תאור
מסעדת קלואליס נחשבת כבר עשור לאחת ממסעדות השף המוערכות בישראל. השף ויקטור גלוגר הינו בעל 30 שנות ניסיון קולינארי מתוכן 8 שנות לימוד ועבודה בצרפת. ויקטור מוביל ביצירתיות מוקפדת מטבח המשלב אלמנטים צרפתיים קלאסיים וים תיכוניים, חומרי גלם נדירים שזוכים לטיפול אינטליגנטי אך פשוט ומפליא. ויקטור משתמש במגוון שיטות בישול כמו עישון ביתי, אפייה במלח ועוד הנעשות במטבח הפתוח המאפשר לסועדים לצפות בהכנת המנות. בין חומרי הגלם המככבים בה ניתן למצוא קוקי סן-ז'ק, דובר סול, בלאק קוד מאלסקה, קובה ביף וברווז מצרפת. בחזית המטבח אקווריום ובו לובסטרים וכן מקרר דגים המציג לראווה את הדגים אותם מייבאים מכל העולם.
עדכון אחרון 26-7-2013 2:23
חשיפות: 1039 דרוג: 0.00 (0 הצבעות)