נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: בר סקול

אתר המבוסס על ספר שהיה יוצא במהדורה מצומצמת לתלמידי קורסי בארמנים, מבוסס על נסיון של כ- 15 שנה במקצוע בעשרות פאבים ומועדונים שונים. את הספר כתב אחד מוותיקי הבאמנים בארץ, שזכה בפרסים, עבד בעשרות פאבים ומועדונים והוא חולק את נסיונו עם גולשי האתר | אל האתר | הזנה
עדכון: 29-12-2022 8:05:47 (עדכון)
| דירוג: 3/2001 ( 5 4 3 2 1 )
13/12/2018 7:43 מזקקת שליבוביץ שטארק במירון – “שזיפרון” חנות המפעל פירות יבשים
ביקור אצל צבי שטארק בעלים של מזקקת שליבוביץ וחנות המפעל של פירות יבשים “שזיפרון” הנמצא בהר מירון www.facebook.com/shezifron בשנתיים האחרונות צבי התחיל לזקק ולשווק שליבוביץ (סליבוביץ’ או שליבוביצה, צ’ויקה, פאלינקה) – משקה אלכוהולי נטול...The post מזקקת שליבוביץ שטארק במירון – “שזיפרון” חנות המפעל פירות יבשים appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 15 חשיפות | 3/142
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

20/12/2018 8:07 הכנת ליקר שזיפים מיובשים – טעימת שליבוביץ שזה ברנדי שזיפים של מזקקת שזיפרון
הכנת ליקר שזיפים מיובשים משזיפים שעברו ייבוש טבעי ללא חומר משמר משזיפים איכותיים ניתן לעשות ליקר מאוד מוצלח וטעים, תודה רבה לצבי שטארק מחנות מפעל “שזיפרון” שבהר מירון על הזדמנות הזאת! כבסיס לאלכוהול לקחתי...The post הכנת ליקר שזיפים מיובשים – טעימת שליבוביץ שזה ברנדי שזיפים של מזקקת שזיפרון appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 20 חשיפות | 3/163
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

27/12/2018 8:14 2 קילו אסאדו על העצם בבישול איטי ביין אדום! – קל טעים עסיסי ומרשים
מרכיבים: (ל – 6 מנות) 2 קילו אסאדו ( תיקחו 3 או יותר צלעות ותבקשו מהקצב שיחתוך לקוביות שיצא את כמות המנות הרצוי). חצי בקבוק יין אדום (לא משנה איזה, גם יין זול הולך...The post 2 קילו אסאדו על העצם בבישול איטי ביין אדום! – קל טעים עסיסי ומרשים appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 8 חשיפות | 2/130
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

3/1/2019 8:36 חזה אווז צלוי ברוטב תפוזים ויין אדום – טעים מרשים וקל
חזה אווז צלוי ברוטב תפוזים ויין אדום מעל פירה קרמי ששדרגנו בשומן אווז ושעועית ירוקה.הכוכב של המנה זה הרוטב ורק אחריו החזה אווז וזה כי הרוטב הוא זה שמאחד את הכל ביחד למנה מדהימה ביותר The post חזה אווז צלוי ברוטב תפוזים ויין אדום – טעים מרשים וקל appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 22 חשיפות | 3/174
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

10/1/2019 11:23 אסאדו בתנור בבירה ודבש
The post אסאדו בתנור בבירה ודבש appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 10 חשיפות | 3/138
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

17/1/2019 11:48 צלי כתף ברוטב יין אדום שכולם אוהבים
צלי כתף, רך ונימוח, ברוטב יין אדום שהולך נהדר עם אורז או ירקות צלויים בתנורThe post צלי כתף ברוטב יין אדום שכולם אוהבים appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 8 חשיפות | 3/146
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

24/1/2019 12:01 סנגריה חמה של מיקה
The post סנגריה חמה של מיקה appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 9 חשיפות | 3/147
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

31/1/2019 10:53 רותם ליברזון מבשלת פילה מוסר צרוב במחבת ברוטב של עגבניות יין לבן ובזילקים
מביאות את הים למטבח – רותם ליברזון מבשלת פילה מוסר צרוב במחבת ברוטב של עגבניות יין לבן ובזילקיםThe post רותם ליברזון מבשלת פילה מוסר צרוב במחבת ברוטב של עגבניות יין לבן ובזילקים appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 9 חשיפות | 3/153
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

7/2/2019 1:04 איך להכין שניצלונים בבלילת בירה – קל מהיר וטעים
The post איך להכין שניצלונים בבלילת בירה – קל מהיר וטעים appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 14 חשיפות | 3/165
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

14/2/2019 2:13 Chicken breast in bear tampur – חזה עוף בטמפורת בירה
The post Chicken breast in bear tampur – חזה עוף בטמפורת בירה appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 12 חשיפות | 3/170
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

13/3/2019 8:21 אוצרות יין 2019
מתחם “אוצרות יין”, בתערוכת היין סומלייה, הוקם על מנת לספק חשיפה ליקבים שבדרך כלל מדירים את רגלם מתערוכת היין הארצית. המיזם מאגד 12 יקבים ומציג 2 יינות של כל אחד מהם. זו הזדמנות מצוינת...The post אוצרות יין 2019 appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 11 חשיפות | 3/139
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

18/3/2019 8:23 צלי כתף בבישול ארוך עם יין ובצלים, מוגש עם כדורי קניידלך
דרגת קושי – קל מספר סועדים – 5-6 זמן הכנה – 180 דקות אביזרים: סיר עמוק לבישול סיר עמוק נוסף קערת ערבוב מצרכים: 1+1/2 קילו נתחי צלי כתף בקר טרי שופרסל 4 כוסות מים...The post צלי כתף בבישול ארוך עם יין ובצלים, מוגש עם כדורי קניידלך appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 10 חשיפות | 3/165
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

30/3/2019 13:03 אוצרות יין 2019
מתחם “אוצרות יין”, בתערוכת היין סומלייה, הוקם על מנת לספק חשיפה ליקבים שבדרך כלל מדירים את רגלם מתערוכת היין הארצית. המיזם מאגד 12 יקבים ומציג 2 יינות של כל אחד מהם. זו הזדמנות מצוינת...The post אוצרות יין 2019 appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 10 חשיפות | 3/150
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

8/4/2019 6:05 הכנת יין ביקב טפרברג – יינן ראשי שלמה שיקי ראוכברגר
הכנס השנתי של מכון התורה והארץ תשע”ט הכנס השנתי של המכון התורה והארץ שהתקיים השנה תשע”ט 2019 בנושא “יין ישמח לבב אנוש” ייצור היין – היבטים מקצועיים והלכתיים www.toraland.org.il שלמה (שיקי) ראוכברגר הוא יינן...The post הכנת יין ביקב טפרברג – יינן ראשי שלמה שיקי ראוכברגר appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 8 חשיפות | 3/201
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

22/4/2019 14:33 בית הספר לעשיית יין מארח – 3.5 – 4.5
The post בית הספר לעשיית יין מארח – 3.5 – 4.5 appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 10 חשיפות | 3/175
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.