תאור
שף עמית קאופמן מנהל את הפן הקולינרי של טעם וצבע קייטרינג, בוגר הקורדון בלו בפריז ובעל ניסיון מסעדני עשיר בארץ ובצרפת. סגנונו הקולינרי של עמית מתאפיין ביסודות צרפתיים ואיטלקיים מודרניים חזקים עם השפעות עולמיות, ואהבה רבה למטבחים האסייתיים של תאילנד ווייטנאם.
התפריטים של טעם וצבע משלבים ניסיון של קרוב לשני עשורים ביצירת מטבח קייטרינג עילי ומאופיינים בקו קולינרי עדכני וחדשני. המנות מתעדכנות באופן שוטף בהשפעת תרבויות האוכל והטרנדים המובילים בעולם.
בין אם אנחנו מגישים נתח בשר או דג, ברווז או עוף, סושי או דים-סאם השפים של קייטרינג טעם וצבע מקפידים להשתמש בחומרי גלם באיכות בלתי מתפשרת כדי להעניק לאורחים חוויה קולינרית יוצאת דופן.
טעם וצבע קייטרינג במדיה החברתית:
עדכון אחרון 27-1-2019 3:08
חשיפות: 1229 דרוג: 0.00 (0 הצבעות)