תאור
"רק בשר" הוקמה בשנת 2008 ע"י דני ברנד - קיבוצניק וחקלאי, שחלם את הקונספט הייחודי כנגד כל עצות המומחים אך עם המון האהבה, מקצועיות וכבוד לבשר.
השיגעון של דני בשילוב איכות הבשרים, גרם ללקוחות להגיע מכל פינה בארץ למסעדה האחת בתל אביב. הביקוש גדל ומאז נפתחו מסעדות רק בשר נוספות ברמת החייל בת"א (2010), בחיפה (2011) ובראשל"צ (2012). וזה לא עצר שם.
הוקם מועדון חברים עם הטבות, שירות קייטרינג לבית הלקוח, נבנו סדנאות בשר, פסטיבל בשר אותו חוגגים אחת לחודש ובכל מסעדה שירות אטליז של מכירת בשר טרי הביתה.
רשת רק בשר במדיה החברתית:
עדכון אחרון 7-12-2018 14:25
חשיפות: 1341 דרוג: 0.00 (0 הצבעות)