נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: סגנון חיים

16/12 22:00 12 מתכונים לסלטים מיוחדים שאנחנו ממש אוהבים
אחרי כל כך הרבה לביבות וסופגניות, זה מה שהכי מתחשק לנו לאכול עכשיו
| 4 חשיפות | 3/24
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

19/12 1:30 התחליף המושלם למיונז נמצא לכם מתחת לאף
לא משנה מה הסיבה שתרצו להימנע ממיונז, מה שמשנה זה שמדובר בגמילה קשה. אז תנו לנו לתת לכם טיפ קטן: החליפו את המיונז באבוקדו (בכל השימושים!) - ותגלו עולם חדש, טוב יותר, משמין פחות והרבה יותר בריא
| 4 חשיפות | 3/21
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

12/12 21:19 הפעולה הקטנה שמבטיחה תפוחי אדמה הכי פריכים בעולם
מכירים את ההנחיה הקבועה כשמכינים צ'יפס, להקדים ולהשרות את מקלות תפוחי האדמה במים קרים, כדי להיפטר מעודפי עמילן? אז מתברר שהפעולה הזעירה הזאת יכולה לעשות את ההבדל גם במקרה של קוביות תפוחי אדמה בתנור. ככה זה עובד
| 4 חשיפות | 3/25
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

19/12 23:00 הטיפ שמציל אותנו מחמין תפל פעם אחר פעם
הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לחמין (חוץ מהפסקת חשמל) זה שהוא לא יהיה מלוח מספיק, ואתם יודעים טוב כמונו עד כמה התופעה הזאת שכיחה. אז מה עושים? איך יודעים מתי לעצור עם המלח, כדי לא לחרב את הסיר כולו? יואו, התשובה פשוטה שאתם לא מאמינים
| 4 חשיפות | 3/19
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

10/12 0:45 מהיום אנחנו מפסיקים לקלף את השורש הזה
כן, קראתם נכון: מהיום אנחנו מוותרים על אחת הפעולות הכי מטרחנות ומבזבזות זמן במטבח, וממליצים גם לכם. לא רק שחוסכים זמן ומבזבזים פחות גלם, אפילו מרוויחים עוד קצת ערכים תזונתיים על הדרך
| 4 חשיפות | 3/21
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

17/12 0:39 בזמן שהטיפ הזה חסך לנו, יכולנו להקים אימפריה
פסטה היא לא מאכל שלוקח המון זמן להכין, ועדיין - הדרך לחצות את זמן ההכנה כמעט בחצי גרמה לנו להתרגשות אמיתית. אז תעשו כבוד לטיפ הפסטה הכי חשוב שתכירו, שזוכה בימים אלה לתחייה מחודשת - והכי בצדק
| 4 חשיפות | 3/20
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

9/12 21:00 3 ארוחות צהריים משפחתיות לחופשת חנוכה
מנת בריאות טעימה וקלילה של בורגול וירקות צלויים, מנת עוף ושעועית בובס של אבי ביטון בטוויסט איטלקי או מרק עדשים סמיך עם מלא אטריות דקות. מתחילים שבוע טעים
| 4 חשיפות | 3/20
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

28/12 4:30 אלה המתכונים שהכי הלהיבו אתכם השנה
הרבה מאוד מתכונים חדשים עלו פה לאורך שנת 2023, חלקם אופנתיים (מגולגלות קינדר), חלקם קלאסיים (שעועית ירוקה מוקפצת), חלקם מקצרי דרך במטבח (הקובה!). אלה העשרה שאתם הכי אהבתם (והאמת, יש מצב שגם אנחנו)
| 4 חשיפות | 2/6
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

2/1 21:13 האם מותר לחמם אוכל יותר מפעם אחת?
אחת האקסיומות היותר קשיחות שאנחנו מכירים בתחום בטיחות המזון היא שיש לחמם בכל פעם רק את המנה שמתכוונים לאכול ולא חלילה את כל הסיר, כי אחרת אוי ואבוי לבטן שלכם. המציאות, מתברר היא אחרת לגמרי, ואנחנו שמחים לחלוק אותה איתכם
| 4 חשיפות | 3/12
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

6/1 22:08 כמה זמן אפשר לשמור מרק עוף במקרר?
ביום ראשון מתקבלות הכרעות חשובות כמו האם להכין סיר עצום של מרק עוף, שיהיה לכל המשפחה לכל השבוע, או אולי דווקא כמות קטנה יותר, שתספיק לימים בודדים בלבד? ובשביל זה צריך לדעת - כמה זמן מחזיק מרק עוף? תנו ניחוש, זה בטוח פחות ממה שאתם חושבים
| 4 חשיפות | 3/15
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

2/1 21:00 עוד לא נסגרתם על אוכל לשבת? הנה 4 מתכונים
לכבוד הארוחה החגיגית של השבוע בחרנו את המתכון המנצח שלנו לקציצות, עוגת אורז ותפוחי אדמה, סלט צבעוני מהמם עם כרובית טרייה ולקינוח עוגת שוקולד צ'יפס חתיכית
| 4 חשיפות | 3/8
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

7/1 22:02 לחם בשקית
לחם הוא אחד המאכלים הבסיסיים ביותר. בואו להכין אותו בשיטה מיוחדת – בעזרת שקית
| 4 חשיפות | 3/18
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

12/2 20:44 12 מתכונים מנצחים לבורקס
ברגע שרואים כמה קל להכין בורקס בבית פשוט חייבים לפתוח שולחן קטן ונחמד של בורקס גבינה, ירקות, ביצים קשות ומלפפונים חמוצים. יותר מזה באמת לא צריך. אז הנה תריסר ההצעות החמות שלנו
| 4 חשיפות | 3/12
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

31/1 23:09 12 דרכים להכין חביתה יוצאת מהרגיל
וכשאנחנו אומרים חביתה אנחנו מתכוונים לכל הקשת שבין לחם-חביתה לאומלט צרפתי אמיתי, כולל מקושקשות פלאפיות, ביצי עין משודרגות ואפילו ביצים על טוסט בגרסה של שף גורדון רמזי. שמישהו יחמם מחבת, אנחנו מתחילים
| 4 חשיפות | 3/12
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

10/2 23:48 12 מתכונים עם בצק עלים
פיצה, בורקס, פשטידה, שבלולים מלוחים ומתוקים ועוד מנות פריכות. ככה מתקתקים ארוחה
| 4 חשיפות | 3/13
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.