בלוג עדכונים: אוכל - המטבח
אנחנו אנשים שאוהבים את זה פשוט, בלי קשקושים מיותרים, אבל במקרה הזה מדובר במנה שלא רק נראית כמו דוגמנית - היא גם טעימה כמו שרק שילוב מושלם של פטריית ענק, גאודה וביצה עין יכול להיות. חשבתם שהטריק הזה מצליח רק לאחרים? תראו, זה הצליח גם לנו!
| 18 חשיפות | 3/163
יש דברים שפשוט ברור לנו מראש שהם כיף גאוני וטהור. קחו למשל מכשיר שאופה כפות מאיזה בצק שבא לכם תוך 3 דקות בלבד. בזמן שהוא יעשה את דרכו לחנויות, אנחנו פשוט נשב פה ונפנטז: כרגע אנחנו מתלבטים אם להתחיל במרק כתום וסמיך או בקצפת עם תותים
| 19 חשיפות | 3/148
רק לעתים מאוד נדירות אנחנו פוגשים בספר בישול שכל מה שאנחנו מכינים ממנו מצליח, וב"מצליח" אנחנו מתכוונים ליוצא מעלף. הספר החדש של ארז קומרובסקי הוא אחד כזה - הנה 3 מתכונים מתוכו, שתוכלו לבדוק בעצמכם
| 13 חשיפות | 3/142
העולם נחלק לשלוש קבוצות: אלה שאוהבים מתוק ויכולים לזהות טירמיסו תפוזים גם מתוך שינה, אלה שאוהבים מתוק כי יש בו סוכר, ולא משנה מה עוד, ואותם עלובי החיים שלא מתחברים למתוק, שעליהם אין לנו מה להגיד. אז לאיזו קבוצה אתם שייכים?
| 15 חשיפות | 3/151
זה מוגזם, זה מושחת, זה אמריקאי, אבל תראו לנו את הבן אדם שנשאר אדיש אל מול התמונות של המילקשייקים האלה, שאנשים בניו יורק שורדים בשבילם תור של ארבע וחצי שעות. מזל שאנחנו מכירים את מיכל נתניהו, שבדיוק נמצאת בסביבה והתנדבה לטעום את הפלא בעצמה, ושרדה כדי לספר
| 11 חשיפות | 3/163
השבוע החלטנו לנסות בבית את המתכון הכי קל שמצאנו לפאדג' חמאת בוטנים. לקחנו את מה שצריך (וזה ממש לא הרבה), עשינו מה שצריך - וכמובן צילמנו, כדי שתוכלו לראות גם. התוצאה? מתוקה כמו המוות, אבל וואללה שווה
| 20 חשיפות | 3/214
אוהבי אבוקדו - זהו שחר של יום חדש: היינו מסתפקים בעובדה שהפרי הקרמי, העשיר והכל כך טעים הזה הוא גם בריא ומזין ואומרים דיינו, אבל בדיוק עכשיו גילינו שהגלעין שלו אפילו עוד יותר בריא ושאפשר לאכול גם אותו. איך בדיוק? ברגישות ובנחישות
| 14 חשיפות | 3/124
כשאומרים לנו שמדובר בשילוב של שמן זית וקנולה אנחנו מדמיינים משהו סביב החצי חצי. במציאות, מסתבר שמדובר בנגיעת שמן זית (10%) בים של שמן קנולה (90%), וזו רק דוגמה אחת מיני רבות. אז איך זה שהחברות עדיין לא מחויבות לשקיפות בתוויות שעל גבי המוצרים?
| 15 חשיפות | 3/165
תשכחו מכל מה שידעתם על אוכל בריטי! אה, לא ידעתם כלום? זה בסדר, גם מיכל לויט לא. פאי רועים אחד אחרי, והנה היא כבר חוזרת עם מתכון עשיר ומסורתי וגם סיפור עם מוסר השכל על גאווה, שאריות ודעה קדומה
| 22 חשיפות | 3/226
אוכל: נוטף, מתייבש, נמס, מתפורר - אין סיכוי שלא תבחינו בין הדבר האמיתי לסתם ציור, נכון? גם אנחנו חשבנו ככה, עד שנתקלנו בציורים האלה. אמן מבריק עומד מאחורי סדרת התמונות המדהימות שלפניכם. בהצלחה
| 10 חשיפות | 3/225
מנחם הורוביץ יצא לבדוק מהו המותג הטוב ביותר בשוק ואיזה מותג אולי עדיף שתשאירו על המדף בחנויות. השפים שלנו טעמו והחליטו
| 16 חשיפות | 3/262
לא לכל מה שכתוב באינטרנט צריך להאמין, ובדיוק בגלל זה החלטנו לשלוף קמח, גלידה, פירות יער וגם מצלמה - ולבדוק בעצמנו. מאפינס פירות יער ב-5 מרכיבים שאשכרה יוצאים טעימים לאללה - הנה כל מה שצריך לדעת
| 16 חשיפות | 3/161
היום הוא חג המרדי גרא הנוצרי, הידוע בכינויו "יום שלישי השמן", וגם כיום הפנקייק הבינלאומי. מסיבה לא ברורה החלטנו לא להצטרף לחגיגת השחיתות המופלאה הזו, ובמקום זה לעמוד בפינה ולהתמרמר. אז אספנו כמה סיבות לכך שצריך להפסיק לאכול פנקייקס לנצח. יום שלישי שמח לכל הנפשות הגרגרניות
| 19 חשיפות | 3/164
אתם אולי חושבים שזה סתם עוד לחם שזרקו לתוכו דוריטוס, ואתם לא רחוקים מהמציאות, אבל זה אחד הדברים הכי מגניבים שיצא לנו לראות לאחרונה. בחרו איזה טעם של דוריטוס שאתם אוהבים, הצטיידו בסבלנות וצפו בפלא מתרחש. ואל תוותרו על חמאת הדוריטוס למריחה
| 18 חשיפות | 3/198
וזה רק החלק הראשון של החדשות המצוינות. החלק השני הוא שארבעת הטעמים שמככבים בליין הטבעוני הראשון של החברה הם מהמפנקים והאהובים, או במילים אחרות: צ'אנקי מאנקי טבעוני, אנחנו מחכים לך
| 11 חשיפות | 3/149
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.