תאור
סודות הגריל נוסדה מתוך כוונה לפתח את שוק הבשרים בישראל ולתרום מהניסיון הרב של מייסד החברה , אשר הגיע מארגנטינה בשנת 96'. בשנת 2000 חורחה ובניו יוצאים למסע מרהיב, המשלב את מיטב הבשרים בישראל עם ניסיון רב בתחום הקייטרינג אשר נצבר עם שנים של עבודה בארץ ובחו''ל.
זהו קייטרינג בשרי כשר אשר מציע לסועדיו מגוון איכותי של מאכלים מסורתיים מדרום אמריקה, כשבמרכז העניין ובתפקיד ראשי מבחר ענק של נתחי בשר מהטובים היום בישראל. כל טעימה רק עושה חשק לעוד!!
מתמחים בשיטת צלייה המכונה אסאדו ומקורותיה מגיעים מארגנטינה.
כל נתח נפרס במקצועיות ולעיני הלקוח, ונצלה לאורך שעות על גבי גריל מקצועי המכונה פריג'ה או אסאדור, מה שנהפך למופע בשרים מרהיב בקרב האורחים. וכך באיטיות ולאורך שעות בקייטרינג מקנים לבשרים את כל האהבה והטעם הנהדר על פי מיטב המסורת. כיף לראות באירועים שלנו איך הסועדים נהנים להתקרב לעמדות ולשאול על אופן הצלייה הייחודי שאנו מקנים לבשרים.
עדכון אחרון 27-1-2017 3:08
חשיפות: 1704 דרוג: 0.00 (0 הצבעות)