תאור
בטאקריה כל המרינדות והסלסות נעשות במקום מחומרי גלם איכותיים וטריים. טאקו התירס נעשה בקפידה בעבודת יד על בסיס יומי.
Taqueria - גלגלת הפיתות המקסיקאית החדשה, היא מסעדה שמחממת את לבו של כל מי שאוהב מסעדות. כי יש לה את זה.
הטאקריה נולדה מתוך געגוע לאוכל רחוב מקסיקני אצל דנה ירזין, שגדלה בקליפורניה וחלמה לפתוח כאן מסעדה מקסיקנית, ושחר שטרן, שף במקצועו ששב ארצה לאחר שנים רבות בצפון אמריקה.
טאקו בר, מסעדה מקסיקנית במדיה החברתית:
עדכון אחרון 12-2-2019 13:56
חשיפות: 3570 דרוג: 0.00 (0 הצבעות)