בלוג עדכונים: אוכל
ישראל היא מדינה שאוהבת ירקות ופירות, על זה כנראה אין אחד שיתווכח. למרות אהבתנו הרבה לתוצרת האדמה, מתברר שלא מעט מהפירות והירקות שאנחנו צורכים כאן בקביעות נכנסו לרשימה השחורה של הארגון הסביבתי EWG, אשר פירסם השבוע את רשימת המוצרים הכי מרוססים שאנחנו צורכים. ומה עם חדשות טובות? יש גם כאלה לשמחתנו
| 9 חשיפות | 3/81
שני שפים מוערכים, שני משלוחים ושתי נסייניות רעבות במיוחד. ויטה וריטה החליטו להתמסר לתאוות הבשרים והזמינו שתי מנות קבבורגר: אחת מהמזנון של אייל שני והשנייה משגב קונספט. אז מי הגיע באריזה מהודרת ומי אחראי למנה שהשאירה טעם של עוד? יורות בשליח, ראש ראש במשקל כבד
| 14 חשיפות | 3/105
בחודשים האחרונים מתפשטת שמועה ברחבי תל אביב: במזללה הקטנה ג'סמינו מגישים את הקבב הכי טעים בעיר בתוך פיתה מהונדסת היטב לכדי שלמות, ועוד מאכלים שחובבי איברי הפנים יעופו עליהם. שווה בדיקה? לגמרי
| 8 חשיפות | 3/88
הפוסט יקב שורק – מארז אביב ייחודי לחברי היקב הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 7 חשיפות | 3/116
אם גם אתם עמדתם בתור האינסופי של סוסו אנד סאנס, יש לנו בשורות טובות בשבילכם: עומר מילר צפוי לפתוח בקיץ הקרוב סניף נוסף לדוכן ההמבורגרים המצליח שלו. וגם: ישראל אהרוני מתרחב עם הראמן הנהדר שלו לסניף שני, והשף רן שמואלי מגיע לשרונה מרקט עם דוכן חדש של עוף בגריל
| 9 חשיפות | 3/52
אזור דרום תל אביב ממשיך להתחדש בכל הקשור לפן הקולינרי, והפעם הבשורה מגיעה מכיוונה של סמואל - מסעדה בלקנית חדשה של השף שמואל בן בסט. המנות בתפריט נעות על הציר שבין יוון, טורקיה ואיטליה, ובימי שישי תמצאו כאן בראנץ' שמח במיוחד
| 20 חשיפות | 3/155
ביקור ביקב נבות – מבשלת פפו, שבמושב צלפון. צילם ישראל פרקר אוקטובר 2016 www.winesisrael.comהפוסט ביקב נבות הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 11 חשיפות | 3/108
גדי שטרנבך מספר על יקבו שבגבעת ישעיהו והיינות. צילם ישראל פרקר www.winesisrael.com משק יין הנס שטרנבך הוא מישלב חקלאי תיירותי המורכב מ: – כרם – יקב - מסעדה – מקום לאירועים קטנים, - גינת...הפוסט במשק היין הנס שטרנבך הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 14 חשיפות | 3/169
SPHERA, יקב מומחה ליינות לבנים, נושא את טביעת האצבע הייחודית של היינן דורון רב הון: מינימליסטית, מדויקת, עדינה ומלאת ניואנסים. כל פרט ביקב הוקם מתוך תפיסת עולם של עשיה לבנה: עשיה טבעית, שקופה, נקיה,...הפוסט יקב ספרה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 18 חשיפות | 2/270
ראינו את התמונות מעבר לים, קיווינו כל כך שזה יגיע גם אלינו, והנה זה קורה: טעמנו את הקינוח החדש והמושחת שמאיים להשתלט לכם על פיד האינסטגרם. מה עוד? האקס של ננה שרייר פותח מסעדה טבעונית חדשה, ומכונות לממכר ירקות ופירות צפויות להחליף בקרוב את מכונות הממתקים הפופולריות
| 4 חשיפות | 3/54
נכון, היא קצת חבויה במעלה השוק השוקק ולא נראית כל כך מזמינה מבחוץ, אבל האוכל בפינוקי האוכל של כרמל הוא כל מה שאפשר לבקש מאוכל טריפוליטאי: צ'רשי חלומי, קוסקוס אוורירי כמו ענן, ותבשילים מפוארים שאנחנו עדיין חולמים עליהם בלילות
| 14 חשיפות | 3/81
מה קורה כשמשלבים תפוזים וקינמון? רק טוב
| 10 חשיפות | 3/46
החורף חזר? לכו על לאטה אלפחורס מהמם
| 7 חשיפות | 3/39
1/2 כוס שנאפס אפרסק 1/2 כוס ברנדי 1/4 כוס סוכר לבן 4 תפוזים, חתוכים לעיגולים דקים 2 מנגו, קלופים וחתוכים. 4 (750 מיליליטר) בקבוקי יין לבן יבש, מצונן היטב 1 ליטר ג’ינג’ר אייל, מצונן...הפוסט סנגריה לבנה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 12 חשיפות | 3/125
מסעדת חוות התבלינים בגלבוע, מסעדה רומנטית בצפון, שוכנת על הר הגלבוע, במבנה עץ מרשים בסגנון אלפיני. מחלונות המסעדה ומהמרפסת רחבת הידיים נשקפים נופיו ומרחביו של העמק. מהמסעדה ניתן לראות את הרי נצרת, הר הכרמל,...הפוסט חוות התבלינים בגלבוע הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 13 חשיפות | 3/166
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.