נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: סגנון חיים

18/11/2018 21:28 האם בגלל קצת עובש צריך לזרוק את כל הירק?
תראו את הכרוב הזה. מה אתם אומרים - לזרוק מיד לפח, או שמא אפשר להוריד שתי שכבות חיצוניות ולהמשיך איתו כאילו כלום? מתברר שיש כללים מאוד ברורים לדבר הזה, אז אל תסתכנו - פשוט תקראו
| 7 חשיפות | 2/78
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

18/11/2018 3:07 אבוקדה: מקדש לפרי הירוק
טרפת האבוקדו מסרבת להירגע: רק סיפרנו לכם על גלידת האבוקדו שצצה בגלידריות המובחרות ברחבי הארץ, והנה אנחנו עוברים שלב באובססיית הזהב הירוק - תכירו את המסעדה החדשה שמוקדשת כל כולה לאבוקדו
| 9 חשיפות | 3/50
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

18/11/2018 2:33 לא תאמינו איך מלכת אנגליה אוכלת בננה
לא נמתח אתכם הרבה, ונספר מיד שהתשובה היא בסכין ומזלג, "כדי לא להיראות כמו קוף". כך טוען השף לשעבר של ארמון בקינגהם בספר חדש. עם ההעדפה הקולינרית האחרת שלה היה לנו קל בהרבה להזדהות
| 6 חשיפות | 3/42
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

15/11/2018 6:05 הכירו את האישה שעזבה הכל והחליטה להיות דייגת
נשים עושות היום הכל: לוחמות, טייסות, ראשות ערים וממשלה. מעט מאוד מהן בוחרות לעסוק בדייג, ליווינו את הדייגת מיכל קאופמן ליום עבודה שיגרתי שהתחיל בארבע בבוקר
| 5 חשיפות | 2/50
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

15/11/2018 5:00 המתכונים שהכי אהבתם השבוע
מהעראייס ועד - איך לא - החמין המושלם של שבת
| 4 חשיפות | 2/62
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

15/11/2018 4:38 איפה תוכלו לאכול פיצה ככל יכולתכם החורף?
התשובה היא בביר בזאר בפלורנטין, תל אביב, שיארחו את איטלקייה בפשפשים. ויש גם חגיגה של קוסקוס באבו גוש, מקומות חדשים בנתב"ג, שבוע מיוחד של אוכל מניו זילנד בביסטרו גרינברג, עסקיות חדשות ותפריטי חורף ששווה להציץ בהם
| 9 חשיפות | 3/47
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

15/11/2018 0:50 טעמנו גלידת אבוקדו, ואנחנו ממליצים לכם גם
חובבי האבוקדו יודעים בשנים האחרונות עדנה שאין כמוה, עם שלל טרנדים הכוללים את הפרי הפוטוגני. פיצה אבוקדו, פסטה אבוקדו, טוסט אבוקדו - אבל זה עוד כלום לעומת הגלידות שטעמנו היום. כן כן, גלידות אבוקדו. ואתם יודעים מה? לגמרי יש עליהן קטע
| 11 חשיפות | 3/97
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

15/11/2018 0:34 כך תכינו פירה קרמי בלי חמאה או שמן
כמה פעמים ביקשתם לעצמכם פירה קטיפתי וקרמי, אבל לא רציתם להציף אותו בשמנת, חלב או בלוק של חמאה? אם אתם טבעוניים ואם אתם רוצים את הפירה שלכם פרווה ועוד לא הכרתם את הטריק הזה – הרשו לנו לשנות את עולמכם
| 5 חשיפות | 3/60
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

14/11/2018 6:23 זיקוק בירה והכנת בייר שנאפס – beer schnapps בירה מזוקקת עם דניאל אייזן
זיקקנו 70 ליטר בירה והכנו בייר שנאפס beer schnapps עם דניאל אייזן בירה לא מוצלחת, קצת חמוצה, ללא גוף, ללא גזים, פג תוקף? בשבילנו חומר גלם מוכן ומצוין לזיקוק! כמובן שבירה יותר טובה וטעימה...The post זיקוק בירה והכנת בייר שנאפס – beer schnapps בירה מזוקקת עם דניאל אייזן appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 6 חשיפות | 3/118
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

13/11/2018 23:41 15 מאפי בוקר שחייבים לנסות
לחמים, לחמניות וכמה הפתעות מגרות במיוחד
| 7 חשיפות | 3/74
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

13/11/2018 21:20 4 מתכונים לארוחת שבת
מתלבטים מה להכין לשבת? הרכבנו עבורכם תפריט שכל המשפחה תהיה מרוצה ממנו: חמין שימלא את הבית בניחוחות, חמוצים מהממים וקלילים להכנה, סלט טרי טרי וקינוח מעולה שהוא גם טעים וגם בריא
| 15 חשיפות | 2/80
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

12/11/2018 21:24 במקום קוסמטיקאית: ניסינו טיפול פנים ממכונה
מכשיר ה-HydraFacial שמחליף את טיפול הפנים המסורתי אצל הקוסמטיקאית מגיע לישראל - ואנחנו רצנו לשים את הפנים שלנו מתחת למכונה ויצאנו זוהרות
| 13 חשיפות | 3/125
נשים - סלון יופי | תגובות (0) | למעלה : למטה

12/11/2018 21:14 אחרי 10 שנים: טעם עונתי חדש לנשיקות של הרשי'ז
במשך עשור שלם לא יצאה לקיסז של הרשי'ז שום מהדורה עונתית, ועכשיו - כשזה סוף סוף קורה - אנחנו תקועים פה בלבנט ולא יכולים לטעום. בקיצור, מי קופץ לארה"ב ומביא לנו הרשי'ז קיסז בטעם שוקו חם עם מרשמלו?
| 7 חשיפות | 3/42
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

12/11/2018 1:53 מקימים לתחייה טעם אהוב של בן אנד ג'ריס
עד כמה בן אנד ג'ריס טובים אלינו? הם נותנים לנו לבחור טעם שכבר נכחד, ולהחזיר אותו לחיים ולמקפיאים. הבעיה היחידה: איך לעזאזל בוחרים רק טעם אחד?!
| 10 חשיפות | 2/25
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

11/11/2018 21:20 פלאפל תדמור: באנו לפלאפל, נשארנו לשניצל
איילה כהן הגיעה לפלאפל תדמור, פלאפלייה ותיקה בדרום תל אביב, ושינתה מסלול ברגע האחרון. ערימת השניצלים הטריים והזהובים קרצה לה, וככה, במקום כדורי פלאפל - הפיתה התמלאה בשניצל. לדעתה היא עשתה בחירה טובה
| 12 חשיפות | 3/97
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.