נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: אוכל - המטבח

אוכל - המטבח | אל האתר | הזנה
עדכון: 7-5-2024 21:00:00 (עדכון)
| דירוג: 3/1777 ( 5 4 3 2 1 )
8/5/2016 21:27 סקר: איך אתם אוכלים את החומוס שלכם?
בואו נצא מנקודת הנחה שאתם אוהבים חומוס (כן!), ובטח כבר יצא לכם להתווכח על נושאים שברומו של עולם כמו: ביצה קשה - בעד ונגד, פיתה או מזלג וכמובן - בבית או בחומוסייה. אז אתם מוזמנים להפסיק עם הוויכוחים ופשוט להשתתף בסקר שלנו. אתם יודעים מה אומרים על חומוס ואהבה
| 15 חשיפות | 3/114
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

5/5/2016 0:25 9 טיפים מדליקים לנקניקיות על האש
יום העצמאות כבר ממש מעבר לפינה, וכמו בכל שנה - נדבר בלי סוף על הסטייקים אבל נחסל קודם כל את הנקניקיות. על מקל, בנייר כסף או סתם בחיתוך הכי חמוד שיש - קבלו את כל העצות להכנה מושלמת של נקניקיות, וגם כמה רעיונות שיגנבו את ההצגה בעל האש הקרוב
| 11 חשיפות | 3/124
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

4/5/2016 23:39 הדור הבא: הממולאים החדשים של עומר מילר
פלפל אדום עם אורז ברוטב עגבניות? עומר מילר חושב שהגיע הזמן שתפתחו קצת את הראש: פרחי ברוקולי וכרובית ממולאים בשר טלה, כרוב ממולא שמתבשל עם עצמות צלויות וגם פלפל חריף (כן כן) במילוי של דגים קצוצים. 3 מתכונים של ממולאים שהולכים להפוך למסורת
| 13 חשיפות | 3/89
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

4/5/2016 2:54 מקדונלד'ס משנה את המתכון למקנאגטס: "ההורים יהיו מרוצים"
המתכון לא יכיל יותר סודיום פוספט והנגיסים לא יטוגנו בחומר משמר המבוסס על דלק, לפי דיווח באי-פי
| 14 חשיפות | 3/120
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

4/5/2016 1:32 סודות המטבח: 20 טיפים שיהפכו אתכם לטבחים טובים יותר
כולנו רוצים לשפר את יכולות המטבח שלנו, ומתברר שיש כמה שיטות לעשות את זה יחסית בקלות. השריית ירקות במי קרח, טיפול נכון בסכינים, בחירת מדויקת של סוג המלח, וגם שיטה לשמור על טריות של אבוקדו גם שלושה ימים אחרי. לקצוץ ולשמור
| 9 חשיפות | 3/103
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

3/5/2016 2:02 בחנו את עצמכם: האם תצליחו לזהות למי שייך ההמבורגר?
בראש פירמידת הג'אנק פוד העולמית עומד כנראה זקוף וגאה ההמבורגר - אחד המאכלים הכי אהובים בעולם, כזה שקיבל וריאציות שונות בכל מדינה בה נחת והשתקע. גם כאן אצלנו, בישראל, לא חסרים מקומות שמגישים קציצה מעולה, ואחרי שחיסלנו שתיים כאלה, אמרנו לעצמנו שזה יכול להיות מאוד נחמד אם תצליחו לחבר בין ההמבורגר למקום ממנו הוא מגיע. לכו על זה
| 8 חשיפות | 3/100
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

2/5/2016 20:40 מתוקים שלנו: 10 מתכונים נהדרים עם שוקולד
אם אתם אנשים בעלי נטייה ברורה להתמכרויות, אולי כדאי שתתרחקו, בכל זאת, יש כאן עשרה מתכונים עם שוקולד, ואפילו לא גרם אחד של ייסורי מצפון. אתם עדיין פה? נהדר. בואו להתפנק עם פנקייקים מושחתים, דייסת שוקולד מסקרנת, נקניק שוקולד שלא תרצו לחלוק, ועוד כמה מתכונים מתוקים בטירוף
| 7 חשיפות | 3/92
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

