בלוג עדכונים: אוכל - המטבח
ולא רק מתחתיו אלא גם מעליו. הנוזלים לא מתאדים, העסיסיות נשמרת והתוצאה רכה וטעימה (גם אם חיוורת למראה). עכשיו רק נשאלת השאלה איך אף אחד לא סיפר לנו על זה קודם
| 2 חשיפות | 3/13
כל אחד מהלחמים שנציג לכם כאן הוא אופציה מעולה להכין ולהקפיא, לא רק לימים שבהם מפחיד לצאת מהבית אלא גם סתם לרגעים של רעב מתפרץ (שלא לומר חשק). רק לא לשכוח לפרוס את הכיכרות מראש
| 2 חשיפות | 3/18
טבית מזורז, שצריך רק שעתיים במקום לילה שלם בתנור, מג'דרה שמלכלכת רק סיר אחד (!) או פסטה עם עוף וירקות מוקפצים? המלצה שלנו: מה שאתם לא מכינים היום תשמרו להמשך השבוע
| 2 חשיפות | 2/18
אנחנו רוחשים למאפים מלוחים אהבה בדיוק כמו זו שאנחנו רוחשים למתוקים. אתם יכולים לקרוא לזה יין ויאנג של הזללנים, אנחנו פשוט נקרא לזה 9 מתכונים מעולים למאפים ונשנושים מלוחים, לפינוק, עידוד או סתם לארוחת ערב
| 2 חשיפות | 3/14
לחלקנו אין זמן, לרובנו אין סבלנות, כולנו עצובים ומה שבטוח שהוא שלאף אחד מאיתנו אין מצב רוח להשקיע במתוקים מפוארים, שכל כך מנוגדים לאיך שהחיים שלנו נראים בשבועיים האחרונים. אבל הנשמה עדיין צמאה למתוק, ולכן אספנו עבורה את הפינוקים המתוקים הכי כיפיים שאפשר להכין ב-5 רגעים או פחות
| 2 חשיפות | 3/16
קציצות צלויות עם פרוסות של תפוחי אדמה (הכל באותה תבנית), שעועית ירוקה מוקפצת וטראפלס שכיף להכין לבד או עם הילדים, על בסיס ממרח לוטוס. אם אתם במצב לארוחת שבת, אנחנו מאוד ממליצים לכם על האחת הזאת
| 3 חשיפות | 3/16
אם אתם מהמתנדבים הרבים שמכינים כריכים לחיילים או למפוני עוטף עזה, יש כמה כללים שחשוב שתקפידו עליהם, לטובת מי שיקבל את הכריך שלכם (ידעתם למשל שחשוב להדביק מדבקת "כשר"?). אז מה כן לעשות, מה לא לעשות, וגם הצעות לכריכים טעימים ומתאימים לסיטואציה
| 2 חשיפות | 2/15
בצהרון של הילדים, במסעדות ביתיות וגם אצל לא מעט משפחות, יום שלישי הוא היום של הקוסקוס. בדקנו וגילינו שהמאכל והיום התחברו בנסיבות מעניינות, והם לא היחידים
| 2 חשיפות | 2/14
כמה שהפסטה יוצאת רכה וידידותית מהסיר, ככה היא יבשה, צמיגית ולא אטרקטיבית אחרי לילה במקרר. אז מה, נתחיל לבשל פסטה רק בכמויות קטנות? ממש לא, פשוט נאמץ את הטיפ הזה, שמחזיר אותה לחיים בתוך חצי דקה
| 2 חשיפות | 3/18
חול המועד מתחיל היום ולכבודו אספנו 3 מתכונים לארוחות צהריים מעולות שלוקחות מקסימום שעה עד שמוכנות להגשה: פולנטה עם פטריות, פסטה עם רוטב עגבניות חמאתי בטעם גן עדן או עוף עם אפונה וארטישוק על קוסקוס
| 3 חשיפות | 2/17
קציצות פלאיות על בסיס עדשים כתומות, קוגל ירושלמי עם הרבה קינמון ופלפל שחור ומרקם מטריף של כל הלילה בתנור, קלצונה בגרסה מקוצרת ברמות, אגרול שיוציא לכם שם של בשלני על ועוד - אלה המתכונים ששווה להספיק להכין לפני שסוכות נגמר
| 2 חשיפות | 3/16
חלק גדול מאיתנו לא עומדים בפיתוי, ולמראה כל מתכון מושחת חושבים אוטומטית איך נחתוך את הסוכר לפחות ב-40 אחוז, ונדפוק את המערכת. אז לא, אי אפשר להפחית סוכר ולצפות ששום דבר לא ישתנה מלבד המתיקות. מורידים סוכר? תראו מה אתם מעוללים לעוגיות שלכם
| 2 חשיפות | 2/14
רק בתחילת השבוע צמנו והנה עוד ארוחת שישי שהיא גם ארוחת חג. ככה זה בחגי תשרי - ולא משנה אם נשארתם בארץ או התעופפתם לחופשה - התחושה היא שלא מפסיקים לאכול. לארוחה של הסופ"ש הזה הלכנו על עוף שמתבשל עם אורז ותפוחי אדמה, תחתיות ארטישוק ממולאות בשר וטעימות להפליא, תוספת וסלט של ירקות, ולקינוח עוגה פשוטה מנצחת
| 3 חשיפות | 3/25
הטיפ הוויראלי האחרון שאימצנו בזכות טיקטוק פותר את אחת הבעיות הכי מעצבנות: איך מנצלים את בקבוק הקטשופ עד הטיפה האחרונה? הכל טמון בפעולה אחת - ולא - זה לא כולל דפיקות וניעור
| 2 חשיפות | 3/13
אף אחד לא אוהב את מראה הקצף האפרפר שמצטבר בסיר של מרק עוף בעודו מתבשל, והנטייה היא להתייחס אליו כאל לכלוך לכל דבר - אבל זה רק בגלל שאף פעם לא עצרנו לחשוב מהו בכלל הקצף הזה, ואיך הוא נוצר. אז האם חייבים להסיר אותו? ומה קורה אם לא עושים את זה? כל התשובות
| 3 חשיפות | 3/10
« 1 ...
5 6 7 (8) 9 10 11 ...
150 »
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.