בלוג עדכונים: אוכל
איך זה שמכל המסעדות של בנגקוק בחרנו דווקא במסעדה סינית לארוחה הראשונה בעיר. ככה זה עם טעמים שנשמרים 10 שנים בזכרוןהפוסט גלויה קולינרית – היום הראשון בבנגקוק: קונפטי עלי סחלב הופיע ראשון בבייגלה
נעמה פלד |
| 19 חשיפות | 3/200
אם טופו אן הייתה נפתחת בתל אביב הייתם שומעים עליה כבר מזמן. מצאנו פנינה יפנית-טבעונית אותנטית וצנועה בלב שכונת מגורים בבנימינה, וחזרנו נלהבים מטופו משובח שמכינים במקום וטמפורה ירקות מעולה
| 17 חשיפות | 3/210
לכל מי שעבר בסמוך למסעדת מקסיקנה הוותיקה בתל אביב ונתקל בדלתות סגורות, אל חשש: המקום לא נסגר, אך שינה את פניו עם שיפוץ מקיף, תפריט חדשני ואפשרות חדשה של משלוחים. על זה אומרים אולה
| 10 חשיפות | 3/185
קצת ערבוב ואפייה ויש לכם פינוק מושלם לקפה
| 27 חשיפות | 3/197
Join me for a food trip of a lifetime. I will eat the world in 60 days from Bangkok to Hanoi, Singapore, Hong Kong, Tokyo, Sydney, Los Angeles and New Yorkהפוסט Eating the world in 60 days הופיע ראשון בבייגלה
דודי כליפא |
| 16 חשיפות | 3/226
שוק לוינסקי כבר מזמן הפך לאחד המתחמים הלוהטים בעיר, ועכשיו אחת המסעדות הבולטות במקום, חמארת השף דלידה, מתחדשת ומבטיחה מנות שוות בהשפעות צרפתיות, קוקטיילים מושקעים ואווירה לילית בועטת
| 21 חשיפות | 3/168
בחיפה מפתיעים עם כריכים שווים בשמונה שקלים, רשת פיצה פאפא ג'ונס מגיעה סוף סוף לישראל, בורגר סאלון פתחו ברמת השרון, אירוע אמנות ואוכל מרתק בבאר שבע וקונדיטוריית Buy the Way מפנקת עם קינוחי תפוזים חורפיים. מחממים את הסופ"ש
| 24 חשיפות | 3/180
דיוויד פרנקל שועט קדימה: אחרי שהפך את פרונטו לאחת ממסעדות השף הנחשבות בישראל וחבר לבר הזו ביזו, עכשיו הוא פותח רשת של פסטות ופיצות במחירים משתלמים. הפאסט הפוד האיטלקי קיבל הרגע שדרוג רציני
| 20 חשיפות | 3/183
השבוע הזמנו עסקיות צהריים ממעדניית יוחנן, ולמרות המחירים הלא מאוד ידידותיים - יצאנו מלאים עד גדותינו ומרוצים. עכשיו רק חסר שיזכרו לצרף סכו"ם, ואנחנו שלהם
| 19 חשיפות | 3/175
בואו איתי למסע אוכל של פעם בחיים סביב העולם. בבנגקוק, האנוי, סינגפור, הונג קונג, טוקיו, סידני, לוס אנג'לס וניו יורק. בואו, יהיה מעניין ובטוח שיהיה טעיםהפוסט בואו איתי למסע אוכל סביב העולם הופיע ראשון בבייגלה
דודי כליפא |
| 13 חשיפות | 3/172
בואו איתי למסע אוכל של פעם בחיים סביב העולם. בבנגקוק, האנוי, סינגפור, הונג קונג, טוקיו, סידני, לוס אנג'לס וניו יורק. בואו, יהיה מעניין ובטוח שיהיה טעיםהפוסט בואו איתי למסע אוכל סביב העולם הופיע ראשון בבייגלה
דודי כליפא |
| 14 חשיפות | 2/205
אחרי לוקנטה של שלמה עזרן ו-PIZZA של צביקי עשת, תושבי השכונות הצפוניות של תל אביב מתחדשים במסעדה נוספת. הפעם מדובר באיטלקייה הפופולרית אוליברי, שמגיעה עם פיצות סיציליאניות לכל המשפחה
| 13 חשיפות | 3/231
השותפים ניר ארז וליאת סבן לא הבינו למה מנת פירות ים סטנדרטית עולה 80 שקלים ומעלה. אז הם החליטו לפתוח מזללת פירות ים משלהם, ולהראות שאפשר גם אחרת. מי אמר מולים, קלמרי ושרימפס בזול ולא קיבל?
| 35 חשיפות | 3/316
פיצה מעוררת בכם יצרים, המבורגר גורם לכם למחשבות לא נאותות וסביח מותיר אתכם בלי מילים. כולם יודעים שזה לא הכי בריא, אבל אם כבר חייבים לאכול, אז מה הכי כדאי?
| 16 חשיפות | 3/275
אנחנו יודעים שזה נשמע מהפכני נורא, אבל אם תתחילו להקפיא חמאה הבצקים שלכם יהיו הרבה יותר טובים. ואנחנו לא מדברים כאן רק על בצק פריך, לא תאמינו כמה טוב חמאה קפואה עושה לתערובת עוגיות
| 17 חשיפות | 3/192
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.