נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

  עמוד הבית >> אינדקס אתרים >> בר סקול




  הזנות RSS   rss  עדכון אחרון 17-9-2019 5:56:59
1 1/2 וויסקי שני ניעורים ווסטשײַר / ביטרס סיידר תפוחים מתוק הכנה: למלא כוס הייבול עם קוביות קרח, להוסיף את הרכיבים ולבחוש קלות לקשט עם פלח לימון The post גדר אבן appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת .
The post בית הספר לעשיית יין מארח – 3.5 – 4.5 appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת .
הכנס השנתי של מכון התורה והארץ תשע”ט הכנס השנתי של המכון התורה והארץ שהתקיים השנה תשע”ט 2019 בנושא “יין ...
מתחם “אוצרות יין”, בתערוכת היין סומלייה, הוקם על מנת לספק חשיפה ליקבים שבדרך כלל מדירים את רגלם מתערוכת ...
דרגת קושי – קל מספר סועדים – 5-6 זמן הכנה – 180 דקות אביזרים: סיר עמוק לבישול סיר עמוק נוסף קערת ערבוב מצר ...
מתחם “אוצרות יין”, בתערוכת היין סומלייה, הוקם על מנת לספק חשיפה ליקבים שבדרך כלל מדירים את רגלם מתערוכת ...
The post Chicken breast in bear tampur – חזה עוף בטמפורת בירה appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת .
The post איך להכין שניצלונים בבלילת בירה – קל מהיר וטעים appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת .
מביאות את הים למטבח – רותם ליברזון מבשלת פילה מוסר צרוב במחבת ברוטב של עגבניות יין לבן ובזילקים The post רותם ל ...
The post סנגריה חמה של מיקה appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת .
צלי כתף, רך ונימוח, ברוטב יין אדום שהולך נהדר עם אורז או ירקות צלויים בתנור The post צלי כתף ברוטב יין אדום שכולם א ...
The post אסאדו בתנור בבירה ודבש appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת .
חזה אווז צלוי ברוטב תפוזים ויין אדום מעל פירה קרמי ששדרגנו בשומן אווז ושעועית ירוקה. הכוכב של המנה זה הרוטב ור ...
מרכיבים: (ל – 6 מנות) 2 קילו אסאדו ( תיקחו 3 או יותר צלעות ותבקשו מהקצב שיחתוך לקוביות שיצא את כמות המנות הרצוי) ...
הכנת ליקר שזיפים מיובשים משזיפים שעברו ייבוש טבעי ללא חומר משמר משזיפים איכותיים ניתן לעשות ליקר מאוד מוצלח ...
ביקור אצל צבי שטארק בעלים של מזקקת שליבוביץ וחנות המפעל של פירות יבשים “שזיפרון” הנמצא בהר מירון www.facebook ...
תהליך מלא של הכנת גראפה (צ’צ’ה) בתסיסה עם סוכר אינברטי ושמרי בר מענבי מרלו   The post גראפה (צ’צ’ה) בת ...
הכנת תסיסה מתמרים (ערק תמרים ללא אניס) בשתי שיטות המתכון ל-5 קילו תמרים ללא הוספת סוכר: 1. להשרות במים פושרים 2. ל ...
תהליך מלא של הכנת גראפה (צ’צ’ה) בתסיסה עם סוכר אינברטי ושמרי שמפנייה DV10 תרבותיים אני משתמש בקליפות של ענ ...
זיקקנו 70 ליטר בירה והכנו בייר שנאפס beer schnapps עם דניאל אייזן בירה לא מוצלחת, קצת חמוצה, ללא גוף, ללא גזים, פג תוקף? ...


האחריות על התגובות למאמרים השונים חלה על שולחיהן. הנהלת האתר אינה אחראית על תוכנן.


דף זה הוגש תוך: 2.002 שניות

תגובות פייסבוק


×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר: