בלוג עדכונים: אוכל - מסעדות
חיים כהן חוגג לדיקסי שלו 30 ומארח את ההמבורגר המפורסם מצפון הארץ, שני שווקי איכרים שווים (כן, זה אחד הדברים החיוביים הבודדים מהתקופה הנוראית הזאת), שף ותפריט חדש לפר דרייר היפואית ועוד חדשות אוכל. מחילה ממי שרעב במיוחד
| 4 חשיפות | 3/7
נכון שיש מבול של בתי פטיסרי ובייקרי שווים שנפתחים כל הזמן, אבל מקום שמוביל קונדיטור מוערך כמו ערן שוורצבורד שהוא גם כשר וגם מחוץ לתל אביב? זה כבר לא משהו שקורה כל יום. עכשיו רק נקווה שזה יחזיק מעמד יותר מזמן מהמקום בשרונה מרקט, כי פיתחנו חתיכת תיאבון
| 3 חשיפות | 3/8
מתוקו אומנם ממוקמת באזור קצת קשוח בדרום תל אביב, אבל אם תתגברו על זה תגלו ממלכת מתוקים מוגזמת של עוגיות טריות ורכות, ויש אפילו סיכוי שאתם מכירים את מי שעומדת מאחורי המקום
| 4 חשיפות | 3/9
לא עובר שבוע מבלי שקציצה חדשה מתסיסה את ביצת הקולינריה המקומית, וכעת ההמבורגר הטרנדי החדש שנכנס לזירה התל אביבית הוא גרינברג בורגר באזורי ח"ן. את המקום מובילים אליאב גולדנברג, השף הראשי של גרקו ואורי עשת, בנו של צביקי עשת ושף צעיר עם ניסיון בין לאומי בקופנהגן ויוון
| 3 חשיפות | 3/10
אוליברי היא מסעדה איטלקית שמגישה אוכל סיציליאני, ובכך מבדלת את עצמה מרוב המסעדות האיטלקיות הרבות מספור בארץ. אז מה כדאי לאכול שם, וכמה זה עולה?
| 3 חשיפות | 3/9
מיד עם הכניסה לגרינברג בורגר מבינים שזה מקום של מקצוענים, ובכל זאת - למרות שההמבורגר עצמו טוב מאוד - יש יותר ממנה אחת בתפריט שמעוררת סימני שאלה. השאלה הכי בוערת מבחינתנו: עד מתי מזללות ארצנו ינסו לגרום לצ'יפס מתובל לקרות?
| 3 חשיפות | 2/7
בזמן שסניף האם של המבורגר הסמטה במטולה סגור, הסניף החדש בתל אביב מצליח לבלוט לטובה בין לא מעט קציצות מדוברות ולא מעט פתיחות חדשות. בין היתר בזכות מנת סמאש מעולה, רטבים כיפיים ולחמנייה מיוחדת
| 3 חשיפות | 3/9
נכון שיש מנת שניצל בפיתה מפורסמת בגבעתיים, אבל כבר כמה חודשים טובים שפועל עוד מקום ששווה ביקור: השניצל בגבעתיים. יש במקום גם קבב, מרגז ומעורב שנראים אחלה, אבל הלכנו עם השניצל ואנחנו ממש לא מתחרטים
| 3 חשיפות | 3/9
חצי שנה הוא כבר פתוח, הבית קפה פטיסרי הזה, ואיכשהו רק עכשיו שמענו עליו – והכל בזכות טוסט אקסטרה מושחת שחרך את הרשת ומוגש רק שם. סיפור שהתחיל בפודי חרוץ תושב העיר, שגילה שבכל הרחוב הראשי של העיר שלו אין אפילו בית קפה אחד
| 7 חשיפות | 3/17
הכניסה לסופר המזרח, החדשה מבית הבעלים של ג'קו סטריט הכשרה, היא בכלל מעין מכולת אסייתית – אבל מאחורי ההסוואה המושלמת הזו מסתתרת מסעדה אמיתית, גדולה וסופר מרשימה, שמציעה אוכל פאן אסייתי כשר ומגוון להפליא. גימיק? אולי, אבל איזה יופי של גימיק. פלא שכבר יש רשימת המתנה של שלושה חודשים?
| 4 חשיפות | 3/15
בדיוק 3 שנים אחרי פתיחת בית המאפה שלהן בסלמה, אנה שפירו ומיכל בוטון מגיעות עם עמיתה למוזיאון העיר תל אביב-יפו בכיכר ביאליק. המאפים הפופולריים יזרמו לכאן טריים מסלמה, אבל יהיו גם חידושים טעימים והרבה מקומות ישיבה בחצר המהממת. לא מספיק הדלקנו? אוקיי, אז גם פתוח בשבת
| 5 חשיפות | 2/15
אליעד דנון חוזר מסיבוב אצל אסף גרניט אל המסעדנים שאיתם התחיל את הדרך, מחנה אסאדה הירושלמית מתרחבת למודיעין, ויש גם חנות חדשה למאפיית לחמים, בית קלייה ענקי חדש ברמת גן ועוד. חדשות האוכל של השבוע
| 6 חשיפות | 3/16
לפני 4 חודשים שנדמים עכשיו כנצח טעמנו את נקניקיות הבראטוורסט של רידיפיין מיט בחגיגות האוקטוברפסט שנערכו באותו זמן, והתלהבנו מהן ללא כל הסתייגות. עכשיו הן מגיעות סוף סוף למרכולים, מה שאפשר לנו לבדוק איך הן עומדות בציפיות בלי כל הרוח והצלצולים. והן עומדות
| 2 חשיפות | 3/9
כשנתיים אחרי סגירת מסעדת צפרה, גם המסעדה של שף אבי קונפורטי טופולופומפו תיסגר בסוף פברואר הקרוב אחרי קרוב ל-11 שנות פעילות: "דרקון האש שלנו פורס כנפיים, רושף ונושף ועף חופשי אל השמיים"
| 2 חשיפות | 3/9
לא רק שהשף הצעיר שחר בן גלים מכין כאן מגוון פסטות טריות, הן גם נמכרות במחירים שפויים. תכירו את בר האוכל החדש על רחוב דיזנגוף, שכבר בתקופת ההרצה שלו מלא כל ערב. לא לדאוג, יש גם פיצה ובהמשך יהיו אפילו עוד יותר
| 1 חשיפות | 3/5
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.