בלוג עדכונים: אוכל - המטבח
שנים הרגשנו שאנחנו לא אוכלים את הקיט קט שלנו כמו שצריך. לא, האמת היא שלא הרגשנו ככה בכלל אבל אם קורטני קרדשיאן אומרת - היא בטח יודעת: סרטון חדש בו הכוכבת מסבירה איך כדאי לאכול את קיט קט משגע את הרשת ואחרי שתצפו ותנחרו בבוז - רוצו לנסות. אנחנו יודעים שאתם רוצים
| 16 חשיפות | 3/164
נכון שתמיד רציתם לדעת איזה טעם יש לקיט קאט ביפן ולצ'יפס בקולומביה? מהיום אתם יכולים. חברה בשם יוניברסל יאמס מתחילה לשלוח לישראל מארזי חטיפים חודשיים ממדינות שונות בעולם. רק תזכרו שיום ההולדת שלנו מתקרב
| 13 חשיפות | 3/141
עד כמה שקשה להאמין, הבייביז שלכם כבר לא תינוקות, ויש להם הרבה יכולות עצמאיות שייתכן ופספסתם. תתפלאו אבל הם לגמרי יכולים להכין לעצמם את הסנדוויץ' בבוקר, לסדר את החדר ואפילו להזמין פיצה. הנה כמה דברים שהם בהחלט מסוגלים להתמודד איתם בכוחות עצמם
| 14 חשיפות | 3/164
חודשיים וחצי אחרי פרסום המחקר של ארגון הבריאות העולמי, שהגדיר בשר מעובד כחומר מסרטן, הישראלים לא חוזרים לצרוך - והיצרניות משיקות מוצרים ללא חומרים משמרים. מנכ"ל טירת צבי: "לא חושב שהמכירות יחזרו לעצמן"
| 10 חשיפות | 3/168
כעיר שמחזיקה באחת מסצנות האוכל הלוהטות בארץ, לא הופתענו לגלות שיש ברחובות המון חנויות אוכל שוות והכי שמחנו לאסוף את המצטיינות שבהן לרשימה אחת: פטיסרי מושלם, חנות קפה שאסור לפספס, קצב דור רביעי שהפך את המקצוע לאומנות, ירקן שעושה חשק לסלט ועוד ועוד. רחובות, את טעימה
| 13 חשיפות | 3/145
תמו הימים שבהם פיצה ביתית הסתכמה בפיתה עם קטשופ וגבינה צהובה. והאמת, זה לא מצער אותנו בכלל. הנה מתכון לבצק פיצה בסיסי ו-4 מתכונים לפיצות קצת שונות מפיצריית PIZZA. חבשו את הכובע הלבן ורוצו למטבח
| 13 חשיפות | 3/151
הסלק תמיד היה הכוכב של מרקים רבים - מהבורשט הרוסי ועד מרק הקובה העיראקי. קובי בנדלק ועופר אלמליח מ"זופה" מתחברים לצבע הדומיננטי, לטעם האדמתי המתקתק ולמרקם הבשרני ומחזירים את הסלק לשורשיו
| 13 חשיפות | 3/156
אל תיתנו לנו את המבט המלוכסן הזה, זה לא באמת מסובך להכין ראמן, וגם לא מרקים יפניים אחרים ומעולים לא פחות. רק תחזיקו בבית כמה חומרי גלם קבועים, ותראו שזה קלי קלות. השף ציון ברנץ מאובן קובן פרגן לנו כמה מהמתכונים הכי שווים שלו - אז יאללה, אין זמן טוב כמו עכשיו
| 15 חשיפות | 3/149
יש המון דברים שאנחנו לא יודעים על אוכל, חלק היינו רוצים לדעת ועל חלק בהחלט היינו מוותרים. הנה מספר עובדות על אוכל שאנחנו ממש הופתענו לגלות. עכשיו בואו נראה כמה אתם יודעים
| 14 חשיפות | 3/160
חשבתם פעם להכין ספגטי עם כדורי בשר בתבנית שקעים של מאפינס? ומה לגבי לזניה, עוגת שמרים, פרנץ' טוסט וקישים אישיים? אנחנו ניסינו את כל אלה ועוד, ויכולים לדווח שהתוצאות שוות לאללה. אז איך אומרים? בקרוב אצלכם
| 17 חשיפות | 3/218
מזמינים פיצה עם אננס וחושבים שאתם הולכים על הקצה? חשבו שוב, כי בסין אוכלים פיצה דומינו'ס עם שניצלוני סרטנים, ביפן הולכים על רוטב דגים, בהודו לא מחשבנים עם החריף ובניגריה הפיצה דומה יותר לשווארמה. דבר אחד בטוח, הפיצה כבשה את העולם
| 13 חשיפות | 3/190
תקראו לנו עצלנים, לא מאורגנים, מחפשים תמיד איפה לקצר תהליכים, אתם יודעים מה? תקראו לנו שטחיים. אנחנו רק נגיד שהמתכונים האלה, לגלידה, מוס, עוגיות ובצק פיצה, משני מרכיבים בלבד (!), עשו לנו את היום
| 18 חשיפות | 3/175
אנחנו יודעים שזה נשמע מהפכני נורא, אבל אם תתחילו להקפיא חמאה הבצקים שלכם יהיו הרבה יותר טובים. ואנחנו לא מדברים כאן רק על בצק פריך, לא תאמינו כמה טוב חמאה קפואה עושה לתערובת עוגיות
| 16 חשיפות | 3/184
יש ימים שבהם פשוט אין ברירה - חייבים להעמיד סיר מרק על האש. עכשיו רק נשאר לכם לבחור: ירקות וגריסים או גולאש עם בשר ותפוחי אדמה? ואולי בכלל מרק של חומוס ומנגולד, שהוא גם קצת מרק עגבניות? ומה עם עדשים? בקיצור, אתם תחליטו, החבר'ה של זופה ייתנו מתכון
| 21 חשיפות | 3/153
שנה אזרחית חדשה בפתח וחגיגות הנובי גוד הן כבר מזמן לא נחלתם הבלעדית של עולים ממזרח אירופה. אם גם אתם רוצים להצטרף לשמחה - הנה המתכונים שאתם חייבים כדי להרים ארוחת נובי גוד אמיתית
| 14 חשיפות | 3/183
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.