נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: אוכל - המטבח

אוכל - המטבח | אל האתר | הזנה
עדכון: 25-4-2024 4:51:00 (עדכון)
| דירוג: 3/1775 ( 5 4 3 2 1 )
22/2/2016 21:13 ניסינו וזה עובד: ביצה בקן של פטריות
אנחנו אנשים שאוהבים את זה פשוט, בלי קשקושים מיותרים, אבל במקרה הזה מדובר במנה שלא רק נראית כמו דוגמנית - היא גם טעימה כמו שרק שילוב מושלם של פטריית ענק, גאודה וביצה עין יכול להיות. חשבתם שהטריק הזה מצליח רק לאחרים? תראו, זה הצליח גם לנו!
| 18 חשיפות | 3/163
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

22/2/2016 0:54 רוצים כזה! המכשיר החדש שאופה כפות בצק תוך דקות
יש דברים שפשוט ברור לנו מראש שהם כיף גאוני וטהור. קחו למשל מכשיר שאופה כפות מאיזה בצק שבא לכם תוך 3 דקות בלבד. בזמן שהוא יעשה את דרכו לחנויות, אנחנו פשוט נשב פה ונפנטז: כרגע אנחנו מתלבטים אם להתחיל במרק כתום וסמיך או בקצפת עם תותים
| 19 חשיפות | 3/148
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

21/2/2016 21:37 בלי שמרים: 3 לחמי מופת מהירים של ארז קומרובסקי
רק לעתים מאוד נדירות אנחנו פוגשים בספר בישול שכל מה שאנחנו מכינים ממנו מצליח, וב"מצליח" אנחנו מתכוונים ליוצא מעלף. הספר החדש של ארז קומרובסקי הוא אחד כזה - הנה 3 מתכונים מתוכו, שתוכלו לבדוק בעצמכם
| 13 חשיפות | 3/142
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

21/2/2016 2:35 אוהבים קינוחים, אבל על אמת? הגיע הזמן להוכיח
העולם נחלק לשלוש קבוצות: אלה שאוהבים מתוק ויכולים לזהות טירמיסו תפוזים גם מתוך שינה, אלה שאוהבים מתוק כי יש בו סוכר, ולא משנה מה עוד, ואותם עלובי החיים שלא מתחברים למתוק, שעליהם אין לנו מה להגיד. אז לאיזו קבוצה אתם שייכים?
| 15 חשיפות | 3/151
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

21/2/2016 0:03 שתינו את המילקשייק המטורף שכל העולם מדבר עליו
זה מוגזם, זה מושחת, זה אמריקאי, אבל תראו לנו את הבן אדם שנשאר אדיש אל מול התמונות של המילקשייקים האלה, שאנשים בניו יורק שורדים בשבילם תור של ארבע וחצי שעות. מזל שאנחנו מכירים את מיכל נתניהו, שבדיוק נמצאת בסביבה והתנדבה לטעום את הפלא בעצמה, ושרדה כדי לספר
| 11 חשיפות | 3/163
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

15/2/2016 23:59 בדקנו וזה עובד: פאדג' חמאת בוטנים ב-3 מרכיבים
השבוע החלטנו לנסות בבית את המתכון הכי קל שמצאנו לפאדג' חמאת בוטנים. לקחנו את מה שצריך (וזה ממש לא הרבה), עשינו מה שצריך - וכמובן צילמנו, כדי שתוכלו לראות גם. התוצאה? מתוקה כמו המוות, אבל וואללה שווה
| 20 חשיפות | 3/214
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

14/2/2016 21:17 תדהמה: החלק הכי טוב באבוקדו הוא בכלל הגלעין
אוהבי אבוקדו - זהו שחר של יום חדש: היינו מסתפקים בעובדה שהפרי הקרמי, העשיר והכל כך טעים הזה הוא גם בריא ומזין ואומרים דיינו, אבל בדיוק עכשיו גילינו שהגלעין שלו אפילו עוד יותר בריא ושאפשר לאכול גם אותו. איך בדיוק? ברגישות ובנחישות
| 14 חשיפות | 3/124
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

