נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: בר סקול

אתר המבוסס על ספר שהיה יוצא במהדורה מצומצמת לתלמידי קורסי בארמנים, מבוסס על נסיון של כ- 15 שנה במקצוע בעשרות פאבים ומועדונים שונים. את הספר כתב אחד מוותיקי הבאמנים בארץ, שזכה בפרסים, עבד בעשרות פאבים ומועדונים והוא חולק את נסיונו עם גולשי האתר | אל האתר | הזנה
עדכון: 29-12-2022 8:05:47 (עדכון)
| דירוג: 3/1996 ( 5 4 3 2 1 )
18/3/2017 17:28 היינן ערן גולדווסר על יער יתיר ופטי וורדו
יינן יקב יתיר , ערן גולדווסר , מספר על היינות פטי וורדו 2013 ויין הדגל של היקב, יער יתיר 2013. צילם ישראל פרקר בפברואר 2017הפוסט היינן ערן גולדווסר על יער יתיר ופטי וורדו הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 7 חשיפות | 3/81
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

22/3/2017 2:59 סדנת קפה לתושבי חיפה והסביבה
טרנד חדש בתחום תרבות הפנאי הוא טרנד סדנאות הקפה המבוקשות שהתפשט בכל רחבי הארץ. רובנו שותים מספר כוסות קפה ביום. יש לנו את סוג הקפה שאליו התרגלנו. אך פעם במספר חודשים אנחנו מרגישים את...הפוסט סדנת קפה לתושבי חיפה והסביבה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 7 חשיפות | 3/85
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

23/3/2017 8:02 ביקור ביקב פלם
היינן גולן פלם מספר על יקב פלם, שבצומת אשתאול, ועל יינותיו. צילם ישראל פרקר www.winesisrael.comהפוסט ביקור ביקב פלם הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 11 חשיפות | 3/93
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

26/3/2017 11:51 טעימת יינות זניים ב “סוגרים חודש” ביקב שורק
הפוסט טעימת יינות זניים ב “סוגרים חודש” ביקב שורק הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 11 חשיפות | 3/87
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

28/3/2017 8:15 גראפה (Grappa) או צ’צ’ה (Chacha) – הכנת תסיסה
פרק 1 מדבר על הכנת משקה גראפה (Grappa) איטלקית או צ’צ’ה (Chacha) גרוזינית חלק הראשון מתייחס לנושא הכנת תסיסה של גראפה ותהליך התססה שלה עם שמרי בר טבעים של הענבים www.facebook.com/MashkeLChaim ******************************************************************** מתכון ורכיבים...הפוסט גראפה (Grappa) או צ’צ’ה (Chacha) – הכנת תסיסה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 10 חשיפות | 3/123
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

30/3/2017 1:09 איי קיי 47 (קלצ’ניקוב)
1/3 ברנדי 1/3 וויסקי 1/3 ג’ין 1/3 וודקה 1/3 רום 1/3 בורבון 1/3 קוואנטרו 1/3 ליים (עדיף טרי, אם לא אפשר חמוץ-מתוק) סודה עד סוף הכוס הוראות הכנה: לנער את האלכוהול עם קרח בשייקר...הפוסט איי קיי 47 (קלצ’ניקוב) הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 9 חשיפות | 3/142
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

1/4/2017 16:50 עם אסף ודר’ יאיר מרגלית מיקב מרגלית
אסף ודר’ יאיר מרגלית מספרים על יקב מרגלית ועל יינותיו החדשים. צילם ישראל פרקרהפוסט עם אסף ודר’ יאיר מרגלית מיקב מרגלית הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 8 חשיפות | 3/266
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

4/4/2017 12:43 חדש במשקאות משיח
שחר זיו מספר על הקונספט החדש של חנות היין והאלכוהול “משקאות משיח”, שבראשון לציון. כל היינות שבחנות הם כשרים, וכל יין הנמכר בחנות עבר בחינת טעימה. רק הטובים ואלה המתומחרים הגיונית, מוצעים למכירה. צילם...הפוסט חדש במשקאות משיח הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 13 חשיפות | 3/96
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

8/4/2017 22:12 צ’יל אמארטו
1/2 וודקה 1/2 אמארטו 1/2 תערובת סאוור (חמוץ-מתוק) 1/2 מיץ אננס הוראות הכנה: לנער בשייקר עם קרח ולסנן לכוס שוט של שתי מנות.הפוסט צ’יל אמארטו הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 8 חשיפות | 3/85
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

6/4/2017 10:39 סיור בחצר יקב תבור
סיור עם היינן אור נדבך בחצר יקב תבור. צילם ישראל פרקר. www.winesisrael.comהפוסט סיור בחצר יקב תבור הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 10 חשיפות | 3/89
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

12/4/2017 1:56 חייזר
קוקטייל רצחני עם תכולת אלכוהול גבוהה, כוס אחת תשאיר אתכם במצב חייזרי בעלילהפוסט חייזר הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 8 חשיפות | 3/155
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

16/4/2017 1:21 הכנת ליקר דומדמניות שחורות – שיטה מושקעת שמתאימה לפרות יער עם קליפות
הכנת ליקר דומדמניות שחורות לפי שיטה מאוד מושקעת שמאפשרת לנו לקבל מקסימום טעם וצבע מהפרי. השיטה הזאת מתאימה לכל פרות יער שיש להם קליפה. במשך השרייה אל תוך הפרות דרך קליפה נכנס אלכוהול ובמיוחד...הפוסט הכנת ליקר דומדמניות שחורות – שיטה מושקעת שמתאימה לפרות יער עם קליפות הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 8 חשיפות | 3/124
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

21/4/2017 12:08 ביקור ביקב אליגוטה
היינן צביקה פנטי מספר על יקב אליגוטה, הממוקם במושב גן יאשיה שבעמק חפר ועל יינותיו. צילם ישראל פרקר www.winesisrael.com יקב אליגוטה הוקם במושב גן יאשיה בעמק חפר במשק של בתיה וצביקה פנטי. צביקה הוא...הפוסט ביקור ביקב אליגוטה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 15 חשיפות | 3/202
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

23/4/2017 6:29 הכנת ליקר לימונצ’לו (Limoncello) קלאסי ולפי שיטת רטאפיה (Ratafia)
ליקר לימונצ’לו (Limoncello) המפורסם בהכנה ביתית על בסיס אלכוהול (תזקיק רקטיפיקציה) ביתי בעל 92 אחוז אלכוהול – פרק 2 רכיבים (להכנת 1.5 ליטר של ליקר): שיטה הקלאסית: 10-12 לימונים צהובים כהל 92 אחוז – 400...הפוסט הכנת ליקר לימונצ’לו (Limoncello) קלאסי ולפי שיטת רטאפיה (Ratafia) הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 7 חשיפות | 3/102
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

26/4/2017 5:38 השקת יינות לבנים ורוזה בציר 2016 – “סוגרים חודש” ביקב שורק
הפוסט השקת יינות לבנים ורוזה בציר 2016 – “סוגרים חודש” ביקב שורק הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 8 חשיפות | 3/145
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.