בלוג עדכונים: בר סקול
אתר המבוסס על ספר שהיה יוצא במהדורה מצומצמת לתלמידי קורסי בארמנים, מבוסס על נסיון של כ- 15 שנה במקצוע בעשרות פאבים ומועדונים שונים. את הספר כתב אחד מוותיקי הבאמנים בארץ, שזכה בפרסים, עבד בעשרות פאבים ומועדונים והוא חולק את נסיונו עם גולשי האתר |
אל האתר |
הזנה
עדכון: 29-12-2022 8:05:47
(
עדכון)
| דירוג:
3/2007
(
5
4
3
2
1
)
1/2 בקבוק טקילה לבנה. 1/3 בקבוק טריפל סק. זילוף שרי ברנדי/ליקר תות. זילוף גרנדין. 2 ליטר (פחית גדולה) תרכיז לימונדה קפוא. 1 ליטר סודה. 2 (750 מיליליטר) בקבוקי סיידר תוסס. 1 כף סוכר לבן....הפוסט ספארקלינג פונצ’ הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 16 חשיפות | 3/251
4 קפה חם וטרי 1 ליקר קפה 1 טקילה 1 שמנת מוקצפת (לא חובה) פתיתי קינמון או מקל קינמון (למי שאוהב) אבקת שוקו לקישוט (לא חובה) הכנה: למזוג את הקפה, הטקילה וליקר הקפה לכוס...הפוסט קפה בסגנון מקסיקני הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 9 חשיפות | 3/116
קְווַאס הוא משקה מוגז, מיוצר מתסיסה של חיטה ושעורה, בעל אחוזי אלכוהול מועטים , צבעו שחור וטעמו מתוק. קוואס משווק הן בחביות והן בבקבוקים. לפעמים מוסיפים למשקה תוספות כדי לשנות את טעמו, כגון מנטה וצימוקים.המשקה נפוץ בעיקר במדינות הסלאביות המזרחיות- רוסיה, אוקראינה ובלארוס.הפוסט הכנת משקה קוואס ביתי – מתכון פשוט וקל הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 8 חשיפות | 3/85
כל השלבים החשובים בעשיית יין בתנאים ביתיים ועם כלים יחסית פשוטים ונפוצים בכל ביתהפוסט הכנת יין בבית – הפרדה ומעיכה, תסיסה וסחיטה עם ענבי מרלו וקריניאן הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 10 חשיפות | 3/114
מוזמנים לטעימה של פעם בשנההפוסט מוזמנים לטעימה של פעם בשנה – “הכל פתוח” בסוגרים חודש ביקב שורק הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 13 חשיפות | 3/230
הפוסט מוזמנים לסגור שנה בחגיגת טעמים ומבצעים הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 25 חשיפות | 2/346
סוגרים חודש ביקב שורק יקב שורק בית ספר לעשיית יין, פותח את שעריו לקהל הרחב: בכל סוף שבוע אחרון בחודש, עם פעילות חוויתית חדשה מעולם היין. החודש הקהל מוזמן לחגיגה של פעם בבציר ביקב שורק הזדמנות...
בר-סקול |
| 9 חשיפות | 3/116
מתכון להכנת קוקטייל קליל ופירותי על בסיס וודקה (עדיף וודקה צרפתית Cîroc על בסיס ענבים) , ליקר פטל ומיץ אננס
בר-סקול |
| 11 חשיפות | 3/236
הזמנה ליריד יקבים ביתיים ביקב שורק
בר-סקול |
| 10 חשיפות | 3/168
השף חגי אברהמי והרב שניאור זלמן רווח מציגים את תוכנית הבישול הכשרה היחידה בישראל. במהלך התוכנית יעלו מתכונים והלכות הקשורות בהכנתם. בפרק זה יכין השף חגי כבד ברוטב יין אדום המתכון: מצרכים 500 גרם...
בר-סקול |
| 14 חשיפות | 3/225
תערובת פונץ' פירותית של מיצים, תה קר, וויסקי בורבון, במירקם של ברד, קפוא למחצה עם תוספת ספרייט/7up .... הכנת הפונץ' ארוכה מהממוצע, אבל שווה את המאמץ.
בר-סקול |
| 14 חשיפות | 3/192
אחד מהאירועים הגדולים של תעשיית הבירה בישראל הוא פסטיבל הבירה בירושלים. הפסטיבל, שנערך לראשונה בשנת 2004, הפך למסורת ירושלמית. הוא מושך אליו מדי שנה עשרות מותגי בירה מקומיים ובינלאומיים, ועשרות אלפי מבקרים מכל רחבי...
בר-סקול |
| 14 חשיפות | 3/175
מתכון להכנת קוקטייל מתקתק עם טעם מפתיע מאד וצבע מעניין .... ממש כמו של עוגת גזר.הקוקטייל על בסיס שנאפס קינמון גולדשלגר, אייריש קרים וקלואה
בר-סקול |
| 12 חשיפות | 3/218
1/3 + וודקה בטעם קפה ( למשל Smirnoff® Espresso Flavoured Vodka ) 1/3 + אייריש קרים 1/3 + שמנת (או חלב) כמה פולי קפה הוראות הכנה: לנער היטב בשייקר עם קרח, לסנן לכוס אולד פשן מלאה בקרח....
בר-סקול |
| 13 חשיפות | 3/231
שגב בא לבשל עם הכבאים בשדרות
בר-סקול |
| 14 חשיפות | 3/196
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.