נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: סגנון חיים

6/3 21:00 מילה: ביסטרו שף חדש במיקום מפתיע
לא מעט שפים ומסעדנים מוכרים פתחו בשנים האחרונות בתי אוכל באזור בקעת אונו, וכעת מצטרף עוד אחד מסקרן לרשימה. מילה היא מסעדת שף כשרה בהובלת יהונתן שרביט וליזה כהן, שמכניסה לסביון לא מעט סטייל ומגישה תפריט מעורר תיאבון
| 3 חשיפות | 3/15
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

11/3 22:20 זאת אפילו לא מסעדה, זה כוך. אבל איזה כוך!
ווסטוק בחיפה היא מהמסעדות היותר צנועות שאנחנו מכירים: שולחנות, כיסאות וקירות לבנים ריקים, זאת המסעדה כולה, אבל האוכל? כיסונים מכל רחבי מרכז אסיה, תבשילים ביתיים כמו אושפלאו וכרוב ממולא ושלל מאפים ומטוגנים לדרך במחירים מצחיקים. הביקור חובה, אבל נדרשת בסבלנות
| 3 חשיפות | 3/16
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

13/3 22:10 כמה התגעגענו לשווארמה הזאת, והנה היא חוזרת
ארז קומרובסקי פותח מחדש את וייסברג, השווארמה עם הפיתות הצהובות במתחם שרונה, מסעדת דוק מתחילה לפעול גם בצהריים (לא כל יום, אבל נסתפק בזה), ויש גם פסטיבלים קולינריים שווים, חגיגות איטלקיות ועוד
| 3 חשיפות | 3/15
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

6/3 22:50 מסעדת a נפתחה מחדש, המחירים ירדו
אחרי שהייתה סגורה מאז 7 באוקטובר חוזרת המסעדה של יובל בן נריה לפעילות - עם תפריט קצת שונה, יותר מקומי ופחות יקר. גם מסעדת נינה ביאנכה הכשרה משיקה תפריט חדש, ויש עוד הפתעות קולינריות שמחכות לכם השבוע
| 3 חשיפות | 3/21
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

11/3 3:30 זה המקום שמחליף את הקיוסק האחרון בתל אביב
שני מקומות חדשים בתל אביב, אחד בית קפה על הדרך לים ואחד ביסטרו בר, וגם שף יקר ומוכשר שחוזר לארח בחצר ביתו בצפון הנגב, עם הבשרים שמתבשלים אצלו בבור כל הלילה והיין שהוא מכין לבד
| 3 חשיפות | 3/16
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

18/3 1:39 קרוט: המקום שנפתח במקום המסעדה הלוהטת
כמה עצובים היינו כשנודע לנו על סגירתה של מסעדת גן השקמים, אבל לא עבר זמן רב והנה אנחנו כאן כדי לבשר לכם על פתיחת מקום חדש בלוקיישן המהמם שליד הבימה. הכירו את קרוט – המקום שמביא לארץ את החזון של בילוי אירופי במחיר שפוי וכן, אפילו בעמידה
| 3 חשיפות | 3/13
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

19/3 23:00 וויין שופ: גם יינות מיוחדים וגם אוכל מעולה ליד
עשרות ברי יין מציעים חווית בילוי קלילה ושונה מזאת של מסעדה, ובקבוצת טריגר לוקחים את החוויה עוד צעד קדימה עם אוסף יינות מיוחד, בקבוקים בייבוא בלעדי (ומחיר בהתאם) ולא מעט אוכל טוב ליד כוס היין
| 3 חשיפות | 3/17
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

18/3 22:10 הרבה יותר ממאפייה אוסטרית תל אביבית
את המקום המקסים של שטפן מאכר הכרנו כבר לפני חמש שנים, כשהגיש גלידה ארטיזנלית ומגדנאות וינאיות. לאחרונה המקום עבר שיפוץ והשתדרג פלאים ועכשיו אפילו תמצאו שם ארוחות בוקר מטריפות בסגנון אוסטרי קלאסי. לא לדאוג, הגלידות המעולות עדיין כאן
| 3 חשיפות | 3/15
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

