בלוג עדכונים: אוכל - המטבח
אמא שלנו היתה אומרת: "מלח תמיד אפשר להוסיף אחר כך". חברים, אמא לא תמיד צודקת. רוצים לעלות שלב במטבח? זה הזמן להתחיל להבין כמה מלח צריך לשים בכל דבר, מתי הכי נכון להוסיף אותו, ומה בעצם הוא עושה למאפים, תבשילים, ירקות ומתוקים
| 5 חשיפות | 3/16
זוכת מאסטר שף הגיעה לתוכנית ישראל מבשלת יחד - ואתם מרוויחים רעיונות לארוחת צהריים אסלית, קלה להכנה אבל טעימה בטירוף. בתפריט הפעם קובה מטוגנת במילוי גבינות, טאווס אלביתנג'אן (חצילים ממולאים בבשר) ולקינוח בקלאווה תפוחים. המתכונים המלאים
| 6 חשיפות | 3/28
זוכת מאסטר שף הגיעה לתוכנית ישראל מבשלת יחד - ואתם מרוויחים רעיונות לארוחת צהריים אסלית, קלה להכנה אבל טעימה בטירוף. בתפריט הפעם קובה מטוגנת במילוי גבינות, טאווס אלביתנג'אן (חצילים ממולאים בבשר) ולקינוח בקלאווה תפוחים. המתכונים המלאים
| 17 חשיפות | 3/44
הוא השף של אחת מהמסעדות האהובות והמצליחות בישראל ("טאיזו") ואמן של המטבח האסייתי - כעת יובל בן נריה מגיע לתוכנית ישראל מבשלת יחד (12:00 בקשת 12) ומלמד אותנו להכין ארוחה אותנטית כמו שרק הוא יודע. רשימת המצרכים המלאה
| 4 חשיפות | 3/40
מדוע צריך טיגון כפול? אילו תפוחי אדמה מתאימים? מה הטמפרטורה המתאימה? למה חשוב לייבש את תפוחי האדמה? המדע שמאחורי המעדן המטוגן
| 4 חשיפות | 3/37
השפית האהובה פותחת לנו את השבוע עם ארוחת בוקר יצירתית, מקורית ובעיקר מאוד טעימה. מה בתפריט הפעם? חלת שום, טחינה אדומה, טוסט ירקות צלויים עם ביצת עין ורוטב סרירצ'ה ולקינוח פנקייק גבינה. המתכונים המלאים
| 5 חשיפות | 3/31
אנחנו מאלה שאוכלים קודם כל עם העיניים. אם זה יפה - אנחנו רוצים את זה, ואלוהים כמה שפאי יכול להיות דבר יפה. קבלו חמש אופציות מעולות לעוגות פאי צבעוניות וטעימות שאתם יכולים להכין, ואפילו בקלות
| 4 חשיפות | 3/14
רגע לפני החג והסופ"ש, הקונדיטור האהוב יגיע לתוכנית ישראל מבשלת יחד וילמד אותנו להכין ארוחה מהחלומות - עם מאפים, סלט וקינוח טבעוני שאפילו לא תשימו לב שהוא כזה. רשימת המצרכים המלאה
| 2 חשיפות | 3/14
זה נכון שאושפיזין הם חלק בלתי נפרד מהחג, אבל מכיוון שהשנה נצטרך להסתדר בלעדיהם - ארגנו לכם ארוחת סוכות שתבטיח שיהיה לכם חג שמח וטעים, אפילו במסגרת המשפחה הגרעינית בלבד. ואיך יותר טוב להתחיל ארוחה כזאת מאשר בחלה עם סלט ביצים
| 7 חשיפות | 3/39
נכון, זו לא ממש תקופה לארח בה, אבל זה לא אומר שאי אפשר להתפנק עם מנות שהן לכאורה פשוטות, אבל הן הכי מרשימות שיש: סביח, סלט קיסר על נייר פרגמנט, כיכר לחם ממולאת בבשר ופלטת שוקולד ופיצוחים לקינוח. את כל אלה ילמד אותנו השף שאול בן אדרת להכין, וזאת רשימת המצרכים המלאה
| 7 חשיפות | 2/14
אוכל שבושל מראש וחומם הוא פתרון טוב לימים שבהם אין לכם כוח או זמן לתקתק ארוחה מאפס, אבל צריך לדעת איך לעשות את זה נכון. כמה ימים אחרי הבישול עוד מותר ליהנות מהשאריות, ומה חייבים לעשות אם בוחרים לחמם במיקרוגל?
| 6 חשיפות | 3/42
אנחנו לא יכולים לספור את כמות הפעמים שמלמלנו בזעף "לא חבל?" בזמן שזרקנו לפח חצי סיר של פירה מצוין, שבני הבית איבדו בו עניין כי הוא, ובכן, מאתמול. חברים, לא עוד! את בני הבית נואשנו מלחנך, אבל את הפירה נחנך ועוד איך: קבלו ופל בלגי, לזניה ואפילו פיצה שמכינים משאריות פירה
| 6 חשיפות | 3/22
אנחנו ממשיכים ללמוד להכין ארוחות טעימות, מגרות ויצירתיות עם השפים המובילים בישראל, והיום היה זה הקונדיטור המצליח מיקי שמו, שהגיע לתוכנית ישראל מבשלת יחד (12:00 בקשת 12) ולימד אותנו להכין מאפים מתוקים ומלוחים שיהיה לכם קשה לשכוח
| 6 חשיפות | 3/40
גם אתם מרגישים שעוד צלי עוף אחד ואתם מתעלפים? נו ברור, עדיין לא התאוששנו מזלילות ראש השנה הבלתי נגמרות, והנה יום כיפור נושף בעורפנו, על כל הסעודות המשתמעות מכך. אז מה אוכלים בין לבין? קצת דג, קצת ירקות, קצת תפוחי אדמה, וקינוח אחד מטריף שאומנם צריך להכין יום קודם אבל באמת שזה לוקח פחות מ-10 דקות
| 5 חשיפות | 3/11
השף האהוב והוותיק מגיע לתוכנית ישראל מבשלת יחד (כל יום, 12:00 בקשת 12) והפעם, הוא מתכוון ללמד אותנו להכין ארוחה עיראקית מסורתית. אלה כל המצרכים שתזדקקו להם
| 3 חשיפות | 3/20
« 1 ...
66 67 68 (69) 70 71 72 ...
150 »
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.