נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: בר סקול

אתר המבוסס על ספר שהיה יוצא במהדורה מצומצמת לתלמידי קורסי בארמנים, מבוסס על נסיון של כ- 15 שנה במקצוע בעשרות פאבים ומועדונים שונים. את הספר כתב אחד מוותיקי הבאמנים בארץ, שזכה בפרסים, עבד בעשרות פאבים ומועדונים והוא חולק את נסיונו עם גולשי האתר | אל האתר | הזנה
עדכון: 29-12-2022 8:05:47 (עדכון)
| דירוג: 3/2007 ( 5 4 3 2 1 )
9/3/2017 11:45 ספארקלינג פונצ’
1/2 בקבוק טקילה לבנה.  1/3 בקבוק טריפל סק. זילוף שרי ברנדי/ליקר תות. זילוף גרנדין. 2 ליטר (פחית גדולה) תרכיז לימונדה קפוא. 1 ליטר סודה. 2 (750 מיליליטר) בקבוקי סיידר תוסס. 1 כף סוכר לבן....הפוסט ספארקלינג פונצ’ הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 16 חשיפות | 3/251
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

9/3/2017 9:58 קפה בסגנון מקסיקני
4 קפה חם וטרי 1 ליקר קפה 1 טקילה 1 שמנת מוקצפת (לא חובה) פתיתי קינמון או מקל קינמון (למי שאוהב) אבקת שוקו לקישוט (לא חובה) הכנה: למזוג את הקפה, הטקילה וליקר הקפה לכוס...הפוסט קפה בסגנון מקסיקני הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 9 חשיפות | 3/116
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

3/3/2017 0:00 הכנת משקה קוואס ביתי – מתכון פשוט וקל
קְווַאס הוא משקה מוגז, מיוצר מתסיסה של חיטה ושעורה, בעל אחוזי אלכוהול מועטים , צבעו שחור וטעמו מתוק. קוואס משווק הן בחביות והן בבקבוקים. לפעמים מוסיפים למשקה תוספות כדי לשנות את טעמו, כגון מנטה וצימוקים.המשקה נפוץ בעיקר במדינות הסלאביות המזרחיות- רוסיה, אוקראינה ובלארוס.הפוסט הכנת משקה קוואס ביתי – מתכון פשוט וקל הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 8 חשיפות | 3/85
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

1/3/2017 1:53 הכנת יין בבית – הפרדה ומעיכה, תסיסה וסחיטה עם ענבי מרלו וקריניאן
כל השלבים החשובים בעשיית יין בתנאים ביתיים ועם כלים יחסית פשוטים ונפוצים בכל ביתהפוסט הכנת יין בבית – הפרדה ומעיכה, תסיסה וסחיטה עם ענבי מרלו וקריניאן הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 10 חשיפות | 3/114
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

19/1/2017 6:44 מוזמנים לטעימה של פעם בשנה – “הכל פתוח” בסוגרים חודש ביקב שורק
מוזמנים לטעימה של פעם בשנההפוסט מוזמנים לטעימה של פעם בשנה – “הכל פתוח” בסוגרים חודש ביקב שורק הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 13 חשיפות | 3/230
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

20/12/2016 8:40 מוזמנים לסגור שנה בחגיגת טעמים ומבצעים
הפוסט מוזמנים לסגור שנה בחגיגת טעמים ומבצעים הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 25 חשיפות | 2/346
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

25/8/2016 7:39 חגיגה של פעם בבציר ביקב שורק
סוגרים חודש ביקב שורק יקב שורק בית ספר לעשיית יין,  פותח את שעריו לקהל הרחב:  בכל סוף שבוע אחרון בחודש,  עם פעילות חוויתית חדשה מעולם היין.  החודש הקהל מוזמן לחגיגה של פעם בבציר ביקב שורק הזדמנות...
בר-סקול | | 9 חשיפות | 3/116
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

19/5/2016 3:02 מרטיני צרפתי
מתכון להכנת קוקטייל קליל ופירותי על בסיס וודקה (עדיף וודקה צרפתית Cîroc על בסיס ענבים) , ליקר פטל ומיץ אננס
בר-סקול | | 11 חשיפות | 3/236
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

16/5/2016 6:03 יריד היקבים הביתיים השמיני ביקב שורק
הזמנה ליריד יקבים ביתיים ביקב שורק
בר-סקול | | 10 חשיפות | 3/168
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

11/5/2016 0:07 עשוי כהלכה – כבד ברוטב יין אדום
השף חגי אברהמי והרב שניאור זלמן רווח מציגים את תוכנית הבישול הכשרה היחידה בישראל. במהלך התוכנית יעלו מתכונים והלכות הקשורות בהכנתם. בפרק זה יכין השף חגי כבד ברוטב יין אדום המתכון: מצרכים 500 גרם...
בר-סקול | | 14 חשיפות | 3/225
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

7/5/2016 3:36 בורבון סלאש (ברד בורבון)
תערובת פונץ' פירותית של מיצים, תה קר, וויסקי בורבון, במירקם של ברד, קפוא למחצה עם תוספת ספרייט/7up .... הכנת הפונץ' ארוכה מהממוצע, אבל שווה את המאמץ.
בר-סקול | | 14 חשיפות | 3/192
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

3/5/2016 15:53 פסטיבל הבירה בירושלים מתקרב …
אחד מהאירועים הגדולים של תעשיית הבירה בישראל הוא פסטיבל הבירה בירושלים. הפסטיבל, שנערך לראשונה בשנת 2004, הפך למסורת ירושלמית. הוא מושך אליו מדי שנה עשרות מותגי בירה מקומיים ובינלאומיים, ועשרות אלפי מבקרים מכל רחבי...
בר-סקול | | 14 חשיפות | 3/175
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

27/4/2016 7:00 קוקטייל עוגת גזר
מתכון להכנת קוקטייל מתקתק עם טעם מפתיע מאד וצבע מעניין .... ממש כמו של עוגת גזר.הקוקטייל על בסיס שנאפס קינמון גולדשלגר, אייריש קרים וקלואה
בר-סקול | | 12 חשיפות | 3/218
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

26/4/2016 2:57 אספרסו רוסיה לבנה
1/3 + וודקה בטעם קפה ( למשל Smirnoff® Espresso Flavoured Vodka ) 1/3 + אייריש קרים 1/3 + שמנת (או חלב) כמה פולי קפה הוראות הכנה: לנער היטב בשייקר עם קרח, לסנן לכוס אולד פשן מלאה בקרח....
בר-סקול | | 13 חשיפות | 3/231
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

24/4/2016 15:16 רוטב יין אדום וכבדי עוף
שגב בא לבשל עם הכבאים בשדרות
בר-סקול | | 14 חשיפות | 3/196
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.