נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: בר סקול

אתר המבוסס על ספר שהיה יוצא במהדורה מצומצמת לתלמידי קורסי בארמנים, מבוסס על נסיון של כ- 15 שנה במקצוע בעשרות פאבים ומועדונים שונים. את הספר כתב אחד מוותיקי הבאמנים בארץ, שזכה בפרסים, עבד בעשרות פאבים ומועדונים והוא חולק את נסיונו עם גולשי האתר | אל האתר | הזנה
עדכון: 29-12-2022 8:05:47 (עדכון)
| דירוג: 3/2001 ( 5 4 3 2 1 )
19/2/2018 3:37 הכנת תמד MEAD לא מבושל – לפי שיטת טרויניאק
טרויניאק (Trójniak) – תמד פולני המכיל כמות כפולה של מים לכל כמות דבש. הפעם אני מכין תמד לא מבושל וזה נותן עוד יותר טעמים של הדבש ו...
בר-סקול | | 11 חשיפות | 3/177
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

25/2/2018 1:51 גראפה (צ’צ’ה) – הכנת תסיסה עם שמרים תרבותיים
הכנת משקה גראפה (Grappa) איטלקית או צ’צ’ה (Chacha) גרוזינית עם שמרים תרבותיים (שמרי אפייה יבשים) www.facebook.com/MashkeLChaim פרק 2: ******************************************************************** מתכון ורכיבים (–...
בר-סקול | | 10 חשיפות | 3/175
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

24/6/2018 2:50 סוגרים חודש עם סדנאות בזק ביקב שורק
 בסוגרים חודש הקרוב נקיים סדנאות בזק סדנת טעימה עיוורת וסדנת בלנדים. מספר המקומות מוגבל. עלות למשתתף 30 ש”ח לסדנה. להרשמה דברו עם יעל : 050-9450844 לפרטים נוספים בואו לכאן – https://www.soreq.co.il/closing-monthThe post סוגרים חודש עם סדנאות בזק ביקב שורק appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 16 חשיפות | 3/186
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/6/2018 0:12 הכנת יין ביתי – תהליך מלא של הכנת יין רוזה ורדרד קרוי גם “יין סמוק” מענבי מוסקט אלכסנדרוני
תהליך מלא של הכנת יין רוזה ורדרד קרוי גם “יין סמוק” מענבי מוסקט אלכסנדרוני ענבים נקנו מכרם של אייל גולדינר במפגש של מזקקי ומכיני אלכוהול 2017 ליד יישוב עמיקם הפרדה ומעיכה, תסיסה וסחיטה מבצעים...The post הכנת יין ביתי – תהליך מלא של הכנת יין רוזה ורדרד קרוי גם “יין סמוק” מענבי מוסקט אלכסנדרוני appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 18 חשיפות | 2/188
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

20/10/2018 9:38 הכנת מיץ ענבים טבעי ביתי לקידוש מענבי יין קריניאן בשיטה מסורתית
הכנת מיץ ענבים בשיטה מסורתית הקדומה מכ-8 קילוגרמים של ענבים – כ-3 ליטר מיץ טבעיThe post הכנת מיץ ענבים טבעי ביתי לקידוש מענבי יין קריניאן בשיטה מסורתית appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 12 חשיפות | 3/158
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

24/10/2018 5:53 יין שני – מה זה? משקה או תסיסה, לשתות או לזקק?
יין שני זה בעצם פתרון זול לקבל יין נוסף (מהקליפות ושאריות של היין) שהוא יהיה יותר קליל ותהליך תעבור יותר מהר (עד הביקבוק) ניתן חופשי לשלוט על רמת האלכוהוליות, מתיקות וסוכרים בהכנה (הרי אנחנו...The post יין שני – מה זה? משקה או תסיסה, לשתות או לזקק? appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 10 חשיפות | 3/162
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

22/10/2018 9:45 עוף ביין לבן עם פטריות ונקניקיות
מתכונים של סבתא וילמה רגלי עוף מלח פלפל תבלין לעוף כף של מרק עוף של אוסם פטרוזיליה יין לבן פטריות נקניקיות של זוגלובק לגרד קליפה של לימוןThe post עוף ביין לבן עם פטריות ונקניקיות appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 11 חשיפות | 2/149
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