13/3 22:00 דורוז: 6 אירועי אוכל שווים שכולנו צריכים עכשיו
פרויקט דורוז דאג ללא פחות משישה אירועים קולינריים שכוללים בין היתר בראנץ' שבת, ארוחת שף ייחודית, שוק איכרים ואפילו סדנת בישול. ומה הכי יפה? שכל הפרויקט הוא שיתוף פעולה בין מסעדניות ושפיות דרוזיות לשפים מובילים בסצנה התל אביבית
| 3 חשיפות | 3/22
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

14/3 5:00 המסעדות הכשרות הכי טובות 2024
המסעדות הכשרות הכי טובות 2024
| 3 חשיפות | 3/19
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

14/3 5:00 50 המסעדות הכשרות הטובות בישראל
מה עושה אדם, לא בהכרח דתי, שמחפש מסעדה כשרה אבל מומלצת עם תעודות? פונה לקבוצת "פודוס - פודיז שומרי כשרות" בפייסבוק, כמובן. זה מה שעשינו, ויצאנו עם רשימה ארוכה ארוכה ומקיפה מקיפה, שתסגור לאוכלי הכשר (גם מהדרין) את כל הפינות האפשריות. ומי המסעדה הכשרה המנצחת שלכם? גם זה בפנים
| 3 חשיפות | 3/16
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/2 5:51 ניוזלטר טבעוני מס' 14, פברואר 2024
שלום לקוראי הניוזלטר הטבעוני של פברואר. החודש תמצאו פה מרק צפוני עם הרבה ירק וטעמים שונים מאוד מהמרקים התאילנדיים המוכרים, מנת אורז מוקפץ שונה מהאורז המוקפץ שאתם מכירים ופפאיה ירוקה כבושה שהיא מעדן אמיתי. ייתכן מאוד שבחודש הבא אודיע כאן על סדנאות בישול טבעוניות שיתקיימו בישראל באפריל. הדרך הטובה ביותר לקבל הודעה על תאריכים ומיקומיםThe post ניוזלטר טבעוני מס' 14, פברואר 2024 first appeared on סאנ...
עדי | | 3 חשיפות | 3/31
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/2 5:47 אורז מוקפץ עם תוספות
כן, זה אורז מטוגן. לא, הוא לא דומה לאורז שאתם מכירים. זאת ארוחה שלמה שהיא גם סלט עשיר ורב טעמים, עם הרבה אפשרויות אילתור. החומרים ל-2 מנות אורז מוקפץ * 2 כוסות (כ-400 גרם) אורז מבושל (בתאילנד משתמשים לרוב באורז לבן, אבל אפשר להשתמש גם באורז חום. אפשר להשתמש באורז מאתמול או באורז טרי) *The post אורז מוקפץ עם תוספות first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי | | 3 חשיפות | 3/24
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/2 5:51 ניוזלטר מס' 14, פברואר 2024
שלום וברוכים הבאים לניוזלטר של סאנוק לחודש פברואר. החודש למדתי להכין שלוש גרסאות של מרק צפוני שלא דומה בכלל למרקים התאילנדיים המוכרים, ומנת אורז מוקפץ שלא דומה בכלל למנות האורז המוקפצות המוכרות. בנוסף, קיבלתי במתנה המון פפאיה ירוקה אז הכנתי ממנה חמוצים שיצאו ממש טעימים. רוב הסיכויים שבחודש הבא אודיע כאן על סדנאות בישול שיתקיימוThe post ניוזלטר מס' 14, פברואר 2024 first appeared on סאנוק, בלוג על א...
עדי | | 3 חשיפות | 3/24
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/2 5:46 פפאיה ירוקה כבושה
אם אתם קונים פפאיה ירוקה כדי להכין סום טם, קנו עוד אחת והכינו ממנה פפאיה כבושה. זה קראנצ'י ומרענן, והמרקם של הפרי מאוד ייחודי ולא מזכיר שום דבר אחר. המתכון שלפניכם הוא לא תאילנדי. הוא נולד במטבחי אחרי שקיבלתי במתנה כמה פפאיות שלא רציתי לזרוק. מה שנחמד בו זה שהוא לא דורש מכם להחליט אםThe post פפאיה ירוקה כבושה first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי | | 3 חשיפות | 3/21
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.