נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: בר סקול

אתר המבוסס על ספר שהיה יוצא במהדורה מצומצמת לתלמידי קורסי בארמנים, מבוסס על נסיון של כ- 15 שנה במקצוע בעשרות פאבים ומועדונים שונים. את הספר כתב אחד מוותיקי הבאמנים בארץ, שזכה בפרסים, עבד בעשרות פאבים ומועדונים והוא חולק את נסיונו עם גולשי האתר | אל האתר | הזנה
עדכון: 29-12-2022 8:05:47 (עדכון)
| דירוג: 3/2007 ( 5 4 3 2 1 )
12/5/2017 8:09 יין למה מדע? ערן פיק בהרצאה
היינן ערן פיק , מיקב צרעה, מרצה על הקשר בין מדע ליין טוב. צילם ישראל פרקר. www.winesisrael.comהפוסט יין למה מדע? ערן פיק בהרצאה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 9 חשיפות | 3/142
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

27/9/2017 6:57 הכנת תסיסה מסלק סוכר עם פולנטה (קמח תירס) כתוסף מזון לשמרים ולטעם של התזקיק
ניתן לעשות תסיסות הכי פשוטות מסלק סוכר (סוכר לבן המצוי בכל בית) בתוספת כל מיני דייסות: פולנטה, בורגול, גריסים, כוסמת, אורז וכו’ בסרטון הזה אני מראה אפשרות הכנת תסיסה עם פולנטה (קמח תירס) שנותנת...הפוסט הכנת תסיסה מסלק סוכר עם פולנטה (קמח תירס) כתוסף מזון לשמרים ולטעם של התזקיק הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 13 חשיפות | 3/148
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

13/3/2019 8:21 אוצרות יין 2019
מתחם “אוצרות יין”, בתערוכת היין סומלייה, הוקם על מנת לספק חשיפה ליקבים שבדרך כלל מדירים את רגלם מתערוכת היין הארצית. המיזם מאגד 12 יקבים ומציג 2 יינות של כל אחד מהם. זו הזדמנות מצוינת...The post אוצרות יין 2019 appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 11 חשיפות | 3/140
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

21/5/2017 2:44 ביקור ביקב פסגות
יעקב ברג, מבעלי יקב פסגות שבנחלת בנימין, מספר על היקב וכרמיו. צילם ישראל פרקר www.winesisrael.comהפוסט ביקור ביקב פסגות הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 11 חשיפות | 3/138
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/11/2018 6:45 הכנת ערק עראק הארק תמרים – הכנת תסיסה מתמרים בשתי שיטות
הכנת תסיסה מתמרים (ערק תמרים ללא אניס) בשתי שיטות המתכון ל-5 קילו תמרים ללא הוספת סוכר: 1. להשרות במים פושרים 2. להוציא גרעינים 3. לטחון הכי דק שאפשר עם מטחנה 4. לכל קילו תמרים...The post הכנת ערק עראק הארק תמרים – הכנת תסיסה מתמרים בשתי שיטות appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 12 חשיפות | 3/147
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

22/10/2018 9:45 עוף ביין לבן עם פטריות ונקניקיות
מתכונים של סבתא וילמה רגלי עוף מלח פלפל תבלין לעוף כף של מרק עוף של אוסם פטרוזיליה יין לבן פטריות נקניקיות של זוגלובק לגרד קליפה של לימוןThe post עוף ביין לבן עם פטריות ונקניקיות appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 11 חשיפות | 2/153
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

13/12/2018 7:43 מזקקת שליבוביץ שטארק במירון – “שזיפרון” חנות המפעל פירות יבשים
ביקור אצל צבי שטארק בעלים של מזקקת שליבוביץ וחנות המפעל של פירות יבשים “שזיפרון” הנמצא בהר מירון www.facebook.com/shezifron בשנתיים האחרונות צבי התחיל לזקק ולשווק שליבוביץ (סליבוביץ’ או שליבוביצה, צ’ויקה, פאלינקה) – משקה אלכוהולי נטול...The post מזקקת שליבוביץ שטארק במירון – “שזיפרון” חנות המפעל פירות יבשים appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 15 חשיפות | 3/143
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

4/5/2017 2:11 ביקור ביקב ספרה
היינן דורון רב-הון מיקב ספרה, שבגבעת ישעיה מספר על היקב ויינותיו הלבנים. צילם ישראל פרקר www.winesisrael.com עוד על היקב …הפוסט ביקור ביקב ספרה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 14 חשיפות | 3/145
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

16/7/2017 3:28 הכנת ליקר ווישניאק 2017
הפוסט הכנת ליקר ווישניאק 2017 הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 9 חשיפות | 3/144
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

20/8/2017 0:57 ביקור ביקב רמת נגב
ביקב רמת נגב, הנמצא סמוך לגבול עם מצרים, מייצרים יינות בעלי אופי מדברי מכרמים הגדלים בקדש ברנע שבנגב. צילם ישראל פרקר. www.winesisrael.comהפוסט ביקור ביקב רמת נגב הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 11 חשיפות | 3/129
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

10/1/2019 11:23 אסאדו בתנור בבירה ודבש
The post אסאדו בתנור בבירה ודבש appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 10 חשיפות | 3/139
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

9/5/2017 14:44 הזמנה לאירוע של פעם בשנה – יריד יקבים ביתיים 2017
הפוסט הזמנה לאירוע של פעם בשנה – יריד יקבים ביתיים 2017 הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 10 חשיפות | 3/131
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

21/11/2018 6:35 גראפה (צ’צ’ה) בתסיסה עם סוכר אינברטי ושמרי שמפנייה תרבותיים
תהליך מלא של הכנת גראפה (צ’צ’ה) בתסיסה עם סוכר אינברטי ושמרי שמפנייה DV10 תרבותיים אני משתמש בקליפות של ענבים (גפת) שנשאר אצלי מהכנת יין את הסוכר אינברטי נותן טעמים ועדינות מסוימת לתוצר הסופי, תסיסה...The post גראפה (צ’צ’ה) בתסיסה עם סוכר אינברטי ושמרי שמפנייה תרבותיים appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 9 חשיפות | 3/139
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

9/3/2017 9:58 קפה בסגנון מקסיקני
4 קפה חם וטרי 1 ליקר קפה 1 טקילה 1 שמנת מוקצפת (לא חובה) פתיתי קינמון או מקל קינמון (למי שאוהב) אבקת שוקו לקישוט (לא חובה) הכנה: למזוג את הקפה, הטקילה וליקר הקפה לכוס...הפוסט קפה בסגנון מקסיקני הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 9 חשיפות | 3/116
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

31/10/2018 7:05 הכנת סוכר אינברטי ללא רתיחה – פירוק סוכר מורכב לחד סוכרים פרוקטוז וגלוקוז
הכנת סוכר אינברטי – פירוק סוכר מורכב לחד סוכרים שהם פרוקטוז וגלוקוז מאוד מתאים בהכנת תסיסות ויכול להיות כפתרון זול ויעיל בהחלפת חד סוכרים יקרים יחסית לסלק סוקר המפורק לאותם מרכיבים. ניתן לפרק את...The post הכנת סוכר אינברטי ללא רתיחה – פירוק סוכר מורכב לחד סוכרים פרוקטוז וגלוקוז appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 14 חשיפות | 3/136
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.