28/10/2018 11:00 יין ואוכל ההתאמה המושלמת
The post יין ואוכל ההתאמה המושלמת appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 10 חשיפות | 3/160
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

31/10/2018 7:05 הכנת סוכר אינברטי ללא רתיחה – פירוק סוכר מורכב לחד סוכרים פרוקטוז וגלוקוז
הכנת סוכר אינברטי – פירוק סוכר מורכב לחד סוכרים שהם פרוקטוז וגלוקוז מאוד מתאים בהכנת תסיסות ויכול להיות כפתרון זול ויעיל בהחלפת חד סוכרים יקרים יחסית לסלק סוקר המפורק לאותם מרכיבים. ניתן לפרק את...The post הכנת סוכר אינברטי ללא רתיחה – פירוק סוכר מורכב לחד סוכרים פרוקטוז וגלוקוז appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 14 חשיפות | 3/136
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

6/11/2018 6:12 הכנת יין ביתי – הפרדה ומעיכה, תסיסה וסחיטה עם ענבי מרלו וקריניאן
הכנת יין ביתי – הפרדה ומעיכה, תסיסה וסחיטה עם ענבי מרלו וקריניאן כל השלבים החשובים בעשיית יין בתנאים ביתיים ועם כלים יחסית פשוטים ונפוצים בכל בית
בר-סקול | | 12 חשיפות | 3/151
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

8/11/2018 23:22 עוף עם ערמונים יין אדום ופטריות
The post עוף עם ערמונים יין אדום ופטריות appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 11 חשיפות | 2/138
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

14/11/2018 6:23 זיקוק בירה והכנת בייר שנאפס – beer schnapps בירה מזוקקת עם דניאל אייזן
זיקקנו 70 ליטר בירה והכנו בייר שנאפס beer schnapps עם דניאל אייזן בירה לא מוצלחת, קצת חמוצה, ללא גוף, ללא גזים, פג תוקף? בשבילנו חומר גלם מוכן ומצוין לזיקוק! כמובן שבירה יותר טובה וטעימה...The post זיקוק בירה והכנת בייר שנאפס – beer schnapps בירה מזוקקת עם דניאל אייזן appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 6 חשיפות | 3/118
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

21/11/2018 6:35 גראפה (צ’צ’ה) בתסיסה עם סוכר אינברטי ושמרי שמפנייה תרבותיים
תהליך מלא של הכנת גראפה (צ’צ’ה) בתסיסה עם סוכר אינברטי ושמרי שמפנייה DV10 תרבותיים אני משתמש בקליפות של ענבים (גפת) שנשאר אצלי מהכנת יין את הסוכר אינברטי נותן טעמים ועדינות מסוימת לתוצר הסופי, תסיסה...The post גראפה (צ’צ’ה) בתסיסה עם סוכר אינברטי ושמרי שמפנייה תרבותיים appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 9 חשיפות | 3/137
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/11/2018 6:45 הכנת ערק עראק הארק תמרים – הכנת תסיסה מתמרים בשתי שיטות
הכנת תסיסה מתמרים (ערק תמרים ללא אניס) בשתי שיטות המתכון ל-5 קילו תמרים ללא הוספת סוכר: 1. להשרות במים פושרים 2. להוציא גרעינים 3. לטחון הכי דק שאפשר עם מטחנה 4. לכל קילו תמרים...The post הכנת ערק עראק הארק תמרים – הכנת תסיסה מתמרים בשתי שיטות appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 12 חשיפות | 3/147
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

6/12/2018 7:04 גראפה (צ’צ’ה) בתסיסה עם סוכר אינברטי ושמרי בר מענבי מרלו
תהליך מלא של הכנת גראפה (צ’צ’ה) בתסיסה עם סוכר אינברטי ושמרי בר מענבי מרלו  The post גראפה (צ’צ’ה) בתסיסה עם סוכר אינברטי ושמרי בר מענבי מרלו appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 9 חשיפות | 3/128
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.