בלוג עדכונים: בר סקול
אתר המבוסס על ספר שהיה יוצא במהדורה מצומצמת לתלמידי קורסי בארמנים, מבוסס על נסיון של כ- 15 שנה במקצוע בעשרות פאבים ומועדונים שונים. את הספר כתב אחד מוותיקי הבאמנים בארץ, שזכה בפרסים, עבד בעשרות פאבים ומועדונים והוא חולק את נסיונו עם גולשי האתר |
אל האתר |
הזנה
עדכון: 29-12-2022 8:05:47
(
עדכון)
| דירוג:
3/2008
(
5
4
3
2
1
)
דר’ שיבי דרורי מספר על שניים מיינות יקב גבעות, גוורצטרמינר ופינו נואר. צילם ישראל פרקר בנובמבר 2016. www.winesisrael.comהפוסט דר’ שיבי דרורי ויינות יקב גבעות הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 12 חשיפות | 3/145
מתחם “אוצרות יין”, בתערוכת היין סומלייה, הוקם על מנת לספק חשיפה ליקבים שבדרך כלל מדירים את רגלם מתערוכת היין הארצית. המיזם מאגד 12 יקבים ומציג 2 יינות של כל אחד מהם. זו הזדמנות מצוינת...The post אוצרות יין 2019 appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 12 חשיפות | 3/146
The post סנגריה חמה של מיקה appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 11 חשיפות | 3/154
מנהל יקב יתיר, יעקב בן דור, מספר בסרטון קצת ממה שמתרחש ביקב יתיר. יקב זה זוכה בעקביות, שנה אחרי שנה, בפרסים ובניקוד גבוה על יינותיו המשובחים, בעיתונים ובמגזינים חשובים ברחבי העולם. צילם ישראל פרקר...הפוסט עם יעקב בן דור מיקב יתיר הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 10 חשיפות | 3/147
היינן דורון רב-הון מיקב ספרה, שבגבעת ישעיה מספר על היקב ויינותיו הלבנים. צילם ישראל פרקר www.winesisrael.com עוד על היקב …הפוסט ביקור ביקב ספרה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 16 חשיפות | 3/154
ניתן לעשות תסיסות הכי פשוטות מסלק סוכר (סוכר לבן המצוי בכל בית) בתוספת כל מיני דייסות: פולנטה, בורגול, גריסים, כוסמת, אורז וכו’ בסרטון הזה אני מראה אפשרות הכנת תסיסה עם פולנטה (קמח תירס) שנותנת...הפוסט הכנת תסיסה מסלק סוכר עם פולנטה (קמח תירס) כתוסף מזון לשמרים ולטעם של התזקיק הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 14 חשיפות | 3/153
מתכונים של סבתא וילמה רגלי עוף מלח פלפל תבלין לעוף כף של מרק עוף של אוסם פטרוזיליה יין לבן פטריות נקניקיות של זוגלובק לגרד קליפה של לימוןThe post עוף ביין לבן עם פטריות ונקניקיות appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 12 חשיפות | 2/157
הפוסט הכנת ליקר ווישניאק 2017 הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 11 חשיפות | 3/149
הפוסט הזמנה לאירוע של פעם בשנה – יריד יקבים ביתיים 2017 הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 13 חשיפות | 3/143
ביקב רמת נגב, הנמצא סמוך לגבול עם מצרים, מייצרים יינות בעלי אופי מדברי מכרמים הגדלים בקדש ברנע שבנגב. צילם ישראל פרקר. www.winesisrael.comהפוסט ביקור ביקב רמת נגב הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 12 חשיפות | 3/137
ביקור אצל צבי שטארק בעלים של מזקקת שליבוביץ וחנות המפעל של פירות יבשים “שזיפרון” הנמצא בהר מירון www.facebook.com/shezifron בשנתיים האחרונות צבי התחיל לזקק ולשווק שליבוביץ (סליבוביץ’ או שליבוביצה, צ’ויקה, פאלינקה) – משקה אלכוהולי נטול...The post מזקקת שליבוביץ שטארק במירון – “שזיפרון” חנות המפעל פירות יבשים appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 15 חשיפות | 3/144
4 קפה חם וטרי 1 ליקר קפה 1 טקילה 1 שמנת מוקצפת (לא חובה) פתיתי קינמון או מקל קינמון (למי שאוהב) אבקת שוקו לקישוט (לא חובה) הכנה: למזוג את הקפה, הטקילה וליקר הקפה לכוס...הפוסט קפה בסגנון מקסיקני הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 11 חשיפות | 3/128
1/2 כוס שנאפס אפרסק 1/2 כוס ברנדי 1/4 כוס סוכר לבן 4 תפוזים, חתוכים לעיגולים דקים 2 מנגו, קלופים וחתוכים. 4 (750 מיליליטר) בקבוקי יין לבן יבש, מצונן היטב 1 ליטר ג’ינג’ר אייל, מצונן...הפוסט סנגריה לבנה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 13 חשיפות | 3/136
פרק 1 מדבר על הכנת משקה גראפה (Grappa) איטלקית או צ’צ’ה (Chacha) גרוזינית חלק הראשון מתייחס לנושא הכנת תסיסה של גראפה ותהליך התססה שלה עם שמרי בר טבעים של הענבים www.facebook.com/MashkeLChaim ******************************************************************** מתכון ורכיבים...הפוסט גראפה (Grappa) או צ’צ’ה (Chacha) – הכנת תסיסה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 12 חשיפות | 3/135
רוטב יין מצומצם.... הפוסט רוטב יין מצומצם…. מרלו- קברנה-בלסמי ותיבול יבש הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 12 חשיפות | 3/123
« 1 ...
3 4 5 (6) 7 8 9 »
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.