מודים, זה היה החומוס הירוק הקלוי שמשך אותנו. אבל אחרי שראינו את התפריט הבנו מייד שאנחנו רוצים להכל הכל. "שולה", מיזם פופ-אפ טעים להפתיע נחת בשישי האחרון בשדרות וושינגטון בפלורנטין ויהיה שם (כך אפשר לקוות) גם בימי שישי הבאים. עדכון: היום, 11.5.18, לא תהיה שולה. תחזור בשבוע הבא. בנסיבות רגילות קשה להניח שהייתם מוצאים את עצמי יושב במקום שקורא לעצמו "שולה פופ אפ טברייני". נשמע לגמרי כמו מלכודת היפסטרים. ואתם יודעים מה – יכול להיות באמת שהמקום הזה מתפקד גם כמלכודת היפסטרים, אבל בשישי האחרון אכלתי בו אחת מהארוחות היותר טעימות שאכלתי לאחרונה. פופ-אפ (Pop-up shop), למקרה שהחמצתם את המוסד התרבותי הזה, היא לא מודעה שמופיעה בחלון קופץ (Pop-up ad) אלא חנות או בית עסק שמאכלסים חלל ארעי. מגיעים ליום או לשבוע ואז נעלמים ומופיעים במקום אחר. זה קונספט לוהט בעולם האופנה, עד כדי כך שישנם עסקים שקמו מראש מתוך כוונה לספק את החלל למותגים מתחלפים. וכמובן, הטרנד הזה פשט גם לעולם ההסעדה. במקרה של שולה, החלל הוא זה של Tometomato בשדרות וושינגטון בפלורנטין, שבימי ראשון עד חמישי מוגשות בו מנות פסטה מהטובות בעיר. בימי שישי, החל מהשבוע שעבר, הוא משמש את שולה. התפריט כלל ביום שישי האחרון, בין השאר: סלטים, במיה, לבנה, מנזלה (תבשיל חומוס וחצילים לבנוני), קבב דג, קישואים ממולאים עם [...]