בלוג עדכונים: אוכל - המטבח
מחקר חדש מצא חומרי הדברה באחוזים גבוהים בדגימות דבש מרחבי העולם, וזו עוד לא הבעיה האמיתית: בעוד הכמויות שמגיעות לדבש ככל הנראה לא מסוכנות לאדם, יש סיכוי שהן מסבירות, לפחות חלקית, את ההידלדלות המדאיגה באוכלוסיית הדבורים שמשפיעה על גידולים שונים בעולם כולו
| 21 חשיפות | 3/206
מזל שמיכל לויט ידעה, וגם טרחה ואספה אותם במו ידיה (ורגליה), כדי להכין ריזוטו אדמתי שמשקיט כל דאגה. לה היו גם פטריות כמהין טריות, ישר מהאדמה - אנחנו נצטרך להסתפק בזה ככה (ולא להבין איך זה יכול להיות יותר טעים מזה)
| 21 חשיפות | 3/132
פייר, מעולם לא בדקנו את תאריך התפוגה של קופסאות השימורים ששוכבות אצלנו בארון כבר חודשים ארוכים ונחו על המדף בסופר אפילו יותר. למרות זאת, אנחנו די בטוחים שלא יצא לנו לאכול פחית שימורים בת 35 שנה. מי שכן עשו את הדבר המתבקש ופתחו אותה הם נציגי בנק מזון התרומות בארה"ב. זה מה שהם גילו
| 16 חשיפות | 3/105
לכבוד סיום עונת החגים, רגע לפני שנגמר לכם הכוח, אספנו לכם כמה מהמתכונים הכי טובים שלנו לעוגות בחושות. אנחנו יודעים שכל מה שאתם מסוגלים לעשות כרגע זה לזרוק כמה מצרכים לקערה ולערבב - כי אנחנו בדיוק באותו המצב. אז יאללה
| 17 חשיפות | 3/118
כל כך קל להכין בטטה, אז למה לקלקל את זה עם טיפים ושדרוגים, אתם בטח אומרים לעצמכם, וגם די צודקים. אבל רגע: מה אם יש לנו טיפ שלא מוסיף עבודה בכלל, ומוציא לכם את קליפות הבטטה רכות, מתוקות וקרמליות להפליא? יש לנו הרגשה שתמשיכו לקרוא
| 12 חשיפות | 3/150
בלי מטחנת בשר ובלי בלגן במטבח - גם אתם יכולים להכין המבורגר ביתי ועסיסי מבשר איכותי שנטחן במקום, כבר בחג הבא עלינו לטובה. אז הכל טוב? כמעט - הטיפ הזה יעיל ומושלם, אבל כשר הוא לא
| 10 חשיפות | 3/93
יש סוכה? כי דאגנו לכם למתכונים בריאים ועשירים, ובאווירת הסמי-קמפינג של החג (מצד אחד אנחנו מטרים מהמטבח המאובזר ומצד שני, היי, אנחנו מחוץ לבית!) - הלכנו על כאלה שטעימים גם כשהם חמים, אבל גם, ויש שיגידו אפילו יותר, כשהם קרים
| 7 חשיפות | 3/63
קציצות שטעימות חמות וקרות (כן, גם קציצות פרסה), מאפינס וכל מיני פשטידות, ואיך אפשר בלי הנאגטס הביתיים של נוף, שעכשיו היינו אורזים בנייר עיתון ונעלמים איתם בסוכה
| 8 חשיפות | 3/28
בשורה התחתונה כולם מקלפים, אבל יש כאלה שמספקים חוויית קילוף נוחה, חלקה ומדויקת ויש כאלה שקצת פחות - וזה עוד לפני שהתחלנו לדבר על העיצוב. בדקנו קולפנים בטווח מחירים רחב, וחזרנו עם מסקנות. כמה באמת כדאי להשקיע, ובאיזה סוג?
| 7 חשיפות | 3/46
נכון שלפעמים הלימונים עולים כל כך הרבה שאתם חושבים לפני כל כוס תה שאתם שותים? ונכון שלפעמים הם כל כך זולים שדודה שלכם מהמושב מביאה לכם ארגזים? אז מצאנו טיפ ששומר על הלימונים כמה חודשים טובים. קחו את הארגז מהדודה, ואל תגלו לבני דודים
| 6 חשיפות | 2/34
אנחנו חובבים רציניים של בשר, קשה לנו להתכחש לעובדה הזאת. אבל אם יש משהו שאנחנו אוהבים אפילו יותר זה לעבוד מעט ולקבל הרבה - בטח במטבח. אם גם אתם כמונו, אתם לא יכולים לפספס את 5 הנתחים הבאים
| 5 חשיפות | 2/37
אוהבים משקאות מוגזים? אוהבים. אוהבים חלב? מחבבים. אז למה לא לערבב בין השניים? אנחנו יודעים שזה נשמע לא אטרקטיבי, אבל בבריטניה בונים בימים אלה על טרנד משוגע של משקאות חלב תוססים
| 15 חשיפות | 3/118
אם אתם מחסידי הבשר השמן, הנתח הנהדר הזה פחות בשבילכם. אבל אם אתם בעניין של בשר רזה, מלא טעם שמתאים למוקפצים או קדרות, הגיע הזמן שתכירו את האווזית - נתח נהדר מחלקה האחורי של הפרה. אם תבחרו לרכוש אותו ישראלי וטרי, תגידו תודה אחרי כל ביס
| 14 חשיפות | 3/138
אז איך באמת אפשר לכתוב היום ביקורת מסעדות ראויה? החוויה היא אישית וחד פעמית, את התפריט אפשר למצוא ברשת, מספר הלייקים הוא מדד לאהבת הקהל, והטעם? נו באמת, כולם יודעים שאין מה להתווכח עליו. מיכל לויט מציעה למבקרי המסעדות לחשב מסלול מחדש
| 11 חשיפות | 3/64
רדיד האלומיניום, זה שאנחנו משתמשים בו כמעט כל יום, הטריד את מנוחתנו תקופה לא קצרה, וכל זה בגלל שלא ידענו איזה צד אמור לגעת באוכל שלנו - המבריק או המט? תגידו שיש דברים יותר חשובים בעולם, אבל אנחנו לא בטוחים שזה נכון. חוץ מזה, מצאנו תשובה, לא תקראו?
| 6 חשיפות | 3/54
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.