בלוג עדכונים: בר סקול
אתר המבוסס על ספר שהיה יוצא במהדורה מצומצמת לתלמידי קורסי בארמנים, מבוסס על נסיון של כ- 15 שנה במקצוע בעשרות פאבים ומועדונים שונים. את הספר כתב אחד מוותיקי הבאמנים בארץ, שזכה בפרסים, עבד בעשרות פאבים ומועדונים והוא חולק את נסיונו עם גולשי האתר |
אל האתר |
הזנה
עדכון: 29-12-2022 8:05:47
(
עדכון)
| דירוג:
3/2008
(
5
4
3
2
1
)
חזה אווז צלוי ברוטב תפוזים ויין אדום מעל פירה קרמי ששדרגנו בשומן אווז ושעועית ירוקה.הכוכב של המנה זה הרוטב ורק אחריו החזה אווז וזה כי הרוטב הוא זה שמאחד את הכל ביחד למנה מדהימה ביותר The post חזה אווז צלוי ברוטב תפוזים ויין אדום – טעים מרשים וקל appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 24 חשיפות | 3/185
תהליך מלא של הכנת יין רוזה ורדרד קרוי גם “יין סמוק” מענבי מוסקט אלכסנדרוני ענבים נקנו מכרם של אייל גולדינר במפגש של מזקקי ומכיני אלכוהול 2017 ליד יישוב עמיקם הפרדה ומעיכה, תסיסה וסחיטה מבצעים...The post הכנת יין ביתי – תהליך מלא של הכנת יין רוזה ורדרד קרוי גם “יין סמוק” מענבי מוסקט אלכסנדרוני appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 18 חשיפות | 2/190
הכנת משקה גראפה (Grappa) איטלקית או צ’צ’ה (Chacha) גרוזינית עם שמרים תרבותיים (שמרי אפייה יבשים) www.facebook.com/MashkeLChaim פרק 2: ******************************************************************** מתכון ורכיבים (...
בר-סקול |
| 11 חשיפות | 3/182
את פרויקט יין נטו יזם ומוביל רמי נעמן מיקב נעמן. היקבים המצטרפים לפרוייקט מתחייבים להשתמש ביינותיהם במינימום תוספים. רמי נעמן מספר בפגישה שנערכה באיש הענבים על הפרויקט ומטרתו. צילם ישראל פרקר. www.winesisrael.comהפוסט פרויקט יין נטו הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 16 חשיפות | 3/165
הכנת ליקר שזיפים מיובשים משזיפים שעברו ייבוש טבעי ללא חומר משמר משזיפים איכותיים ניתן לעשות ליקר מאוד מוצלח וטעים, תודה רבה לצבי שטארק מחנות מפעל “שזיפרון” שבהר מירון על הזדמנות הזאת! כבסיס לאלכוהול לקחתי...The post הכנת ליקר שזיפים מיובשים – טעימת שליבוביץ שזה ברנדי שזיפים של מזקקת שזיפרון appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 22 חשיפות | 3/175
The post בית הספר לעשיית יין מארח – 3.5 – 4.5 appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 10 חשיפות | 3/178
דרגת קושי – קל מספר סועדים – 5-6 זמן הכנה – 180 דקות אביזרים: סיר עמוק לבישול סיר עמוק נוסף קערת ערבוב מצרכים: 1+1/2 קילו נתחי צלי כתף בקר טרי שופרסל 4 כוסות מים...The post צלי כתף בבישול ארוך עם יין ובצלים, מוגש עם כדורי קניידלך appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 10 חשיפות | 3/169
פרק ראשון על הכנת משקה תמד MEAD (תיאוריה המלאה) יש הרבה תיאוריה בנושא משקאות לא מזוקקים כמו יין, בירה, תמד, סיידר וכו’ דבש מכוורת נגוהות: http://www.negohoney.co.il בפרק זה אני נוגע בכל ההיבטים של התהליך...הפוסט תמד MEAD, יין דבש, שיכר דבש, בירת דבש – תיאוריה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 11 חשיפות | 3/163
יין שני זה בעצם פתרון זול לקבל יין נוסף (מהקליפות ושאריות של היין) שהוא יהיה יותר קליל ותהליך תעבור יותר מהר (עד הביקבוק) ניתן חופשי לשלוט על רמת האלכוהוליות, מתיקות וסוכרים בהכנה (הרי אנחנו...The post יין שני – מה זה? משקה או תסיסה, לשתות או לזקק? appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 11 חשיפות | 3/171
הפוסט השקת יינות לבנים ורוזה בציר 2016 – “סוגרים חודש” ביקב שורק הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 10 חשיפות | 3/156
הכנת יין ביתי – הפרדה ומעיכה, תסיסה וסחיטה עם ענבי מרלו וקריניאן כל השלבים החשובים בעשיית יין בתנאים ביתיים ועם כלים יחסית פשוטים ונפוצים בכל בית
בר-סקול |
| 14 חשיפות | 3/163
הכנת מיץ ענבים בשיטה מסורתית הקדומה מכ-8 קילוגרמים של ענבים – כ-3 ליטר מיץ טבעיThe post הכנת מיץ ענבים טבעי ביתי לקידוש מענבי יין קריניאן בשיטה מסורתית appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 14 חשיפות | 3/164
Beställa Professional Viagra 100 mg Gradering 4.6 stjärnor, baserat på 127 användare röster En hälsosam kost är varierad och innehåller olika typer av protein och fett. ADRESSLäkartidningen, Box 5603, 114 86 Stockholm TELEFON08-790 33...The post Beställa Professional Viagra 100 mg appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
nimi |
| 16 חשיפות | 3/174
1/3 ברנדי 1/3 וויסקי 1/3 ג’ין 1/3 וודקה 1/3 רום 1/3 בורבון 1/3 קוואנטרו 1/3 ליים (עדיף טרי, אם לא אפשר חמוץ-מתוק) סודה עד סוף הכוס הוראות הכנה: לנער את האלכוהול עם קרח בשייקר...הפוסט איי קיי 47 (קלצ’ניקוב) הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 10 חשיפות | 3/153
« 1 2 3 (4) 5 6 7 ...
9 »
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.