נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: בר סקול

אתר המבוסס על ספר שהיה יוצא במהדורה מצומצמת לתלמידי קורסי בארמנים, מבוסס על נסיון של כ- 15 שנה במקצוע בעשרות פאבים ומועדונים שונים. את הספר כתב אחד מוותיקי הבאמנים בארץ, שזכה בפרסים, עבד בעשרות פאבים ומועדונים והוא חולק את נסיונו עם גולשי האתר | אל האתר | הזנה
עדכון: 29-12-2022 8:05:47 (עדכון)
| דירוג: 3/2008 ( 5 4 3 2 1 )
20/4/2016 8:39 בית הספר לעשיית יין מזמין אותך לסדנאות קצרות ומרתקות – סוגרים חודש ביקב שורק
3/1/2019 8:36 חזה אווז צלוי ברוטב תפוזים ויין אדום – טעים מרשים וקל
חזה אווז צלוי ברוטב תפוזים ויין אדום מעל פירה קרמי ששדרגנו בשומן אווז ושעועית ירוקה.הכוכב של המנה זה הרוטב ורק אחריו החזה אווז וזה כי הרוטב הוא זה שמאחד את הכל ביחד למנה מדהימה ביותר The post חזה אווז צלוי ברוטב תפוזים ויין אדום – טעים מרשים וקל appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 24 חשיפות | 3/185
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/6/2018 0:12 הכנת יין ביתי – תהליך מלא של הכנת יין רוזה ורדרד קרוי גם “יין סמוק” מענבי מוסקט אלכסנדרוני
תהליך מלא של הכנת יין רוזה ורדרד קרוי גם “יין סמוק” מענבי מוסקט אלכסנדרוני ענבים נקנו מכרם של אייל גולדינר במפגש של מזקקי ומכיני אלכוהול 2017 ליד יישוב עמיקם הפרדה ומעיכה, תסיסה וסחיטה מבצעים...The post הכנת יין ביתי – תהליך מלא של הכנת יין רוזה ורדרד קרוי גם “יין סמוק” מענבי מוסקט אלכסנדרוני appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 18 חשיפות | 2/190
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

25/2/2018 1:51 גראפה (צ’צ’ה) – הכנת תסיסה עם שמרים תרבותיים
הכנת משקה גראפה (Grappa) איטלקית או צ’צ’ה (Chacha) גרוזינית עם שמרים תרבותיים (שמרי אפייה יבשים) www.facebook.com/MashkeLChaim פרק 2: ******************************************************************** מתכון ורכיבים (–...
בר-סקול | | 11 חשיפות | 3/182
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

19/7/2017 14:21 פרויקט יין נטו
את פרויקט יין נטו יזם ומוביל רמי נעמן מיקב נעמן. היקבים המצטרפים לפרוייקט מתחייבים להשתמש ביינותיהם במינימום תוספים. רמי נעמן מספר בפגישה שנערכה באיש הענבים על הפרויקט ומטרתו. צילם ישראל פרקר. www.winesisrael.comהפוסט פרויקט יין נטו הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 16 חשיפות | 3/165
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

20/12/2018 8:07 הכנת ליקר שזיפים מיובשים – טעימת שליבוביץ שזה ברנדי שזיפים של מזקקת שזיפרון
הכנת ליקר שזיפים מיובשים משזיפים שעברו ייבוש טבעי ללא חומר משמר משזיפים איכותיים ניתן לעשות ליקר מאוד מוצלח וטעים, תודה רבה לצבי שטארק מחנות מפעל “שזיפרון” שבהר מירון על הזדמנות הזאת! כבסיס לאלכוהול לקחתי...The post הכנת ליקר שזיפים מיובשים – טעימת שליבוביץ שזה ברנדי שזיפים של מזקקת שזיפרון appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 22 חשיפות | 3/175
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

22/4/2019 14:33 בית הספר לעשיית יין מארח – 3.5 – 4.5
The post בית הספר לעשיית יין מארח – 3.5 – 4.5 appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 10 חשיפות | 3/178
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

