בלוג עדכונים: אוכל - המטבח
ירק, שמן, מלח וחום הם כל מה שדרוש בשביל להכין ירקות טעימים בתנור. השאלה היא מה אפשר לעשות כדי שיצאו מדהימים, ולזה כבר יש כמה תשובות אפשריות
| 6 חשיפות | 3/36
מי שמבשל הרבה מודע לטורח שבקילוף כמות גדולה של בצלים - פעולה לא מסובכת, אבל ללא ספק מציקה וזוללת זמן. אז מה עושים? מאמצים את השיטה הבאה, וממשיכים הלאה בצעדי ריקוד קלילים
| 6 חשיפות | 3/39
כמה שאנחנו אוהבים אוכל מטוגן, ככה אנחנו שונאים לטגן. במיוחד כשמדובר בשתייני שמן כפייתיים כמו חצילים ופטריות, שכמה שלא נותנים להם זה אף פעם לא מספיק. אבל רגע, יכול להיות שאפשר להגיע לאותה תוצאה כמעט בלי שמן בכלל?
| 7 חשיפות | 3/36
ההכנות לתחילת שנת הלימודים עוברות תמיד גם במטבח – שם נמצאים הורים מתוסכלים שמחפשים רעיונות לסנדוויץ' לילד הבררן. הקטן אוהב רק ממרח שוקולד, האמצעית נהנית לטבול הכל בקטשופ והגדול ממוקד בכלל על שניצל בלחמנייה. אז יש לנו הצעות בריאות ומזינות לכולם וגם כמה טיפים שישנו לכם את החשיבה על הכריך הכי החשוב של היום
| 5 חשיפות | 3/34
נתקעתם עם בית ריק ואורחים רעבים בדרך? לא לדאוג ולא לחפש ממי להזמן משלוח. יש לנו רעיונות קלים, מהירים וטעימים לנשנושים שירימו את הערב ויצברו לכם מחמאות. איך נשמע לכם רול מלפפון וטונה, מוקפץ על סירת חסה או דלורית עם ציפוי פריך שמשדרגת את הקונספט של טבעות בצל? ידענו שתאהבו
| 6 חשיפות | 3/39
שנת לימודים חדשה, רשימת מסעדות חדשה. אז את מי תמצאו כאן? את הסניף הצפוני החדש של פיט מאסטר, את אבן עזרא, את המסעדה שנראה שכל הפיד שלכם מוזמן לארוחות ההרצה שלה חוץ מכם, ובראש הרשימה - מסעדת דגים כשרה. זה הזמן לשריין לעצמכם מקומות למסעדות השוות של החודש
| 5 חשיפות | 3/34
איך שוב התחיל שבוע, ואנחנו לא הספקנו למלא את המצברים אפילו עד אמצע הדרך? לא ברור, אבל האם זה לא תמיד ככה? מה שכן ברור זה שכשיודעים מראש מה להכין לארוחת הערב עם הילדים - תחילת השבוע נעשית קצת יותר ידידותית
| 5 חשיפות | 3/35
זה ממש בסדר שאין לכם כח להתחייב להפקה לכבוד ארוחת הערב היום, בכל זאת, סוף השבוע נגמר בלי ששמתם לב, והחום עוד כאן. הנה 3 אפשרויות שוות לארוחות ערב קלות ומהירות שכל המשפחה יכולה ליהנות יחד מהן יחד: חצ'פורי, טורטיית חזה עוף או בורקס תפוחי אדמה
| 5 חשיפות | 3/38
מתחילים עם לחמניות עגלגלות ומושלמות עם מילוי בשר, כרשה ועוד דברים טובים, לידן נשנושי תירס פיגוזיים שיתחסלו בדקות בודדות, ואז ממשיכים לעיקרית של עוף בתנור לצד אורז צבעוני וחגיגי. ומה אוכלים לקינוח? מאפינס מעולים בלי ביצים, בלי חלב, אבל עם מרקם וטעם מנצחים (ואופציות לשדרוג)
| 5 חשיפות | 3/37
קציצות הודו אפויות טעימות בטירוף, שמגיעות עם רוטב חלב קוקוס אסייתי ומוגשות על אורז לבן צח כשלג. מה ליד? שעועית מוקפצת עם אטריות אורז, סלט עגבניות בועט - ולקינוח רולדת לוטוס שלא צריכה שום מרכיב חלבי בשביל לצאת פגז
| 5 חשיפות | 3/43
פרי הקיץ המושלם הוא ללא ספק מנגו. רגע לפני שהקיץ יגיע לסיומו, הנה שלושה מתכונים נהדרים לקינוחים שאפשר להכין עם מנגו: מוס מנגו, מאפינס מנגו ולימון וריבת מנגו
| 6 חשיפות | 3/39
הקפה הקוריאני שידוע גם בשם דלגונה כבר השתלט מזמן על הטיקטוק. הוא פשוט להכנה, מורכב להסבר, ובעיקר טעים מאוד, אבל אותנו מעניין בעיקר משהו אחד: מה באמת סוד היציבות של קצף הקפה המתוק הזה? (ויש גם מתכון כמובן)
| 7 חשיפות | 3/36
בבתי ספר לבישול מלמדים כלל חשוב ובסיסי: תמיד לחמם את המחבת לפני הוספת השמן. למה במקרה של מחבת נון סטיק הטיפ הזה לא נכון, ולמה חשוב כל כך לזכור את זה?
| 7 חשיפות | 2/37
אולי תחשדו בנו שאנחנו דרמטיים מדי, אבל האמת צריכה להיאמר: השיטה הזאת לתקתוק של ביצה במיקרו הפכה את כריכי הבוקר שלנו למספקים ברמות אחרות. איך עושים את זה? ככה - מהר ובקלילות
| 6 חשיפות | 3/37
אם חשבתם שאין משמעות מיוחדת או השלכות לרגע שבו מוסיפים מלח לבשר הטחון במחבת, טעיתם. תיבול ברגע לא נכון ימנע מהבשר להשחים כמו שצריך, ויש עוד כמה סיבות חשובות. ככה תעשו את זה כמו שצריך
| 7 חשיפות | 3/44
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.