בלוג עדכונים: אוכל - המטבח
קציצות חריפות, עוגה בחושה לשבת, פלאפל בריאותי, 3 מנות מהממות שמכינים עם תירס מתוק ועוד
| 1 חשיפות | 2/15
דג קפוא עולה פחות מדג טרי, זה נכון, אבל אם תעצרו רגע לחשוב על מה אתם משלמים בכל אחד מהמקרים, כנראה לא נראה אתכם יותר ליד המקפיאים. אז למה בכל זאת עדיף, ואפילו משתלם יותר לקנות דג טרי?
| 2 חשיפות | 3/22
אם גם לכם נמאס מהסלט השגרתי והמשעמם, הגעתם למקום הנכון. הכנו לכם רשימה של חמישה סלטים מגוונים וטעימים שללא ספק יעשו לכם את הקיץ הקרוב
| 4 חשיפות | 3/50
תירס צלוי על הגריל עם רוטב שמנתי חריף ונהדר, פולנטה סמיכה ומוש-ל-מת מתירס טרי, שמגישים עם עגבניות צלויות וביצה עין, ומרק אחד שדורש המון עבודה, אבל אם הוא טוב לרושפלד הוא כנראה טוב גם לכם
| 6 חשיפות | 3/69
והשבוע: גם עוף בסגנון תבית וגם קציצות בקר של בני סיידא, כי לא הצלחנו להתאפק - ויש גם סלט בריא ומרנין עם קינואה אדומה וסלט גזר שרץ מפה לאוזן והוא באמת משהו יחיד ומיוחד. ומה לקינוח? אוהו, שווה לחכות
| 4 חשיפות | 3/44
לקראת פרויקט קאזה סן פלגרינו ושתי הארוחות הפרטיות שיבשל בביתו, השף דיוויד פרנקל ממסעדת פרונטו מגיש: מה עושה שף כשהוא רוצה להגיש ברוקולי לאורחים? צאו ולמדו
| 19 חשיפות | 3/132
העולם נחלק לשניים: אלה שברור להם שאורז חייב להישטף לפני הבישול, ואלה שאין להם שום ספק שאורז יוצא מעולה כשמעבירים אותו ישר מהשקית לסיר. בניגוד לרוב הקונפליקטים בחיים, כשנוגע לשטיפת אורז האמת היא לא איפשהו באמצע
| 3 חשיפות | 3/29
מרק פלפלים צלויים הורס שדורש רק לדחוף ירקות לתנור ואז להעביר אותם לבלנדר, גספצ'ו עם מרכיב אחד שכולם יאהבו אבל אף אחד לא יזהה, צזיקי חתרני לשונאי השמיר, והכי חשוב: הסוד השמור שהופך עיסת ירקות קרה למרק קיצי משובח. רמז? זה קשור לשמן זית
| 14 חשיפות | 3/253
הקוסקוס של מאיר אדוני, פשטידה משאריות הנודלס שלכם, חלה טעימה קלה להכנה ועוגה מרעננת
| 3 חשיפות | 3/13
אם גם אתם מאלה שלא מעיזים להכין רוסטביף בבית, כי מה הסיכוי שלא תוציאו לו את הנשמה בצליית יתר, דבר ראשון תדעו שאנחנו הכי מבינים אתכם. דבר שני, וחשוב יותר - קבלו את המדריך הזה של רותי רוסו, שיוציא גם אתכם מומחי רוסטביף סינטה מדופלמים. עם הוראות כל כך מדויקות פשוט אי אפשר לפשל
| 5 חשיפות | 3/45
רק עברנו את שבועות, והנה אנחנו שוב נדרשים להרים ארוחה שתהיה גם חגיגית, גם טעימה וגם לא יותר מדי מורכבת להכנה, כי איך אומרים: איננו יכולים עוד. אם אתם מזדהים, בוודאי תשמחו לאמץ גם אתם את התפריט הזה לשבת הקרובה: סיר אחד שהוא הלב של הארוחה, עוד שני סלטים, משקה שיחזיר לכם את רוח החיים וקינוח פרווה קל ומטריף
| 6 חשיפות | 3/30
לקראת שתי הארוחות הפרטיות שיבשל בפרויקט קאזה סן פלגרינו, מאיר אדוני החליט לפרגן לנו את המתכון שלו לקוסקוס - שמוגש עם צלעות טלה, טרשי דלעת וסלט חומוס. לנו נותר רק לתהות מה עוד הוא מכין בבית, לילדים, ולמרבה השמחה גם את זה הוא חולק איתנו
| 9 חשיפות | 3/128
וכשמדובר בקיבוצניקיות מיטבתה - על אחת כמה וכמה. אז הנה הם, מלבי, מאפה פילו ועוגת גבינה חגיגית, יד ראשונה מהבשלניות של הקיבוץ
| 4 חשיפות | 2/19
עד שנפל לידינו הסיר החדש של סולתם אפילו לא ידענו עד כמה אנחנו מתקשים בסינון הפסטה שלנו ממי הבישול (כלומר, לא מתקשים כלל, אבל תמיד מסיימים עם חצי מהפסטה בכיור ועם כווייה קלה אחת לפחות באחת מכפות הידיים לפחות). אז מה חדש בסיר הזה? או
| 5 חשיפות | 3/35
איך סוג הדג משפיע על הטעם והמרקם ומהי רשימת הדגים הישראלים שאתם חייבים להכיר? מראש ועד זנב, לפניכם כל הפרטים החשובים שיעזרו לכם לבחור את הדג הנכון
| 12 חשיפות | 3/103
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.