנת עוף ושעועית בובס של אבי ביטון בטוויסט איטלקי או מרק עדשים סמיך עם מלא אטריות דקות. מתחילים שבוע טעים
| 5 חשיפות | 3/23
מתחילים עם מרק שום טעים ובריא שישמור עליכם מהתקררות, ממשיכים עם מפרום בלי טיגון (כי טיגנו מספיק בשבוע האחרון), עוברים לסלט מרענן ומעולה ומקנחים עם סהרוני תמרים ואגוזים שנמסים בפה
| 5 חשיפות | 3/20
מרק סמיך מלא בבריאות, כי חייבים, קדירה של קציצות וגרגירי חומוס, אורז אדום, סלט עלים מדויק אך צנוע ולקינוח: עוגה עשירה של שוקולד וקוקוס. הארוחה הטובה כבר פה, עכשיו שרק יבואו קצת חדשות טובות
| 4 חשיפות | 3/20
מתחילים עם מרק טעים וסמיך שהוא גם מרק עדשים וגם מרק עוף, ממשיכים עם גרסה של פאי רועים שממש שווה להכיר לקראת החורף, מוסיפים סלט קטן ויפה עם כל מיני הפתעות ומקנחים בעוגה בחושה שמתאימה בדיוק לעכשיו. אלה המתכונים שלנו לשבת הקרובה
| 5 חשיפות | 3/25
סלט אוליבייה, מרק בורשט, פירושקי וורניקי. קבוצת "רוסיות בלי חוש הומור וחבריהן" דאגו לנו למתכונים המנצחים שחובה לשים בשולחן הנובי גוד. אתם תדאגו לשמפנייה שתיפתח בחצות. סנובים גודם!
| 4 חשיפות | 3/8
אחרי שבת גשומה שבה חצי מאיתנו הכינו חמין וחצי התארחו לחמין, מתחיל שבוע חדש שמזכיר לנו שהחורף כבר כאן, והפעם באופן רשמי. ואיך נקבל את פניו? במרק מהיר ומעולה, כמובן, שאולי אולי גם יעזור קצת להשקיט את הנפש הדואבת
| 3 חשיפות | 3/8
הרבה מאוד מתכונים חדשים עלו פה לאורך שנת 2023, חלקם אופנתיים (מגולגלות קינדר), חלקם קלאסיים (שעועית ירוקה מוקפצת), חלקם מקצרי דרך במטבח (הקובה!). אלה העשרה שאתם הכי אהבתם (והאמת, יש מצב שגם אנחנו)
| 5 חשיפות | 3/9
שמתם לב שהסלקים הארוזים בוואקום תמיד מתוקים יותר מאלה שקונים בתפזורת? למה זה קורה, והאם מדובר בסיבה להעדיף את השורש הטרי? החלטנו לקפוץ ראש לתחום הסלק, ויצא שזה השתלם לנו בטירוף
| 4 חשיפות | 3/7
תסמכו עלינו שלא צריך להיות אסון במטבח כדי להרוס עוגת שוקולד - כי יש כל כך הרבה מקומות שאפשר ליפול בהם. מזל שאם תעקבו אחרי הכללים שלנו, תצליחו להוציא תחת ידכם עוגת שוקולד מעולה בכל פעם מחדש
| 4 חשיפות | 3/8
אחת האקסיומות היותר קשיחות שאנחנו מכירים בתחום בטיחות המזון היא שיש לחמם בכל פעם רק את המנה שמתכוונים לאכול ולא חלילה את כל הסיר, כי אחרת אוי ואבוי לבטן שלכם. המציאות, מתברר היא אחרת לגמרי, ואנחנו שמחים לחלוק אותה איתכם
| 5 חשיפות | 3/14
לפעמים צריך ללכת על הקצה, לשבור את כל החוקים ולהתפרע באמת כדי לפצח את סודות היקום. אנחנו אישית לא כאלה אמיצים, אבל מזל שיש מי שכן, ובזכותו באה השאלה האקוטית על פתרונה: למה זה משנה איך מניחים את השקית במיקרו? תודו שיותר אסקפיזם מזה אין
| 4 חשיפות | 3/11
ביום ראשון מתקבלות הכרעות חשובות כמו האם להכין סיר עצום של מרק עוף, שיהיה לכל המשפחה לכל השבוע, או אולי דווקא כמות קטנה יותר, שתספיק לימים בודדים בלבד? ובשביל זה צריך לדעת - כמה זמן מחזיק מרק עוף? תנו ניחוש, זה בטוח פחות ממה שאתם חושבים
| 5 חשיפות | 3/20
2 מנות פסטה - אחת שמכינים את כולה בסיר אחד תיק תק בפחות מחצי שעה ואחת שמנצלת שאריות אוכל מסוף השבוע, ולמי שפחות בעניין של פסטה יש לנו גם מתכון לסלט מנצח ופשוט שתענוג להתחיל איתו שבוע. הנה משהו אחד פחות להתלונן עליו היום
| 5 חשיפות | 3/22
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.