תאור
את יקב הר אודם הקימו, עידית ומיכאל אלפסי, בשנת 2003 , לאחר שנים רבות של לבטים, חשיבה ותכנון. היה להם חלום לעשייה משפחתית משותפת בגולן יחד עם דור הבנים ואהבה גדולה ליין –אלו השתלבו להקמת יקב בוטיק משפחתי המייצר יינות ייחודיים, יצירתיים, איכותיים והחשוב מכל טעימים.
את היקב הקימו בביתם, במושב אודם, בלב הנוף המרהיב של צפון הגולן. המושב ממוקם בגובה 1,100 מטר מעל פני הים, מוקף יער אלונים.
ביקב מייצרים שלוש רמות איכות: יין הדגל "אלפסי", סדרת יינות הרזרב של היקב הנקראת "הר אודם" וסדרת וולקני. בנוסף, מייצרים ביקב יינות קינוח. היינות מציעים עושר של טעם, צבע ובשומת והם כשרים החל מבציר 2007.
אדם וישי אלפסי, הבנים למשפחת אלפסי הם הייננים ביקב ואחראים להפקת יינות היקב החל מהגידול בכרם דרך התסיסה והיישון בחבית ועד לביקבוק היינות וחשיפתם לציבור. את ענבי היקב מגדלים באזורי היין האיכותיים של ישראל -רמת הגולן והרי הגליל.
יועץ היקב, ד"ר ארקדי פפיקיאן, ד"ר לטכנולוגיית ייצור יין, מלווה את היקב מהתהוותו כרעיון ומספק לו ידע עשיר ומגוון ופרספקטיבה על הנעשה בתחום.
היינות של היקב זוכים להצלחה רבה וקצרו פרסים בתחרויות בישראל ובעולם, בינהם פרס "יקב הבוטיק הישראלי הטוב ביותר לשנת 2015" בתחרות Terravino הישראלית ומדליות זהב בתחרויות היין הבינלאומיות בפנמה, בארגנטינה, בספרד, בפריז וניו יורק.
ביקב הר אודם מציעים סיורים ביקב הכוללים ביקור בכרמים וביקב לצד טעימות יין. כמו כן מפיקים עבורכם אירועים החל מארוחות אינטימיות ורומנטיות ועד אירועים רבי משתתפים.
* יינות היקב כשרים החל מבציר 2007
עדכון אחרון 31-3-2019 13:02
חשיפות: 1571 דרוג: 0.00 (0 הצבעות)