בלוג עדכונים: אוכל - המטבח
זו בסך הכל ביצה, אבל כמה רעש היא עושה: בריאה - אבל על הקליפה יש חיידקים, קשה – אבל אנחנו רוצים חלמון נוזלי, מקושקשת מהירה – אבל היא אף פעם לא יוצאת פלאפית כמו בסרטים, ועוד לא החלטנו אם חופש, אורגני או אומגה 3. נהיה לכם סלט ביצים? מצאנו מומחים אמיתיים שיעשו לכם סדר
| 8 חשיפות | 3/28
מקדש המבורגרים חדש שהוא גן עדן לקרניבורים, מסעדה יפנית מבטיחה מבית R2M, המסעדה החדשה של זוכה "מאסטר שף", שוק הכרמל שוב מתעורר לחיים והיפנית המענגת שמככבת פעם נוספת ברשימה. אלו הן 10 המסעדות שאתם חייבים להכיר עם תחילת השנה האזרחית החדשה
| 15 חשיפות | 3/108
אנחנו אוהבים לבשל, ברור, אבל אפילו יותר מזה אנחנו אוהבים לדעת שלא משנה מה - בכל רגע נתון אנחנו נמצאים מרחק הפשרה ממרק עשיר וטוב. כדי שזה יוכל לקרות, אספנו כאן את המתכונים הכי טובים למרקים שאין בהם תפוחי אדמה, מוצרי חלב או שאר מרכיבים שההקפאה אינה יפה להם. יאללה, שיהיה בתיאבון
| 5 חשיפות | 3/24
אתם כבר לא בני 3, ובאמת שאין צורך שיקלפו לכם את המלפפון או התפוח שאתם כל כך אוהבים. למעשה, הקליפות של רוב הירקות והפירות מכילים המון מרכיבים מזינים, כמו ויטמינים ונוגדי חמצון, וכדאי שתתחילו לצרוך אותן באופן קבוע. הכי חשוב? לא לשכוח לשטוף אותם היטב
| 6 חשיפות | 2/36
הפרוזדור שמוביל לשער העלייה למטוס הוא כנראה המקום הכי תלוש ובודד בעולם. מיכל לויט עושה שוב את הקו תל-אביב-ברה, תוהה באיזו מהן הבית שלה נמצא ומוצאת אותו במרק מינסטרונה שלוקח גם מכאן וגם משם
| 10 חשיפות | 3/52
סלט ירקות חורף שאתם חייבים לאמץ, פלאפל פטריות אפוי, פנקייק נוטלה ממכר ועוד
| 8 חשיפות | 3/33
אחרי שגונבו לאוזנינו שמועות על כך שבקערה אחת של מרק ראמן יש לא פחות מ-1,000 קלוריות - 1,000 קלוריות! - החלטנו לצאת במסע עיקש כדי להוכיח שמדובר בהגזמה מרושעת ופראית. השורה התחתונה: נאמר זאת כך, מוטב שלא היינו נכנסים לזה מלכתחילה
| 12 חשיפות | 3/212
אתם מקפידים לאכול בריא ונזהרים לא לנשנש יותר מדי דברים טעימים. אבל האם אתם באמת יודעים כמה קלוריות יש בכל אחד מהמאכלים האלה? גלו אם אתם צורכים יותר קלוריות ממה שתכננתם, ואם יש פינוקים שנמנעתם מהם בלי לדעת שהם דווקא מתאימים לתזונה שלכם
| 8 חשיפות | 3/108
ממרק הריבוליטה ועד עוגיות קנטוצ'יני - עם המון קטניות, בשר ציד וירקות על הדרך. יצאנו להכיר את המטבח הטוסקני מקרוב, וגילינו איך תרבות של מחסור יכולה ליצור את אחד המטבחים הכי טעימים ומגרים שיש
| 3 חשיפות | 3/38
כמה זמן יחזיקו עלים ירוקים וחסה טרייה? איפה כדאי לאחסן בצל? ואיך הכי נכון לזרז הבשלה של אבוקדו? אחרי ששאלנו את עצמנו לא מעט שאלות, ניסינו, זרקנו והצלנו - נטע-חן ליבנה עושה סדר בכללי האחסון של פירות וירקות
| 17 חשיפות | 3/202
חתיכות ביצה על קירות המטבח במקרה הטוב, מים רותחים ישר בפרצוף שלכם במקרה הרע: מסתבר שחימום קצר במיקרוגל הופך ביצה קשה תמימה לסוג של רימון יד עשוי חלבונים ואדי מים לוהטים. למה זה קורה ואיך זה נראה? אנחנו לא ממליצים לנסות, אבל איזה כיף שיש מספיק אנשים שכבר עשו את זה וגם טרחו לצלם
| 15 חשיפות | 3/97
גם אם הוא לא מנופף בזה, לכל מי שמי שבאמת אוהב פירה (כלומר, בני האנוש) יש העדפה חד משמעית למרקם שבו יקבל את הפירה שלו. חלק מעדיפים אותו אוורירי (נו ברור!), חלק מעדיפים שיהיו בו גושים קטנים, ופגשנו אפילו אנשים שהכי נמשכים לפירה שלהם כשהוא חלק וצמיגי (לכו תבינו). איך מכינים כל אחד מאלה? בואו תראו
| 9 חשיפות | 3/78
הגעתם למקום הנכון. לביבות תפוחי אדמה, לביבות בטטה, וגם לביבות קישואים, לביבות גבינות, לביבות ירק ושילובים אחרים - מטוגנים ואפויים. העיקר שיהיה חנוכה שמח
| 11 חשיפות | 3/149
מצד אחד: מתמודד מנוסה ובעל תיאבון מטעם מסעדת יומנגס המוגזמת. מצד שני: שלושה מתמודדים שבטוחים שהם יכולים לעמוד במשימת הזלילה. הכמות אותה כמות, והאתגר? תחרות אכילת סופגניות והמבורגרים בזמן מוקצב. התוצאה: אתם חייבים לראות כדי להאמין. לא לבעלי לב חלש וקיבה רגישה
| 6 חשיפות | 3/40
זה הזמן להניח בצד את ייסורי המצפון, ולנצל את השמן שגם ככה מתחמם לכם בסיר על הכיריים
| 8 חשיפות | 3/47
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.