בלוג עדכונים: אוכל - המטבח
לא, אנחנו לא מגזימים. כשנתקלנו בבלוג המופלא של שקמה יעקבי, TivonEat, תכף ידענו שמצאנו קסם אמיתי: הכריכים האלה, בהשראת בנטו יפני, גם נראים נהדר, גם הכי פשוטים להכנה, וכאילו זה לא מספיק - הם גם טבעוניים למהדרין. התאהבנו
| 12 חשיפות | 3/156
העולם נחלק לשניים: אלה שברור להם שאורז חייב להישטף לפני הבישול, ואלה שאין להם שום ספק שאורז יוצא מעולה כשמעבירים אותו ישר מהשקית לסיר. בניגוד לרוב הקונפליקטים בחיים, כשנוגע לשטיפת אורז האמת היא לא איפשהו באמצע
| 20 חשיפות | 3/257
איזה שמן הכי מומלץ לטיגון, אילו מזונות ממש אסור לטגן והאם טיגון עמוק זה באמת כזה גרוע? תכינו את המחבתות
| 14 חשיפות | 3/135
מיכל לויט נסעה עד יפן וחזרה עם כל הסודות של מסורת ההחמצה היפנית: משיטות עתיקות של נזירי שינטו, דרך החמצה בשבבי דגים ועד לשיטה גאונית ופשוטה להחמצה בשקית אטומה, שאף אחד לא צריך לדעת עליה חוץ מכם. בכל זאת, מדובר בסוד יפני שמור
| 11 חשיפות | 3/238
עם יד על הלב, נכון שגם אתם מפחדים מעבודה עם בצק שמרים? האמת היא שאנחנו מבינים אתכם - אבל ממש אין סיבה. הנה עצות וטיפים שיהפכו את הכל לברור ופשוט יותר, והכי חשוב - יוציאו הכל מהתנור מריח נפלא וטעים פצצות
| 21 חשיפות | 3/159
ארוע ההשקה החגיגי של סוגת חשף לראשונה את סדרת "ארוחה ברגע" - סדרת ארוחות אישיות, מזינות וטעימות שפונה לכולם, כולל שומרי כשרות וצמחוניים
| 14 חשיפות | 3/143
אנחנו אנשים שאוהבים את זה פשוט, בלי קשקושים מיותרים, אבל במקרה הזה מדובר במנה שלא רק נראית כמו דוגמנית - היא גם טעימה כמו שרק שילוב מושלם של פטריית ענק, גאודה וביצה עין יכול להיות. חשבתם שהטריק הזה מצליח רק לאחרים? תראו, זה הצליח גם לנו!
| 19 חשיפות | 3/168
יש דברים שפשוט ברור לנו מראש שהם כיף גאוני וטהור. קחו למשל מכשיר שאופה כפות מאיזה בצק שבא לכם תוך 3 דקות בלבד. בזמן שהוא יעשה את דרכו לחנויות, אנחנו פשוט נשב פה ונפנטז: כרגע אנחנו מתלבטים אם להתחיל במרק כתום וסמיך או בקצפת עם תותים
| 20 חשיפות | 3/153
רק לעתים מאוד נדירות אנחנו פוגשים בספר בישול שכל מה שאנחנו מכינים ממנו מצליח, וב"מצליח" אנחנו מתכוונים ליוצא מעלף. הספר החדש של ארז קומרובסקי הוא אחד כזה - הנה 3 מתכונים מתוכו, שתוכלו לבדוק בעצמכם
| 13 חשיפות | 3/142
העולם נחלק לשלוש קבוצות: אלה שאוהבים מתוק ויכולים לזהות טירמיסו תפוזים גם מתוך שינה, אלה שאוהבים מתוק כי יש בו סוכר, ולא משנה מה עוד, ואותם עלובי החיים שלא מתחברים למתוק, שעליהם אין לנו מה להגיד. אז לאיזו קבוצה אתם שייכים?
| 15 חשיפות | 3/151
זה מוגזם, זה מושחת, זה אמריקאי, אבל תראו לנו את הבן אדם שנשאר אדיש אל מול התמונות של המילקשייקים האלה, שאנשים בניו יורק שורדים בשבילם תור של ארבע וחצי שעות. מזל שאנחנו מכירים את מיכל נתניהו, שבדיוק נמצאת בסביבה והתנדבה לטעום את הפלא בעצמה, ושרדה כדי לספר
| 11 חשיפות | 3/163
השבוע החלטנו לנסות בבית את המתכון הכי קל שמצאנו לפאדג' חמאת בוטנים. לקחנו את מה שצריך (וזה ממש לא הרבה), עשינו מה שצריך - וכמובן צילמנו, כדי שתוכלו לראות גם. התוצאה? מתוקה כמו המוות, אבל וואללה שווה
| 20 חשיפות | 3/214
אוהבי אבוקדו - זהו שחר של יום חדש: היינו מסתפקים בעובדה שהפרי הקרמי, העשיר והכל כך טעים הזה הוא גם בריא ומזין ואומרים דיינו, אבל בדיוק עכשיו גילינו שהגלעין שלו אפילו עוד יותר בריא ושאפשר לאכול גם אותו. איך בדיוק? ברגישות ובנחישות
| 15 חשיפות | 3/129
כשאומרים לנו שמדובר בשילוב של שמן זית וקנולה אנחנו מדמיינים משהו סביב החצי חצי. במציאות, מסתבר שמדובר בנגיעת שמן זית (10%) בים של שמן קנולה (90%), וזו רק דוגמה אחת מיני רבות. אז איך זה שהחברות עדיין לא מחויבות לשקיפות בתוויות שעל גבי המוצרים?
| 15 חשיפות | 3/165
תשכחו מכל מה שידעתם על אוכל בריטי! אה, לא ידעתם כלום? זה בסדר, גם מיכל לויט לא. פאי רועים אחד אחרי, והנה היא כבר חוזרת עם מתכון עשיר ומסורתי וגם סיפור עם מוסר השכל על גאווה, שאריות ודעה קדומה
| 22 חשיפות | 3/226
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.