סופשנה טעים לקוראים הטבעונים! בניוזלטר של דצמבר תמצאו שני מתכונים מוקפצים וירוקים מאוד, היכרות עם חומר גלם שחור ומסקרן, והסבר לתופעה המוזרה של גושישים בחלב קוקוס מבושל. אפשר ומומלץ להירשם לניוזלטר ולקבל אותו במייל. הל שחור מהפרובינציה שמדרום לעננים בשנים האחרונות, עם העלייה במספרי התיירים הסינים בתאילנד, נפתחו בערים הגדולות והמתוירות (בנגקוק, צ'יאנג מאי, פטאיה)
The post ניוזלטר טבעוני מס' 12, דצמבר 2023 first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.