בלוג עדכונים: אוכל - המטבח
מעבר לעבודה שאנחנו מציעים כאן דרכים מדליקות להכין את אחד המאכלים הכי אהובים בעולם, אנחנו בעיקר מספקים פתרונות לתקתוק זריז של ארוחת ערב לילדים בתחילת השבוע. אז איזו פיצה אתם מעדיפים? אנחנו חייבים לנסות את השיטה עם מגש הקרח
| 6 חשיפות | 3/25
יפנים משועממים המציאו את המזלג ההזוי הזה, שיפתור בעיה שמטרידה רבים: קולות השאיבה שמשמיעים כשאוכלים מרק ראמן. כמה זה מיותר? עזבו את זה שאין לנו כלום נגד קולות שכאלה, המזלג הזה מספק את הסחורה בצורה מאוד מוזרה. ועוד לא דיברנו על כמה שהוא עולה
| 5 חשיפות | 3/42
כשמתחשק לנו מרק חורפי מושלם ואין לנו אף רעיון, כשכל מה שיש לנו במזווה זה עגבניות משומרות אבל בא לנו על גורמה, רגע אחרי שקנינו תפוזים ולפני שבחרנו את המתכון לעוגה המנצחת ואפילו כשהשכנים נופלים עלינו לשקשוקה של שבת בבוקר: אלה הכתבות מ"על השולחן" שקראנו שוב ושוב, וכדאי לכם גם
| 6 חשיפות | 3/32
מפרום מנצח, עוגיות שומשום מרוקאיות ועוגת ביסקוויטים קלאסית
| 10 חשיפות | 3/72
את זה שאוכל טוב לא בהכרח מצריך שעות של עבודה אנחנו כבר יודעים מזמן. עכשיו הגיע הזמן גם ליישם את זה עם מתכונים נהדרים שלא דורשים יותר משניים-שלושה מצרכים. איך אומרים? כל המוסיף גורע, וכאן זה לגמרי נכון
| 5 חשיפות | 3/26
אוקיי, זה סופר-קול: חתיכות פסטה מלבניות ושטוחות שהופכות תלת מימדיות בבישול ומתקפלות לצורה שתוכננה מראש. מגניב, אבל למה צריך את זה אתם שואלים? שימו לב, חברים, המוצר הזה עשוי לשנות את שוק הפסטה העולמי בצורה דרמטית. וחוץ מזה, מגניב זו סיבה מספיק טובה לכל דבר כמעט
| 6 חשיפות | 3/26
זה כבר כמעט ולא קורה, אבל אם זה קורה - זה תמיד מבאס: קופסת שימורים סגורה, אלוהים יודע למה אין לה לשונית ואיפה שמתם את הפותחן. איו יאוש בעולם כלל, חברים - כל מה שצריך זה כפית, קצת כוח והרבה זהירות. ככה זה עובד
| 14 חשיפות | 3/166
הנה ויכוח נצחי בבית של כולנו: כמה זמן מחזיק בקבוק יין אחרי פתיחתו? אם גם אצלכם במקרר יושב עכשיו בקבוק יין פתוח שנשאר מראש השנה ואתם אשכרה הולכים להגיש אותו מתישהו בעתיד, כדאי שתחשבו פעמיים ותקראו את זה
| 10 חשיפות | 3/63
מתברר שלהמציא את הפריזר היה רק השלב הראשון, עכשיו צריך לדעת גם איך להקפיא כמו שצריך: תגידו שלום ולא להתראות ללחם היבש, הנוקשה והמבאס שבדרך כלל יוצא מהפריזר שלכם, ותתחילו להפשיר בכיף לחם שיוצא רך ואוורירי כמו במאפייה. כך תעשו זאת נכון
| 20 חשיפות | 3/128
לחמניות רכות, חלה ירוקה, פיצה ביתית ועוד
| 5 חשיפות | 3/59
לא צריך להגיד לנו. אנחנו יודעים שקטניות זה שיא הבריאות ושאין מה להשוות אורז מלא לאורז לבן. יודעים, אבל לא תמיד מצליחים ליישם. אז בשביל עצמנו (וגם קצת בשבילכם) - קיבצנו את מיטב הטיפים להטמעה קלה, מהירה וטעימה של האוצרות הבריאים האלה בתפריט היומיומי
| 9 חשיפות | 3/52
אם ביקרתם ביוון בחגים בטח שמתם לב שכמעט כל היוונים שותים את אותו משקה: מנת אספרסו חזקה עם קצף מפתיע וקוביות קרח. אחרי ששתה אותו במשך שבוע שלם והתמכר באופן מוחלט, ירון רוולסצ'י החליט לנסות את מזלו בארץ, בבית, והגיע לאותה תוצאה מדויקת ומעולה. עכשיו תורכם
| 12 חשיפות | 3/103
תתחילו לחשוב על תוספות (גבנ"צ, פטריות ובצל ירוק בשבילנו, תודה) כי אתם מה זה הולכים לנסות את השיטות האלה. המשותף לכולן: כלום עבודה, ללא מחבת ותוצאות שנראות טוב. אנחנו נתחיל בזאת שמכינים במיקרו, ונתקדם משם
| 7 חשיפות | 3/59
זה כנראה מה שמופיע במילון תחת "ג'אנק פוד", אבל זה לא מונע מאיתנו לפנטז על זה מכל הלב. חטיפי צ'דר מצופים צ'יטוס הם ככל הנראה הנשנוש האולטימטיבי אם אתה נער אמריקאי מתבגר או, כמונו, חולם להיות אחד. לא סתם קוראים לה ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות
| 5 חשיפות | 3/48
זה קורה מדי פעם: קונדיטוריה מסוימת, איפשהו בעולם, ממציאה משהו - וזה יכול להיות מאפה או סוג של קישוט - פינטרסט עולה על הגל ובלי ששמים לב באה לעולם אופנה חדשה ולוהטת, שכולם נוהים אחריה. רוצים לדעת מה הטרנד שמתחיל ממש עכשיו? הנה
| 7 חשיפות | 3/24
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.