בלוג עדכונים: אוכל - המטבח
פסטה ברוטב עגבניות היא ללא ספק מהקסמים היפים ביותר שיש לעולם להציע, אבל בינינו, לא חבל לא לגוון? עומר מילר משתף במתכונים לניוקי נפלאים, בצק חלמונים משגע, ריגטוני שפונדרה וגם סוכריות הדלעת המפורסמות של מסעדת שולחן, לפעם הבאה שמתחשק לכם ערב איטלקי. בעצם, מה רע בהערב?
| 20 חשיפות | 3/169
אנחנו אוהבים חריף, מאוד אוהבים. עד כדי כך שאנחנו שוקלים ברצינות לטוס עוד היום לארה"ב כדי לפגוש פנים אל מול לחמנייה את הלהיט החדש והחד פעמי של ברגר קינג: לחמנייה אדומה ולוהטת עשויה בצק חריף בטירוף. בינתיים, כנראה שנאלץ להסתפק בטבסקו או סחוג
| 13 חשיפות | 3/147
אפשר לבשל אותו, לטגן או לאפות, ואיך שלא תבחרו לטפל בו - כמעט תמיד תקבלו תוצאה מוצלחת. אז מה אפשר לעשות עם תפוח אדמה חוץ מצ'יפס ופירה? מתברר שלא מעט. הנה עשרה מתכונים שמוכיחים (שוב) שמדובר באחת המתנות הכי גדולות לאנושות
| 17 חשיפות | 3/143
תגידו מה שתגידו על האוכל הבריטי, אם יש אדם אחד שיכול להתווכח איתכם, זה כנראה השף הסטון בלומנטל, מי שנחשב לאחד השפים הטובים בעולם. היום, בלומנטל מחזק את המעמד שלו אחרי ששלח לחלל את כריך הבייקון היקר ביותר שנוצר אי פעם, וגם דאג לצרף לו קראמבל תפוחים ופאי לימון
| 12 חשיפות | 3/140
רגע לפני שבייק אוף ישראל מחממת תנורים עם אתגרי האפייה המטורפים שלה, החלטנו לצאת לחיפוש משלנו אחרי העוגות הכי מושקעות, מאתגרות ומופרעות בעולם. ההפתעה האמיתית, אגב, מחכה בתמונה האחרונה
| 13 חשיפות | 3/133
סלט גרגירי חומוס עם שומר, סלט אנטיפסטי חם עם עוף צלוי, סלט ניסואז עם טונה אדומה, סלט עדשים שחורות וסלט סלקים קלויים. כן, מתברר שגם סלט יכול להיות ארוחה שלמה ומשביעה. מסעדת זופה מגישה חמישה מתכונים שיהפכו את האביב שלכם לשמח הרבה יותר
| 14 חשיפות | 3/118
נוף עתאמנה אסמעיל פותחת צוהר לעולמן הסודי של נשים ערביות ומלמדת כיצד ממלאים ומקפלים מנטי, פטאייר, ספיחה בעלבקייה ושאר כיסני בצק מהמטבח המסורתי. על הדרך היא מעדכנת אותם ברוח טעמי המקור ומצעידה אותם אל המטבח הערבי המודרני
| 12 חשיפות | 3/140
הילדים שלכם מבשלים? שיחקתם אותה. כדי לשכלל את היכולות או סתם בשביל הכיף - קבלו הצעות לשלל סדנאות ברחבי הארץ, החל בקורסים שנתיים ומקיפים לבשלן החובב שלכם, דרך סדנאות ייחודיות לפורים הקרוב ועד לסדנת פיצה מהירה בסניפי דומינו'ס
| 12 חשיפות | 3/132
הכל כבר נאמר על היעילות היפנית, ששוברת שיאים חדשים כל הזמן. הפעם נראה שמישהו שם היה ממש רעב ועסוק, והוא הלך קצת רחוק מדי. הכירו את שעון הבנטו, שבתוכו תוכלו למצוא ארוחה מיקרוסקופית ומדויקת שאמורה לסגור לכם את הרעב המציק של הצהריים. מה נאמר, יש לנו הרגשה שלנו זה לא היה מספיק
| 13 חשיפות | 3/139
מכיוון שעוד לא נתקלנו באדם שלא אוהב טבעות בצל - יצאנו למסע חיפוש אחר המתכונים הכי מבריקים לתענוג המטוגן הזה. זה מתחיל בסוד לטבעות הבצל הכי פריכות שתפגשו, ונגמר במתכון לטבעות הבצל המופלאות של ברגר קינג
| 16 חשיפות | 3/165
בעוד אנחנו כאן בישראל עדיין מתלבטים בין דוך לסיבוב, מיכל לויט נחשפה למלחמת החומוס האמיתית שמתרחשת כבר מאות שנים סביב מאפה אחד של קמח חומוס ושמן זית. נשמע סתמי? אולי, אבל כמו בהרבה מקרים אחרים - התענוג האמיתי נמצא בדברים הפשוטים
| 12 חשיפות | 3/124
מרק בחורף? הצחקתם אותנו, כולם יודעים שמרק זה ממש לא עניין של מזג אוויר. אירופיים ואסייתיים, חלקים או גסים - עומר מילר אוהב את כולם, אבל בחר את השלושה שבלעדיהם אי אפשר: עוף, גריסים וחרירה עם סיפור. קדימה, היום מעמידים סירים
| 18 חשיפות | 3/190
הניחו רגע לפרג והחלבה, ותפתחו את הראש לטוויסט הפורימי הבא: אוזני המן עם גבינת עזים, פרמזן ואפילו גבינה צפתית. מתכונים ידידותיים ופשוטים באדיבות אריה אברמוביץ', הקונדיטור הראשי של קונדיטוריה שני
| 14 חשיפות | 3/139
אם שמעתם על טרנד האפייה עם תה ירוק (מאצ'ה) ואם לא - אחרי הכתבה הזאת אין לנו שום ספק שתמהרו לנסות את זה בבית. נעמה גאון כבר אימצה את אבקת הפלאים הזאת מזמן, ועכשיו היא חולקת איתנו את המתכונים השווים שלה. יהיה ירוק
| 11 חשיפות | 3/177
לקחנו סדנה פרטית אצל השף לאון אלקלעי מטוני וספה (גם אתם יכולים!) וחזרנו עם ה-מתכון לפיצה, כולל המון טיפים והמלצות. איזה מזל שאנחנו חמודים, והחלטנו לחלוק אתכם את הכל
| 13 חשיפות | 3/143
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.