לכבוד יום העצמאות ה-71 של מדינת ישראל: 7+1 מתכוני יום עצמאות חיוניים הקליקו על התמונות כדי להגיע למתכונים פלאפל אנחנו פותחים במתכון הפלאפל כמובן. כמו שכבר הערנו בשנה שעברה, ערב יום העצמאות הרבה יותר ישראלים רוצים לטגן פלאפל ולא לטחון חומוס. זו תופעה מרתקת כי לאורך כל שאר השנה המצב הפוך. אם אתם רוצים לטחון ולטגן מחר, אז יאללה – בקרוב כבר תצטרכו לשים את הגרגרים להשריה, אין זמן. פיתות במחבת נתקעתם בלי פיתות? יופי – זו הזדמנות פז להתנסות בהכנת פיתות ביתיות במחבת, שיטה קלה ומהירה כל-כך עד שלא תבינו למה קניתם פיתות עד היום. כל מה שצריך זה קמח, שמרים ומחבת טובה. אם אתם חשים יצירתיים או רוצים לפנק, תוכלו לפזר על הפיתות שלכם (במהלך רידוד הבצק או ממש בסופו) גרעיני שומשום, זעתר (עלים טריים או תבלין), פרג או מה שיש לכם בבית. ממרח חומוס מתכון החומוס הקלאסי שלנו, עם כל הטיפים שיעזרו לכם לקבל חומוס מעולה. אם כבר השריתם גרגרים למשך לילה (לפחות) תוכלו לקפוץ היישר לבישול. אם אין לכם זמן להשרות אז יש טריק: מבשלים את הגרגרים (המנוקים היטב אך לא מושרים), מביאים לרתיחה ואחרי כמה דקות מסננים, שוטפים וחוזרים על התהליך עם מים נקיים. אחרי פעמיים שלוש כאלה אפשר להמשיך כרגיל בבישול. אפשרות אחרת: להשתמש [...]