בלוג עדכונים: אוכל - המטבח
כשארוחת השבת מתחילה בפיצה קשה לפספס, אבל השבוע גם שאר המתכונים ווינרים אחד אחד: פטריות ממולאות, שני סלטים מעולים: קיסר ועגבניות עם גבינת חלומי צרובה, וטירמיסו לקינוח. קליל, קיצי וטעים
| 10 חשיפות | 3/115
לאן שאנחנו לא מסתכלים, הנה הן רודפות אותנו: גרסאות מיניאטוריות של קינוחים אהובים טובעות בתוך קערת חלב. מה שהתחיל בטירוף הקורנפלס מיני פנקייקס כבר מזמן גדל והפך לטרנד הלוהט של הרגע, והנה כמה דוגמאות
| 10 חשיפות | 3/111
כמה ביצים, הקצפה נמרצת – ויש לכם חביתה נימוחה ורכה. מה הקסם? מדע!
| 7 חשיפות | 3/102
ושוב אנחנו בפינתנו: דברים שלמדנו בטיקטוק, והפעם: משתמשת שחשפה טריק פשוט וחכם לחיתוך עוגה, עם כלי שככל הנראה כבר יש לכם במטבח. להתראות פרוסות עוגה מעוכות ומתפרקות ושלום לכן פרוסות עוגה משולשות וחתיכיות
| 11 חשיפות | 3/102
לפעמים טעויות או אלתורים מניבים את התוצאות הכי יציריתיות שיש, ואלה 5 מאכלים אהובים שמוכיחים את זה: כולם נולדו מתוך הכרח או התפשרות, ונשארו איתנו. בלי כוונה, ככה נוצרו קלאסיקות
| 13 חשיפות | 3/131
הרשת מלאה בטיפים מבית סבתא, ניסויים מדעיים רציניים ומיליון תשובות שונות לשאלת השאלות: איך גורמים לאבוקדו קשה להבשיל? לאחרונה כולם מדברים על שיטה חדשה, ומביני עניין טוענים שמדובר בחזון אחרית הימים של הטוסט-עם-אבוקדו, לא פחות. והחדשות הטובות באמת? היא יותר פשוטה מכל אלה שניסיתם בעבר
| 10 חשיפות | 3/103
אחרי שנתנו לו לשבת אצלנו בארון כמה שבועות, פתחנו את מכשיר הסו ויד שקיבלנו והפכנו את המטבח הביתי למעבדת ניסויים קטנה של בישול בוואקום. התוצאות היו טעימות, יפהפיות ועסיסיות. אז למי כדאי להשקיע במכשיר כזה, ומה חשוב לדעת עליו לפני?
| 12 חשיפות | 3/144
פיצה פורטו כבר הצליחה לעשות כמעט הכל: להגיש קולינריה איכותית לפריפריה, לשלב בין אוכל לאווירה ולגרום לקהל להתאהב. אלא שאת הקורונה, כמו כולנו, גם הם לא צפו. מה שכן, לעומת מסעדות רבות שהחליטו להוריד פרופיל בתקופה האחרונה, בפיצה פורטו החליטו למנף את המצב, להשתדרג ואפילו לפתוח סניף חדש ממש בחודש הבא
| 14 חשיפות | 3/149
נסתכן בלצאת זקנים מיובשים, אבל מבחינתנו אפליקציות כמו טיק טוק אינן מהוות תרומה גדולה לאנושות. אז מה כן אנחנו מחפשים שם? מתכונים מגניבים שלא חשבנו עליהם, כמובן. הנה 5 כאלה
| 10 חשיפות | 3/118
זהו, עד ראש השנה אנחנו פטורים מארוחות חג מפונפנות, ואיך הכי מתאים לחגוג את זה אם לא בארוחת שבת שכולה פשטות? צלי של עוף ותפוחי אדמה, אורז עם הפתעות קריספיות, שעועית ירוקה הכי פשוטה והכי טעימה, סלט טוב וכמובן קינוח
| 12 חשיפות | 3/116
הטריק שתתוודעו אליו מיד יציל אתכם משני מוקשי בישול ידועים: הראשון הוא נפילת גרעינים לא רצויים מהלימון לתוך התבשיל או הסלט, והשני הוא המגע הלא נעים של המיץ החומצי בשריטות קטנטנות שאפילו לא ידעתם שיש לכם בכפות הידיים. טיפ משנה חיים
| 9 חשיפות | 3/105
לכבוד המדור האחרון, אורנה ואלה חולקות את המתכון לגספצ'ו המיתולוגי מהמסעדה שלהן - מרק קר של עגבניות, מלפפונים, פלפלים וצ'ילי, מנה קלילה ומרעננת שמושלמת לעונה הנוכחית, ולחיים בכלל. ויש גם גם מרק מלפפונים קר (שאפשר גם להגיש כקוקטייל)
| 12 חשיפות | 3/111
יש לנו וידוי: אנחנו משתמשים בירקות קפואים. אנחנו, שהקפדנו על ביקור יומי אצל הירקן וחלפנו בבוז על פני המקררים בסופר - חוגגים עם ברוקולי, גזר וכרובית שמגיעים מתוך שקית, וכשאנחנו אומרים חוגגים - אנחנו מתכוונים למנות קריספיות, רעננות ועשירות בטעם. אלה הטיפים שלנו
| 9 חשיפות | 3/115
גיוון בסוגי הקמח, שילוב של פירות טריים או אפויים והמתקה טבעית שתחסוך לכם קלוריות: אספנו כמה חלופות שוות אך מופחתות שיעזרו לכם ליהנות ממתוקים, אך עדיין לשמור על אורח חיים מאוזן. אין בעד מה
| 11 חשיפות | 3/108
את הבצק אנחנו משאירים לכם - הפעם התוספות הן העיקר, ובשבילן גייסנו את השף יוגב ירוס, ידיד המערכת ואיש שיודע דבר או שניים על פיצה (סוף סוף יש לכם הזדמנות לבדוק את זה בעצמכם!), שילמד אותנו להכין את הטוב ביותר
| 13 חשיפות | 3/117
« 1 ...
74 75 76 (77) 78 79 80 ...
150 »
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.