בלוג עדכונים: אוכל - המטבח
מסעדת שף כשרה בבאר שבע, המבורגרים מושחתים ברעננה, מסעדה יפנית חדשה ומסעדה יפואית שרק נפתחה וכבר אי אפשר להשיג בה מקום. רוצים להתחיל את דצמבר בעניינים? אלו המסעדות שאתם חייבים להכיר
| 14 חשיפות | 3/102
רוטלו מהממים מאיטליה, עוגת תפוחים כפרית ומוסקה צמחונית מעולה
| 4 חשיפות | 3/25
אחרי שהתרגלנו לסמוך על תאריכי פג תוקף יותר מאשר על עצמנו, מתעוררת אסכולה גסטרונומית שטוענת שאפשר לבחון את איכותם ומקורותיהם של מוצרי מזון בשימוש בחוש הטעם והריח בלבד. בארץ מוחל הסטנדרט החדש רק בתחום שמני הזית, ומחייב את היצרנים לעמוד בפאנל טעימות ולא להסתפק בבחינה כימית. על טעם ועל ריח אין להתווכח? זה נכון, אבל לא מהסיבה שאתם חושבים
| 5 חשיפות | 3/13
אז מה עושים עם קמח אחרי שנה? כמה זמן יחזיקו מעמד התבלינים שרכשנו בשוק? האם קופסאות שימורים נשמרות לנצח? ומה הדין לגבי אגוזים באריזה סגורה? מיליון שאלות שאפילו לא ידעתם עד כמה הן טורדות את מנוחתכם עומדות להגיע עכשיו לפתרונן
| 4 חשיפות | 3/21
כל מי שיציע לנו מתכונים שאפשר להכין מראש, להקפיא ופשוט לחמם ביום חול או סתם כשמגיעים אורחים, הוא לגמרי מלאך מבחינתנו. אז הנה, עכשיו אנחנו בתפקיד המלאכים שלכם עם שלושה מתכונים חלביים שעונים בדיוק על ההגדרה הזאת: לזניית בטטות נהדרת, קלצונה מלא הפתעות ובייגל גבינה
| 5 חשיפות | 2/19
קובה סלק מנצח, אושפלו נהדר לכל מזג אוויר ועוגיות ספירלה ממכרות
| 4 חשיפות | 3/15
לא כל אחד ולא כל יום זוכים להגשים חלום, אבל עבור שלושה זוכים בפעילות דנונה זה קרה ובמסגרת פסטיבל מסעדות פתוחות הם זכו להכין את המנות המנצחות שלהם - צ'אטני פורי, רביולי חצילים וקרם יוגורט עם קראמבל ודובדבני אמרנה. ללקק את האצבעות
| 4 חשיפות | 3/39
המפגש עם צ'יפס לא טרי - על אחת כמה וכמה, לא עלינו, צ'יפס מאתמול - הוא אחד המבאסים בחייו של אדם. אז אומנם עוד לא נולדה שיטת החימום שתצליח להחזיר לצ'יפס ישן את נעוריו, אבל כן נמצאה אחת שתהפוך אותו ראוי לאכילה שוב, ואפילו טעים. מהי? או, שמחים ששאלתם
| 17 חשיפות | 3/93
אוהבים ביצים קשות? יופי, גם אנחנו. ממש אוהבים אפילו. מה בכל זאת יכול להרוס את היחסים בינינו לבין המאכל הכה פשוט להכנה הזה? פעולת הקילוף כמובן, זו שלפעמים מרטשת את הביצה לחלוטין. מה עושים? טוב ששאלתם, כי מצאנו פתרון זהב
| 8 חשיפות | 3/35
קציצות צמחוניות, מוקפץ עם טריק סודי, טיפים לחביתה המושלמת ועוגת גבינה מטריפה לשבת
| 10 חשיפות | 3/59
פנקייקים זו אהבה. אהבה מלכלכת אומנם, כזו שמשאירה מאחוריה כתמי בצק וחלב על השיש, אבל עדיין אהבה. ובכן, לא עוד לכלוך וכתמים - עם הפטנט הבא שדגנו ברשת תגלו איך אפשר להכין בלילת פנקייק בשניות, בלי ללכלך אפילו כפית
| 13 חשיפות | 3/78
חושבים שאתם יודעים להכין חביתה? כן, גם אנחנו חשבנו. אבל אז גילינו שיש עוד כל כך הרבה טריקים שאנחנו לא מכירים, שבזכותם החביתות של השפים יוצאות שמנמנות יותר, אווריריות יותר ולא נעים לומר, פשוט טעימות הרבה יותר
| 5 חשיפות | 3/27
באופן אישי אנחנו מרגישים שפסטה בפרט ובישול איטלקי בכלל הם כבר לגמרי בכיס שלנו. גם אתם מתקתקים אלי אוליו מהחלומות עם יד אחת קשורה מאחורי הגב? סבבה והכל, אבל זה לא אומר שאי אפשר להשתפר. קבלו 13 עצות שיעשו אתכם עוד יותר טובים במה שאתם הכי טובים בו
| 6 חשיפות | 3/42
להכין המבורגר צמחוני זה קלי קלות: זורקים למעבד המזון קטניות (רגע, מבושלות?), ביצים (חייבים?), טחינה ופירורי לחם (אין לנו, אפשר להחליף בשיבולת שועל?) - מעבדים (רגע, מה עם תבלינים?), וזהו. אוקיי, אולי זה קצת פחות פשוט ממה שזכרנו. אז הנה כל מה שצריך לדעת
| 6 חשיפות | 3/22
נכון שאחרי שמקלפים תירס מהעלים הירוקים, עדיין נשארים סיבים ארוכים ומעצבנים שאין שום דרך שמכבדת את בעליה להיפטר מהם? אז הנה, יש דרך, ואנחנו הכי מאמצים אותה
| 6 חשיפות | 3/24
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.