2/5/2016 3:04 אימפריות נופלות: קינוח השוקולד המדהים שמשגע את הרשת
קינוח מושקע ומושחת במיוחד מככב במסעדה ניו יורקית וכובש את הרשת בימים האחרונים. אנחנו באופן אישי לא מצליחים להפסיק לצפות במגדל השוקולד הזה מתמוטט בחן כשהשכבה העליונה פשוט נמסה לתוך שלוש השכבות שתחתיה. יקום קורס לתוך עצמו, גרסת השוקולד
| 10 חשיפות | 3/131
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

1/5/2016 21:20 שמש העמים: חלמונים כבושים הם הדבר הבא
מי שטעם כבר מאוהב, מי שלא שמע יכול לקחת רגע להגיד "מה?", ואז לנסות: טרנד כבישת החלמונים הוא הדבר הלוהט הבא, עם טעם אוממי קסום וצבע כתום משגע. אחרי שהתרגלנו להפריד ביצים בשביל הלבן, הגיע הזמן לעלות כיתה. קבלו מתכון
| 15 חשיפות | 3/115
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

27/4/2016 21:40 לפני שייעלמו: 10 מתכונים נהדרים עם בננות
החדשות שקיבלנו השבוע על האפשרות שהבננות ייעלמו בקרוב מהעולם הלחיצו אותנו בטירוף. כמה הלחיצו? בואו נגיד שלא חיכינו לצאת החג כדי לפנק אתכם (וגם את עצמנו) בעשרה מתכונים עם בננות שיגרמו לכם לדמוע מגעגוע שעוד לא נולד: עוגות נהדרות, גלידה ביתית, פנקייק ואפילו פיצה-פיתה שתהפוך להתמכרות החדשה שלכם
| 11 חשיפות | 3/127
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

14/4/2016 20:47 מיוון באהבה: 3 מתכונים מהמטבח היווני
יוון תמיד הייתה יעד מועדף עלינו הישראלים, הרבה בגלל המטבח המופלא שלה. לרגל יציאת הספר - גרקו, מטבח יווני, צביקי עשת מציג שלושה מתכונים שתמיד מחזירים אותו אל המדינה השמחה, ויגרמו לכם לוותר על החופשה הבאה ולנסות אותם אצלכם בבית. יאסו!
| 25 חשיפות | 3/252
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

14/4/2016 2:14 קצת אחרת: 3 מתכונים מופלאים לסלמון
תשכחו מכל מה שידעתם על הכנת סלמון. אחרי שהתרגלתם לזרוק אותו לתנור עם קצת לימון ומלח (שזה מעולה, אבל קצת צפוי), הגיע הזמן לפתוח את הראש. מתוך הספר החדש של אפרת ליברפוינד, קבלו חריימה סלמון נהדר, נגיסים מתקתקים שישאירו את האורחים שלכם בהלם ומתכון לסלמון פיקנטי יפה תואר
| 14 חשיפות | 3/142
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

13/4/2016 0:56 ניסינו וזה עובד: עוגת מצות עם גלידה, פקאנים ושקדים
קינוחים בפסח לא חייבים להיות נפילה, עובדה: שלוש מצות מצופות שוקולד, גלידה, פקאנים ושקדים, והנה לכם קינוח שהוא סוג של מציאת אפיקומן. בהשראת כוהנת המטבח הדגולה, מרתה סטיוארט, כנראה שמצאנו את הקינוח המושלם לשולחן החג. פשוט, מהיר, מתוק ומוציא את המצה באור סופר חיובי
| 19 חשיפות | 3/157
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

12/4/2016 1:37 לא הכל אבוד: איך מתקנים טעויות נפוצות באפייה?
העוגה נשרפה מלמעלה ובפנים נשארה לא אפויה, הבצק התפרק והעוגיות יצאו יבשות כמו אבן. כל מי שהתנסה בחייו באפייה יודע שטעויות הן לגמרי חלק מהתהליך. חשבתם שאין דרך חזרה? תתפלאו, הרבה פעמים דווקא יש. קבלו את מדריך התיקונים שלנו, ושמרו אותו קרוב ללב
| 8 חשיפות | 3/160
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

10/4/2016 4:53 טיפה של אושר: הכירו את עוגת טיפת הגשם
חשבנו שהמטבח היפני כבר לא יצליח להפתיע אותנו, והנה אנחנו (שוב) אוכלים את הכובע. עוגת טיפת הגשם היא השיגעון התורן מארץ השמש העולה, ועכשיו גם ניתן להשיג אותה בניו יורק - מה שגורם לרשת להשתולל, ובצדק
| 11 חשיפות | 3/136
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.