18/3/2019 8:23 צלי כתף בבישול ארוך עם יין ובצלים, מוגש עם כדורי קניידלך
דרגת קושי – קל מספר סועדים – 5-6 זמן הכנה – 180 דקות אביזרים: סיר עמוק לבישול סיר עמוק נוסף קערת ערבוב מצרכים: 1+1/2 קילו נתחי צלי כתף בקר טרי שופרסל 4 כוסות מים...The post צלי כתף בבישול ארוך עם יין ובצלים, מוגש עם כדורי קניידלך appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 10 חשיפות | 3/169
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

12/10/2017 7:11 תמד MEAD, יין דבש, שיכר דבש, בירת דבש – תיאוריה
פרק ראשון על הכנת משקה תמד MEAD (תיאוריה המלאה) יש הרבה תיאוריה בנושא משקאות לא מזוקקים כמו יין, בירה, תמד, סיידר וכו’ דבש מכוורת נגוהות: http://www.negohoney.co.il בפרק זה אני נוגע בכל ההיבטים של התהליך...הפוסט תמד MEAD, יין דבש, שיכר דבש, בירת דבש – תיאוריה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 11 חשיפות | 3/163
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

24/10/2018 5:53 יין שני – מה זה? משקה או תסיסה, לשתות או לזקק?
יין שני זה בעצם פתרון זול לקבל יין נוסף (מהקליפות ושאריות של היין) שהוא יהיה יותר קליל ותהליך תעבור יותר מהר (עד הביקבוק) ניתן חופשי לשלוט על רמת האלכוהוליות, מתיקות וסוכרים בהכנה (הרי אנחנו...The post יין שני – מה זה? משקה או תסיסה, לשתות או לזקק? appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 11 חשיפות | 3/171
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

26/4/2017 5:38 השקת יינות לבנים ורוזה בציר 2016 – “סוגרים חודש” ביקב שורק
הפוסט השקת יינות לבנים ורוזה בציר 2016 – “סוגרים חודש” ביקב שורק הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 10 חשיפות | 3/156
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

6/11/2018 6:12 הכנת יין ביתי – הפרדה ומעיכה, תסיסה וסחיטה עם ענבי מרלו וקריניאן
הכנת יין ביתי – הפרדה ומעיכה, תסיסה וסחיטה עם ענבי מרלו וקריניאן כל השלבים החשובים בעשיית יין בתנאים ביתיים ועם כלים יחסית פשוטים ונפוצים בכל בית
בר-סקול | | 14 חשיפות | 3/163
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

20/10/2018 9:38 הכנת מיץ ענבים טבעי ביתי לקידוש מענבי יין קריניאן בשיטה מסורתית
הכנת מיץ ענבים בשיטה מסורתית הקדומה מכ-8 קילוגרמים של ענבים – כ-3 ליטר מיץ טבעיThe post הכנת מיץ ענבים טבעי ביתי לקידוש מענבי יין קריניאן בשיטה מסורתית appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 14 חשיפות | 3/164
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

13/2/2020 15:50 Beställa Professional Viagra 100 mg
Beställa Professional Viagra 100 mg Gradering 4.6 stjärnor, baserat på 127 användare röster En hälsosam kost är varierad och innehåller olika typer av protein och fett. ADRESSLäkartidningen, Box 5603, 114 86 Stockholm TELEFON08-790 33...The post Beställa Professional Viagra 100 mg appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
nimi | | 16 חשיפות | 3/174
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

30/3/2017 1:09 איי קיי 47 (קלצ’ניקוב)
1/3 ברנדי 1/3 וויסקי 1/3 ג’ין 1/3 וודקה 1/3 רום 1/3 בורבון 1/3 קוואנטרו 1/3 ליים (עדיף טרי, אם לא אפשר חמוץ-מתוק) סודה עד סוף הכוס הוראות הכנה: לנער את האלכוהול עם קרח בשייקר...הפוסט איי קיי 47 (קלצ’ניקוב) הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 10 חשיפות | 3/153
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.