בלוג עדכונים: אוכל - המטבח
אנחנו כבר כל כך רגילים לרוטינה של בישול פסטה בסיר מים רותחים, עם או בלי הרוטב, שהמתכון הזה הצליח לבלבל אותנו לגמרי. שיטת בישול מהפכנית שרצה ברשת מבטיחה: אפשר לאפות פסטה בתנור, וזה אפילו ממש טעים. על תקן רוטב: ציר ירקות ויין לבן
| 2 חשיפות | 3/9
כדי שיהיה לנו ראש השנה מתוק במיוחד, יצאנו לפצח את סוד המרקם המושלם של המעדן האיטלקי
| 1 חשיפות | 3/18
לא מעט מתכונים לתפוחי אדמה מתחילים בבישול קצר בסיר עם מים רותחים. סביר להניח שאחרי הפעולה הזו רובכם אוטומטית שופכים את מי הבישול לכיור, אבל נחשו מה? מתברר שזאת חתיכת טעות
| 3 חשיפות | 3/17
מודים, כשמתחשק לנו משהו פריך, אנחנו פונים למחבת. מה לעשות, אין כמו טיגון עמוק כדי לתת מעטה קראנצ'י וחלומי לדברים. אבל מתברר שאפשר גם אחרת: עם מינימום שמן ובלי טיגון בכלל, ירקות צלויים בתנור (אנחנו חוזרים: בתנור) יכולים להפוך לנשנוש כיפי וממכר בזכות, לא תאמינו, קצת קורנפלור
| 5 חשיפות | 3/54
תגידו רגע, איך אתם מאחסנים את הבטטות שלכם? האם ידעתם שבאחסון נכון הן יכולות להחזיק אפילו חודש ימים (כן כן, עד הסוף של הסגר, או לפחות של חלקו הראשון)? ויש לנו גם מה להגיד על הבחירה אצל הירקן
| 6 חשיפות | 3/45
למצוא עיקרית חגיגית זה קל - תמיד אפשר לדחוף רוסטביף לתנור, או להרביץ איזה תבשיל טבעוני לתפארת - התוספות הן עניין יותר טריקי, שמצריך איזון בין פשטות (זה חייב להיות פשוט) לבין חגיגיות (כי יש גבול כמה ניתן לקורונה להרוס לנו). וכאילו לא די בכל זה - אנחנו גם תמיד מעדיפים את התוספות שלנו עם מידה נאה של בריאות
| 1 חשיפות | 2/13
את ראש השנה הזה אנחנו חוגגים במתכונת משפחתית מצומצמת, וזה ממש ממש מבאס. הדבר היחיד שיכול לשפר את ההרגשה שלנו זה איזה נתח בשר טוב, תפוחי אדמה בציפוי מטריף, כמה סלטים וכמובן עוגת דבש הגונה
| 4 חשיפות | 3/16
המנה העיקרית היא תמיד טריקית בארוחות חג: היא צריכה להיות מעולה, היא צריכה להיות יחסית פשוטה להכנה ואם אפשר - היא צריכה להיראות כמו מיליון דולר. הנה ההצעות שלנו למתכוני שפים ובשלנים, שיככבו על שולחן החג שלכם. לכם נשאר רק להחליט - עוף, בקר או גם וגם?
| 3 חשיפות | 3/28
אין חכם כבעל ניסיון, ואנחנו מגיעים לסגר הזה עם רזומה מרשים של סגר קודם פלוס חופש גדול. הפעם לא נמצא את עצמנו אוכלים צהריים בארבע וחצי, לא נעמוד מול מזווה עמוס ונתהה איך זה שאין שום דבר שאפשר להכין ולא נתפלא שכבר נגמר כל הבשר הטחון. אז מה כן? מוצרים טריים, מנות מגוונות וארוחות מתוכננות. ככה עושים את זה נכון
| 3 חשיפות | 3/14
השבוע התחלנו לטעום את ראש השנה, והיה לנו טעים רצח
| 4 חשיפות | 3/35
בזמן שכולם מסביב מתווכחים מה יותר גרוע, החום או הלחות, אנחנו כבר חושבים איך נבשל ומה נאכל במזג אוויר כזה. אז השבוע נכין ארוחת שבת קלילה במיוחד, עם סלט פנצנלה, לחם שום קריספי, פסטה טעימה בטירוף, פשטידת זוקיני מהירה וסורבה מרענן לקינוח. יהיה לוהט. בקטע טוב
| 8 חשיפות | 3/64
אז מה יש לנו פה? האמת, מה לא: יש סביצ'ה, שמנצל טוב טוב את הטריות של הדג,יש דג מטוגן ועראייס ודג בתנור עם בטטות וקולרבי, וגם קציצות של דג באס - ואיך אפשר בלי דג ישראלי טרי לשבת? בקיצור, רק תבחרו
| 4 חשיפות | 3/20
פיירי מזמינה אתכם לסדנת בישול חגיגית עם השף ישראל אהרוני, שתגרום לארוחת החג שלכם להיות כמה רמות מעל כולם. הנה כל הפרטים
| 2 חשיפות | 3/39
חם בחוץ? הצחקתם אותנו. במטבח שלנו היה לוהט. זה מה שבישלנו
| 4 חשיפות | 2/26
הכנה פשוטה ומראה מיליון דולר? אלה המתכונים שאנחנו הכי אוהבים, וזה די ברור למה. הפעם אנחנו עם 5 עוגות שוקולד (ועוד אחת בונוס), שאומנם נראות מורכבות כמו ניתוח מוח אבל למעשה הן לגמרי פשוטות להכנה
| 4 חשיפות | 2/24
« 1 ...
67 68 69 (70) 71 72 73 ...
150 »
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.