בלוג עדכונים: אוכל - המטבח
כשמדברים עם אבי ביטון על ההכנות שלו לשבועות, לא עובר רגע ורוטב הבשמל עולה בשיחה. אחרי הכל זה הגיוני - מרגע שיש לכם סיר בשמל מוכן, הדרך להמון מנות חלביות ומעולות עם טעם חמאה נהדר כבר סלולה לפניכם. רוצים דוגמה? הנה 3, וזו רק ההתחלה
| 7 חשיפות | 3/98
אוהבים יין ואוכל משובח? יקב סלקטו בטוסקנה מציע לכם את השילוב המושלם הזה, בינות לגבעות ירוקות עם אווירה שיש רק באיטליה. שיתוף פעולה שמתקיים בימים אלה בין סלקטו ויקב תבור הופך את החוויה הזאת למעניינת הרבה יותר. אז איפה אתם נכנסים לתמונה?
| 3 חשיפות | 3/37
אפויות, צוננות, עם פירורים, עם פירות ועם שוקולד - אספנו לכם את המתכונים הכי שווים לכל עוגות הגבינה שאתם יכולים להעלות על דעתכם. כל מה שנשאר לכם הוא לפנות זמן, להתארגן על מצרכים ופרטנרים, ולצאת לעבודה. בהצלחה וחג שמח
| 3 חשיפות | 3/25
כשמדובר בעוגות גבינה, אנחנו לא סומכים על פחות מהאופים הכי מקצועיים שיש. אז פנינו לנטלי לוין, היא עוגיו.נט, כדי שתעשה את מה שזה לא יהיה שהיא עושה שיגרום לנו להפציץ בשבועות הקרוב עם עוגת גבינה מהחלומות, ואלה הטיפים שהיא נתנה לנו
| 3 חשיפות | 4/13
עוף שאנחנו מבטיחים שלא טעמתם כמוהו, מג'דרה שאנחנו משוכנעים שתהפוך לקבועה על שולחנכם, וגם סלט עגבניות ועשבים חריף ופיתות ביתיות, מהסוג שמכינים על מחבת. עכשיו תגידו אתם, מה ארוחת שבת צריכה יותר מזה? (התשובה היא כמובן עוגה, אבל אל תדאגו, גם זה יש)
| 6 חשיפות | 2/32
האורחים הפתיעו? ציפיתם לארבעה והגיעו עשרה? המתכונים האלה יפתרו כל משבר, בשבועות ובכלל, כי מהרגע שתתחילו בהכנתם ועד שהם יוגשו אחר כבוד לשולחן יעברו לא יותר מ-10 דקות קצרצרות. לא מאמינים? מוזמנים לבדוק אותנו
| 8 חשיפות | 3/42
מחפשים עוגה לחג אבל אין לכם כוח לעבוד קשה? המתכונים האלה בדיוק בשבילכם
| 11 חשיפות | 3/99
לקראת קאזה סן פלגרינו ושתי הארוחות הפרטיות שיבשל בביתו, השף שאול בן אדרת מפרגן לנו רעיונות מעולים לשדרוג הטוסט הביתי. אז איך הופכים ארוחת ערב שגרתית לפינוק חלבי מושחת, או לחלופין לעראייס כמו של מסעדה?
| 18 חשיפות | 3/129
לקראת החג הבא עלינו לטובה פינק אותנו האופה הכי שווה בארץ בשלושה מתכונים מרשימים באופן מיוחד - וממש לא מסובכים. כי כשמצוותים יחד את המרכיבים הנכונים לא צריך הרבה מעבר לזה, ויש לנו גוזלמה מדהימה שתוכיח את זה
| 14 חשיפות | 3/103
כשמדברים על ירקות צלויים - טמפרטורה וזמן הם הנתונים הקריטיים. חממו את התנור כראוי, הקפידו להעניק לכל ירק בדיוק את הזמן שהוא צריך - ומכאן השמיים הם הגבול. תתחילו עם זה, ואז תקבלו 3 מתכוני בונוס מטריפים
| 3 חשיפות | 2/22
אוקיי, התשובה היא חומוס, וגם טחינה, בננה ועוד הפתעות - זה מה שקורה כשמסעדה אמריקאית מחליטה להמציא שייק טעים ומזין שיהיה גם טבעוני. עוד מישהו פה חושב שהם מתחילים לאבד את זה?
| 7 חשיפות | 2/21
כבר שמענו על פיצה בטיגון עמוק, על פיצת בשרים, פשטידת פיצה ואפילו פיצה שווארמה, אבל מה שעשו בני הזוג האלה לפיצה שלהם הצליח לשמוט אפילו לנו את הלסת. אז מה קורה כשלוקחים פיצה, מטגנים אותה, ואז מכינים מהפיצה המטוגנת עוד פיצה? בואו תראו בעצמכם
| 4 חשיפות | 3/59
אם גם לכן יצא לראות את הפייסבוק והאינסטגרם מוצפים באינסוף תמונות של חלות בשלל צורות, כנראה שגם בחברות שלכן דבק טרנד הפרשת החלה שסוחף בשנים האחרונות את נשות המדינה, כולל כמה מהסלבס המוכרות ביותר. אז מה המקור לכל הסיפור הזה ומהו הטיפ הכי פשוט לחלה יפה? שימו האשטאג #הפרשתחלה והצטרפו לחגיגה
| 6 חשיפות | 2/42
בניגוד לאמריקאים החכמים, אצל הישראלים התופעה של זלילת בצק עוגיות כמו שהוא לא ממש תפסה, ולא ברור למה - מדובר באמת בשחיתות מענגת מאין כמוה. כך או כך, הפעם אנחנו כאן כדי להרוס את המסיבה, ולהסביר שזה ממש ממש לא בריא, ודווקא לא בגלל הביצים
| 6 חשיפות | 3/69
החזאים יכולים לחזור ולהגיד שזה לא שרב כי אחוזי הלחות עדיין נמוכים - לנו זה מרגיש כמו קיץ לכל דבר, ואת ארוחת השבת השבועית שלנו הרכבנו בהתאם. חובבי הבשר, תחזיקו חזק: הפעם אנחנו עם סלמון, ואנחנו גאים בזה
| 8 חשיפות | 3/101
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.