14/2/2016 1:19 כתוב שזה שילוב של שמן זית וקנולה? אז מה
כשאומרים לנו שמדובר בשילוב של שמן זית וקנולה אנחנו מדמיינים משהו סביב החצי חצי. במציאות, מסתבר שמדובר בנגיעת שמן זית (10%) בים של שמן קנולה (90%), וזו רק דוגמה אחת מיני רבות. אז איך זה שהחברות עדיין לא מחויבות לשקיפות בתוויות שעל גבי המוצרים?
| 15 חשיפות | 3/165
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

11/2/2016 21:00 בלי פספוסים: כך מכינים פאי רועים אנגלי
תשכחו מכל מה שידעתם על אוכל בריטי! אה, לא ידעתם כלום? זה בסדר, גם מיכל לויט לא. פאי רועים אחד אחרי, והנה היא כבר חוזרת עם מתכון עשיר ומסורתי וגם סיפור עם מוסר השכל על גאווה, שאריות ודעה קדומה
| 22 חשיפות | 3/226
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

10/2/2016 21:00 ציורי אוכל כל כך טובים שלא תנחשו בחיים
אוכל: נוטף, מתייבש, נמס, מתפורר - אין סיכוי שלא תבחינו בין הדבר האמיתי לסתם ציור, נכון? גם אנחנו חשבנו ככה, עד שנתקלנו בציורים האלה. אמן מבריק עומד מאחורי סדרת התמונות המדהימות שלפניכם. בהצלחה
| 10 חשיפות | 3/225
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

10/2/2016 11:31 שווה בדיקה: מבחן הטחינה
מנחם הורוביץ יצא לבדוק מהו המותג הטוב ביותר בשוק ואיזה מותג אולי עדיף שתשאירו על המדף בחנויות. השפים שלנו טעמו והחליטו
| 16 חשיפות | 3/262
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

8/2/2016 21:08 בדקנו וזה עובד: מאפינס פירות יער מ-5 מרכיבים
לא לכל מה שכתוב באינטרנט צריך להאמין, ובדיוק בגלל זה החלטנו לשלוף קמח, גלידה, פירות יער וגם מצלמה - ולבדוק בעצמנו. מאפינס פירות יער ב-5 מרכיבים שאשכרה יוצאים טעימים לאללה - הנה כל מה שצריך לדעת
| 16 חשיפות | 3/161
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

8/2/2016 21:00 14 סיבות לא לאכול פנקייק
היום הוא חג המרדי גרא הנוצרי, הידוע בכינויו "יום שלישי השמן", וגם כיום הפנקייק הבינלאומי. מסיבה לא ברורה החלטנו לא להצטרף לחגיגת השחיתות המופלאה הזו, ובמקום זה לעמוד בפינה ולהתמרמר. אז אספנו כמה סיבות לכך שצריך להפסיק לאכול פנקייקס לנצח. יום שלישי שמח לכל הנפשות הגרגרניות
| 19 חשיפות | 3/164
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

6/2/2016 21:00 לחם דוריטוס
אתם אולי חושבים שזה סתם עוד לחם שזרקו לתוכו דוריטוס, ואתם לא רחוקים מהמציאות, אבל זה אחד הדברים הכי מגניבים שיצא לנו לראות לאחרונה. בחרו איזה טעם של דוריטוס שאתם אוהבים, הצטיידו בסבלנות וצפו בפלא מתרחש. ואל תוותרו על חמאת הדוריטוס למריחה
| 18 חשיפות | 3/198
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

3/2/2016 23:45 בן & ג'ריס משיקים לראשונה גלידה טבעונית
וזה רק החלק הראשון של החדשות המצוינות. החלק השני הוא שארבעת הטעמים שמככבים בליין הטבעוני הראשון של החברה הם מהמפנקים והאהובים, או במילים אחרות: צ'אנקי מאנקי טבעוני, אנחנו מחכים לך
| 11 חשיפות | 3/149
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.