תאור
סטרים העירוני. אך היא שוכנת בלב המדבר, ומתגאה ביכולת שלה להכיל ולהאכיל גם קבוצות חברים, משפחות וגם זוגות רומנטים ימצאו שם את מקומם
התפריט הכפרי נשען על חומרי גלם מקומיים בעיקר (הערבה שופעת חממות וגידולים מקומיים) וטריים ועל המטבח המקצועי מנוהל על ידי דני פופר שף מקומי ושוהם דגני אשף מטבח מקומי וברמה הכי גבוהה
הרעיון של פרם אורסולה הוא ליצור מסעדה כפרית אירופאית, אשר המנות שלה אינן מתעלמות ממיקומן הארץ ישראלי
ובכך נולד מטבח פיוזן איכותי אמיתי שאסור לכם לפספס
מנות הדגל של המסעדה הן נקניקיות הברוקלין קנקרס, (שהן לעיתים קרובות הסיבה שאנשים מגיעים במיוחד למסעדה) המוגשות על מצע פירה או תפודים אפויים וכרוב גבוש המבושל בבירה מקומית.. גם תבשיל הבוקרים הוא להיט וכובן גם צמחוניים ימצאו את עצמם בכיף בתפריט של המסעדה עם מנת הדגל של הכרובית הצלויה עם ירקות קלויים ועל מצע של פריקי וג'עלה מעשה הבית. וכמובן עוד ועוד.
מסעדת פרם אורסולה בערבה במדיה החברתית:
עדכון אחרון 13-2-2019 13:15
חשיפות: 1511 דרוג: 0.00 (0 הצבעות)