בלוג עדכונים: בר סקול
אתר המבוסס על ספר שהיה יוצא במהדורה מצומצמת לתלמידי קורסי בארמנים, מבוסס על נסיון של כ- 15 שנה במקצוע בעשרות פאבים ומועדונים שונים. את הספר כתב אחד מוותיקי הבאמנים בארץ, שזכה בפרסים, עבד בעשרות פאבים ומועדונים והוא חולק את נסיונו עם גולשי האתר |
אל האתר |
הזנה
עדכון: 29-12-2022 8:05:47
(
עדכון)
| דירוג:
3/1996
(
5
4
3
2
1
)
יינן יקב יתיר , ערן גולדווסר , מספר על היינות פטי וורדו 2013 ויין הדגל של היקב, יער יתיר 2013. צילם ישראל פרקר בפברואר 2017הפוסט היינן ערן גולדווסר על יער יתיר ופטי וורדו הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 7 חשיפות | 3/81
טרנד חדש בתחום תרבות הפנאי הוא טרנד סדנאות הקפה המבוקשות שהתפשט בכל רחבי הארץ. רובנו שותים מספר כוסות קפה ביום. יש לנו את סוג הקפה שאליו התרגלנו. אך פעם במספר חודשים אנחנו מרגישים את...הפוסט סדנת קפה לתושבי חיפה והסביבה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 7 חשיפות | 3/85
היינן גולן פלם מספר על יקב פלם, שבצומת אשתאול, ועל יינותיו. צילם ישראל פרקר www.winesisrael.comהפוסט ביקור ביקב פלם הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 11 חשיפות | 3/93
הפוסט טעימת יינות זניים ב “סוגרים חודש” ביקב שורק הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 11 חשיפות | 3/87
פרק 1 מדבר על הכנת משקה גראפה (Grappa) איטלקית או צ’צ’ה (Chacha) גרוזינית חלק הראשון מתייחס לנושא הכנת תסיסה של גראפה ותהליך התססה שלה עם שמרי בר טבעים של הענבים www.facebook.com/MashkeLChaim ******************************************************************** מתכון ורכיבים...הפוסט גראפה (Grappa) או צ’צ’ה (Chacha) – הכנת תסיסה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 10 חשיפות | 3/123
1/3 ברנדי 1/3 וויסקי 1/3 ג’ין 1/3 וודקה 1/3 רום 1/3 בורבון 1/3 קוואנטרו 1/3 ליים (עדיף טרי, אם לא אפשר חמוץ-מתוק) סודה עד סוף הכוס הוראות הכנה: לנער את האלכוהול עם קרח בשייקר...הפוסט איי קיי 47 (קלצ’ניקוב) הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 9 חשיפות | 3/142
אסף ודר’ יאיר מרגלית מספרים על יקב מרגלית ועל יינותיו החדשים. צילם ישראל פרקרהפוסט עם אסף ודר’ יאיר מרגלית מיקב מרגלית הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 8 חשיפות | 3/266
שחר זיו מספר על הקונספט החדש של חנות היין והאלכוהול “משקאות משיח”, שבראשון לציון. כל היינות שבחנות הם כשרים, וכל יין הנמכר בחנות עבר בחינת טעימה. רק הטובים ואלה המתומחרים הגיונית, מוצעים למכירה. צילם...הפוסט חדש במשקאות משיח הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 13 חשיפות | 3/96
1/2 וודקה 1/2 אמארטו 1/2 תערובת סאוור (חמוץ-מתוק) 1/2 מיץ אננס הוראות הכנה: לנער בשייקר עם קרח ולסנן לכוס שוט של שתי מנות.הפוסט צ’יל אמארטו הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 8 חשיפות | 3/85
סיור עם היינן אור נדבך בחצר יקב תבור. צילם ישראל פרקר. www.winesisrael.comהפוסט סיור בחצר יקב תבור הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 10 חשיפות | 3/89
קוקטייל רצחני עם תכולת אלכוהול גבוהה, כוס אחת תשאיר אתכם במצב חייזרי בעלילהפוסט חייזר הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 8 חשיפות | 3/155
הכנת ליקר דומדמניות שחורות לפי שיטה מאוד מושקעת שמאפשרת לנו לקבל מקסימום טעם וצבע מהפרי. השיטה הזאת מתאימה לכל פרות יער שיש להם קליפה. במשך השרייה אל תוך הפרות דרך קליפה נכנס אלכוהול ובמיוחד...הפוסט הכנת ליקר דומדמניות שחורות – שיטה מושקעת שמתאימה לפרות יער עם קליפות הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 8 חשיפות | 3/124
היינן צביקה פנטי מספר על יקב אליגוטה, הממוקם במושב גן יאשיה שבעמק חפר ועל יינותיו. צילם ישראל פרקר www.winesisrael.com יקב אליגוטה הוקם במושב גן יאשיה בעמק חפר במשק של בתיה וצביקה פנטי. צביקה הוא...הפוסט ביקור ביקב אליגוטה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 15 חשיפות | 3/202
ליקר לימונצ’לו (Limoncello) המפורסם בהכנה ביתית על בסיס אלכוהול (תזקיק רקטיפיקציה) ביתי בעל 92 אחוז אלכוהול – פרק 2 רכיבים (להכנת 1.5 ליטר של ליקר): שיטה הקלאסית: 10-12 לימונים צהובים כהל 92 אחוז – 400...הפוסט הכנת ליקר לימונצ’לו (Limoncello) קלאסי ולפי שיטת רטאפיה (Ratafia) הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 7 חשיפות | 3/102
הפוסט השקת יינות לבנים ורוזה בציר 2016 – “סוגרים חודש” ביקב שורק הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 8 חשיפות | 3/145
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.